Пълнолунието на 17.10.2024: Магичен период за три зодии

Пълнолунието на 17.10.2024: Магичен период за три зодии
Астрология

Пълнолунието на 17.10.2024: Магичен период за три зодии

Пълнолунието на 17.10.2024 е в знака на Овен. Вселената ни поднася наистина специален ден и според нашата астрология Пълнолунието в Овен стои зад особеността на деня. Ние сме едно с Вселената през това време

Ние сме възприемчиви и интуитивни и вътрешното ни усещане ни води към по-високо ниво.

Понякога ни се струва, че цялата вселена работи за нашия успех – проблемите се решават сякаш от само себе си, а възможностите се отварят буквално навсякъде. И наистина, така действа Пълнолунието на 17.10.2024.

Астролозите изчислиха хороскопа, посочиха няколко зодии, които ще се почувстват като любимци на съдбата. Те ще получат големи възможности за саморазвитие и изцеление. И те също ще могат да се подготвят за използване на положителни промени за бъдеща перспектива. Прочетете, за да разберете кой е щастливец по време на Пълнолунието на 17.10.2024.

10 неща, които ноктите показват за здравето ви

 

Три зодии ще имат магичен период от Пълнолунието на 17.10.2024:

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Пригответе се за период на емоции и печалби. Можете да получите нови оферти и да видите безпрецедентни възможности. Разбира се, това ще ви доведе до положителни промени от Пълнолунието на 17.10.2024. Дълго време сте били отдадени на мечтите си, така че сте прекарвали всяка свободна минута в работа, а не в наблюдение на света. Но сега идва нова ера и вие навлизате в един от най-добрите периоди на тази година.

Ще получите силна и целенасочена енергия, по време на Пълнолунието на 17.10.2024, която ще бъде фокусирана около прехода на живота ви на ново ниво. Това ще доведе до отваряне на нови възможности за кариера, признание или финансово благополучие поради минали усилия и ще отвори перспективи за пътуване. Въпреки че работите за желаното ниво на успех и просперитет от известно време, все още може да срещнете изненади.

Въпреки че може да се наложи да направите някои корекции в живота си, вие също трябва да си позволите да се възползвате от всичко, което ви е на сърце. Не губете време в мислене или съмнения. По време на Пълнолунието на 17.10.2024 приемете всеки успех с отворено сърце и ум – защото го заслужавате!

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

В момента вие сте точно там, където трябваше да бъдете. Имате шанс да се потопите в себе си и да се подготвите за това, което все още искате, но не можете да проявите. Уверете се, че не изпускате нищо от списъка си с възможности. Използвайте Пълнолунието на 17.10.2024, за да изследвате чувствата и вярванията си, свързани с изобилието, новите възможности и излизането от старите зони на комфорт.

Може да изглежда като трудна задача наистина да се откажете от живота, който сте мислили, че ще живеете, защото цените връзката, комфорта и вероятно специалната връзка. Но имате избор, по време на Пълнолунието на 17.10.2024 просто трябва да се уверите, че разполагате с необходимото пространство, за да реализирате своята трансформация.

Уверете се, че следвате собствения си път и мечти и покажете своята уникалност по време на Пълнолунието на 17.10.2024. Вселената не чака никого и вие заслужавате да живеете според истината на душата си. Така че отпуснете се, гмурнете се дълбоко в разбирането на себе си и повярвайте, че всичко е възможно.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

След Пълнолунието на 17.10.2024 нищо не може да ви отдели от вашата божествена съдба. Процесът на напредване към него може да бъде труден и дълъг, но всяка стъпка си заслужава резултата. Ще се изненадате, когато се замислите колко голяма част от това, което сте постигнали в живота, зависи лично от вас.

Винаги можете да решите кой живот да изберете, но едва наскоро сте се отворили за тази истина. Докато сте били заети да правите промени и да отрязвате определени аспекти от живота си, не сте забелязали, че има една последна стъпка, която трябва да направите. Опитайте се да се съберете и не забравяйте, че това е решаващ момент, преди да започнете нов успешен живот. Пълнолунието на 17.10.2024 ви призовава да се освободите от задълженията и идеалите на други хора или общество за това какъв живот трябва да живеете.

Пълнолунието на 17.10.2024 е моментът да завършите всички започнати неща и да доведете проектите до край. Никога повече няма да ви се налага да се сблъсквате с тези конкретни уроци в този живот, но това е вашият шанс да поправите всичко, което е останало недовършено, и да се освободите от хората, които ви спират, докато стигнете до истинската си природа.

Tagged , ,
на горе