Новолунието в Близнаци на 6.06.2024 сбъдва желания: Какво очаква всяка зодия

Новолунието в Близнаци на 6.06.2024 сбъдва желания: Какво очаква всяка зодия
Астрология

Новолунието в Близнаци на 6.06.2024 сбъдва желания: Какво очаква всяка зодия

Новолунието в Близнаци, което предстои на 6.06.2024 ще сбъдва желания. Новолунието настъпва, когато Слънцето и Луната са в съвпад и това е един от най-значимите енергийни моменти на месеца. Открийте как ви влияе въз основа на вашия знак и натална карта.

Кога настъпва новолунието в Близнаци?

Следващото новолуние в зодия Близнаци ще бъде на 6 юни 2024 г. в 15:38 на 16° градуса в знака Близнаци.

Значението на Новолунието в Близнаци

Новолунието в Близнаци ♊ е едно от най-важните месечни събития. Ако желаете да получите достъп до неговия енергиен потенциал, използвайте силата на ума и комуникационните си способности, за да постигнете целите си. Това е отлична възможност за учене и обмен на идеи. Бъдете отворени за новини или информация, излизащи от непосредственото ви обкръжение.

Екстремистките, прекалено критичните или уклончивите пози обаче могат да имат неблагоприятно въздействие върху вас. За да впрегнете потенциала на Новолунието в Близнаци, трябва да използвате основните черти са способността ви да се свързвате с другите, да внасяте иновации, да ръководите и да действате решително.

Фазата на новолунието в Близнаци е благоприятен период за започване на проекти и започване на нови идеи. Това е подходящото време да поставите намеренията си в квантовата област. Струва си да се отбележи, че най-възнаграждаващото време за жънене на посятото по време на тази луна ще настъпи при следващото пълнолуние в Близнаци, което се очаква да се случи след около шест месеца.

Как ще се развива романтиката и връзките по време на новолунието в Близнаци:

Тъй като планетата Венера (Богинята на любовта) е в съвпад със Слънцето и Луната, това е отличен период за романтични преживявания. Ако искате да се срещате с някого, да признаете любов или да участвате в дейности, които носят радост, тогава това Новолуние показва благоприятно време. Текущото състояние на вашите взаимоотношения може да има значителни добри последици в бъдеще.

Ето какво очаква всяка зодия по време на новолунието в Близнаци:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

С новолунието в Близнаци, което енергизира вашия трети дом, космосът ви подтиква да се съсредоточите върху комуникацията, работата в мрежа и непосредственото ви обкръжение. Определете намеренията и всички положителни страни, които подкрепят желанието ви да разширите и изследвате нови хоризонти и перспективи, дори ако това изисква промяна в начина ви на мислене. Новолунието и Венера ще бъдат предизвикани от Сатурн в Риби, създавайки търкания между желанието ви за разнообразие и растеж и нуждата ви от стабилност.

Утвърждение за зодия Овен за новолунието в Близнаци:

Вярвам в способността си да се адаптирам да процъфтявам във всяка ситуация, която се изпречи пред мен.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Удряш джакпота, Телец. Новолунието в Близнаци се докосва до вашия втори дом на парите, ценностите и стабилността, докато седи до Венера. На фона на подчертаването на финансовите въпроси и възможността да проучите нови източници на доходи, Луна ви подкрепя, докато си поставяте практически цели за бюджетиране и инвестиране, но трябва да преоцените ценностите си в процеса. Луната също ще бъде в квадрат със Сатурн, подчертавайки важността на вашите дългосрочни цели и силата на вашата общност.

Утвърждение за зодия Телец за новолунието в Близнаци:

Разпознаването на ценностите ми и доверието в интуицията ми ще ме насочат към успеха.

 

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Честито новолуние, Близнаци. Това е вашият слънчев сезон и със стелиум от планети, конюгиращи във вашия знак, едно нещо е сигурно: вие блестите толкова ярко, колкото винаги. Луна се обновява във вашия знак, отбелязвайки силно време за определяне на намерения и духовно обновление. Прегърнете своята гъвкавост и изразете себе си. Скорошното навлизане на Щастливия Юпитер във вашия знак увеличава възможностите за растеж и експанзия. И все пак квадратът на новолунието в Близнаци към Сатурн е нежно напомняне да заземите мечтите си в практичност.

Утвърждение за зодия Близнаци за новолунието в Близнаци:

Грабвам всеки ден с увереност и благодат. Моите действия са в съответствие с моите ценности.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Отделете малко време да се отпуснете и да презаредите батериите си, Рак. Пълнолунието в Близнаци е в съвпад с вашия 12-ти дом на затваряне, изцеление и духовност, насърчавайки ви да изследвате вътрешния си свят и да се примирите с миналото. Считайте това за възможност да освободите стари нагласи и модели, които вече не ви служат. Подчертани са теми за самооценка и/или минали връзки, които може да са ви попречили. Докато сте в квадратура на Сатурн в Риби, вие сте призовани да се изправите срещу своите уязвимости със смелост и състрадание.

Утвърждение за зодия Рак за новолунието в Близнаци:

Аз съм по-силен и по-психически устойчив, отколкото осъзнавам. Доверявам се в процеса на пускане.

 

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Ангажирайте се с връстниците си и се съберете с най-добрите си приятели, Лъв. Новолунието в Близнаци запалва вашия социално осъзнат 11-ти дом на обществени дела и бъдещи визии, насърчавайки ви да спрете и да преоцените целите и мечтите си, дори ако това означава да положите съзнателно усилие да се приведете в съответствие с хора с подобно мислене, които ви вдъхновяват и те повдигат. Това дава възможност да изследвате нови сътрудничества, които ви позволяват да преследвате мечтите си с увереност и ентусиазъм. Луна също ще бъде в квадрат със Сатурн, предизвиквайки ви да се изправите срещу страхове или несигурност около интимността и доверието.

Утвърждение за зодия Лъв за новолунието в Близнаци:

Прегръщам силата на уязвимостта и автентичността в моите взаимоотношения. Преодолявам безпокойството с благодат.

 

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Всичко е възможно с правилното мислене, Дева. Новолунието в Близнаци хвърля подсъзнателен блясък върху вашия 10-ти дом на авторитет, кариера и обществена личност, като ви подтиква да влезете в светлината на прожекторите и да промените начина си на мислене по отношение на професионалния си път. Луната ви кани да преоцените амбициите си и да си поставите стратегически намерения за успех, но докато квадратурите на Сатурн във вашия седми дом на партньорства, може да срещнете някои предизвикателства и конфликти по пътя. Използвайте това като възможност да укрепите връзките си чрез открита комуникация и взаимно уважение.

Утвърждение за зодия Дева за новолунието в Близнаци:

Прегръщам уроците, които идват с препятствия. Те са стъпала към моето израстване.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Визуализирайте мечтите си с отворено сърце, Везни. С новолунието в Близнаци, което разтърсва вашия девети дом на приключенията, експанзията и висшето образование, космосът ви призовава да се впуснете в пътуване на изследване и себеоткриване. Считайте това за възможност да разширите хоризонтите си, независимо дали чрез пътуване или духовни занимания. Имайте предвид, че Луната ще влезе в квадрат със Сатурн в Риби (чрез шестия ви дом на здравето и усърдието), предизвиквайки предизвикателства по отношение на способността ви да балансирате приключението с отговорностите. Използвайте това като катализатор за растеж.

Утвърждение за зодия Везни за новолунието в Близнаци:

Ще намеря хармония между стремежа си към свобода и ежедневните си ангажименти. Умът ми е гъвкав и адаптивен.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Дълбочините на вашата трансформация са интригуващи, Скорпион. С новолунието в Близнаци чрез вашия осми дом на интимност, споделени ресурси и енергиен обмен, космосът ви подтиква да изследвате мистериите на най-съкровените си желания. Тук Луна ви кани да освободите стари модели около вашите междуличностни връзки, но докато сте в квадрат със Сатурн в Риби, непременно ще възникнат предизвикателства, свързани с доверието и уязвимостта. Използвайте тази възможност, за да се изправите директно срещу вашите страхове и/или несигурност.

Утвърждение за зодия Скорпион за новолунието в Близнаци:

Прегръщам пътуването на сливане с друг ум, тяло и душа. Има сила в споделеното разбиране.

 

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Докато ветровете на промяната духат във вашите взаимоотношения, вие сте призовани да навигирате в промените с адаптивност и благодат, Стрелец. Луната се обновява в Близнаци, като същевременно запалва вашия ангажиран седми дом на споразумения, компромиси и значими други, което вдъхновява нови начини за връзка с другите в този момент. Въпреки това, докато сте в квадрат със Сатурн през вашия четвърти дом на дома и семейството, бихте могли да изпитате чувство на ограниченост или несигурност в най-близките си отношения. Считайте това за възможност да укрепите основата си.

Утвърждение за зодия Стрелец за новолунието в Близнаци:

Прегръщам приливите и отливите на взаимоотношенията с отворено сърце и дух на приключение.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Пречистването и самоусъвършенстването ви викат, Козирог. С новолунието в Близнаци, което ще премине през вашия шести дом на здравето и ежедневните ритуали, космосът ви подтиква да се съсредоточите върху вашето благополучие и личностно израстване. Възползвайте се от тази възможност, за да преоцените ежедневните си навици и да рационализирате нивата си на продуктивност. Бъдете готови за незначителни препятствия на повърхността, тъй като Сатурн във вашия трети дом на ума и непосредственото обкръжение може да предизвика вашата умствена устойчивост или способност за адаптиране. Има ли ограничаващи вярвания или мисловни моделипред, които трябва да се изправите?

Утвърждение за зодия Козирог за новолунието в Близнаци:

Отдаден съм на пътуването на самоусъвършенстване. Подхождам към предизвикателствата с отворен ум.

 

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Вашата творческа искра е запалена под тази луна, Водолей. С новолунието в Близнаци, което се обновява чрез вашия пети дом на себеизразяване, креативност и романтика, Луна ви насърчава да прегърнете своите уникални дарби, таланти и способности. Позволете си да изследвате нови пътища за себеизразяване, за да можете да преследвате страстите си с отворено сърце. Ако възникнат предизвикателства, това вероятно се дължи на квадрат със Сатурн през вашия втори дом на стабилност и ценности, тествайки вашето чувство за самоуважение и/или материална сигурност. Използвайте това време, за да се изправите срещу ограничаващи вярвания или мисловни модели, които ви пречат да възприемете пълния си потенциал.

Утвърждение за зодия Водолей за новолунието в Близнаци:

Моят искрящ ум е извор на творчество и иновации. Готов съм да осветя със светлината си.

 

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Ако се надявате да видите логиката в емоционалните вълнения, които изпитвате в себе си, вероятно е най-добре да разпознаете и приемете чувствата си, Риби. С новолунието в Близнаци, което запалва вашия четвърти дом на дом, семейство и емоционални пейзажи, космосът ви подкрепя, докато се гмуркате дълбоко и изследвате вътрешния си свят, за да можете да се погрижите за корените на вашето същество. Прегърнете тази възможност да подхранвате себе си и да култивирате по-дълбоко чувство за сигурност. Квадратът на Луна към Сатурн във вашия знак може едновременно да изпита чувството ви за собствено достойнство и отговорност, но това е още една причина да се изправите срещу това, което задушава спокойствието ви.

Утвърждение за зодия Риби за новолунието в Близнаци:

Аз съм човек изпълнен с любов. Мислите ми допринасят за стабилността на вътрешното ми светилище.

Tagged
на горе