Новата седмица 16.09-22.09 ще преобърне живота напълно на 6 зодии! Вижте кои зодии очакват големи промени

Новата седмица 16.09-22.09
Астрология

Новата седмица 16.09-22.09 ще преобърне живота напълно на 6 зодии! Вижте кои зодии очакват големи промени

Гледайте напред с положителност и ще имате всичко! Това е енергията и темата за зодиакалните знаци с най-добрите хороскопи за Новата седмица 16.09-22.09. Астрологични знаци започват седмицата с мощна нотка с пълнолуние, частично лунно затъмнение на 17 септември. Внимавайте за някои масивни колебания в енергиите. И се уверете, че не правите никакви манифестационни ритуали в деня на лунното затъмнение , тъй като затъмненията често създават неочаквани събития заедно с това, което желаете.

Уикендът също ще бъде много мощен, тъй като Слънцето ще влезе във Везни на 22 септември и ще постави началото на сезона на Везните. Венера ще влезе в Скорпион в същия ден и съпоставянето на енергиите на Везни и Скорпион ще създаде някои интригуващи резултати през Новата седмица 16.09-22.09, особено в романтиката и връзките. Тъй като това също е официално първият ден на есента (в Северното полукълбо), това също ще е време да отпразнуваме началото на новия сезон!

Основни здравни прегледи, които всяка жена трябва да знае

 

Най-добрите седмични хороскопи за Новата седмица 16.09-22.09:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Овен, енергията през Новата седмица 16.09-22.09 за вас е много покъртителна. Насочете се към това, което наистина искате и то ще бъде ваше. Космическите сили ви подкрепят силно в този момент. Първата половина на седмицата, особено, ще бъде период на успех, голям напредък, полезни и приятни събития, отметнати от списъка ви и много други.

Втората половина Новата седмица на 16.09-22.09 ви призовава да създадете противовес, като се насочите повече към любовта и другарството с вашите близки. Независимо дали е романтично или платонично, нека качественото време бъде водещият принцип тук. Само необикновени преживявания ви очакват, ако го направите!

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Телец, пригответе се Новата седмица 16.09-22.09, да бъде изпълнена с приятни изненади и малки моменти на магия! С Венера, вашият космически владетел, впръскваща малко допълнителен чар във вашия свят, вие най-накрая процъфтявате!

През Новата седмица 16.09-22.09, когато Луната се приближава до Уран във вашия знак, всичко е свързано с гмуркане с главата напред във всичко, което кара сърцето ви да пее. Искате ли да се изгубите в творчески страстен проект или да планирате гореща среща? Помислете да се обградите с всичките си любими хора.

Вселената ви изпраща положителни вибрации през Новата седмица 16.09-22.09, карайки ви да се чувствате обожавани, сияещи и готови да цъфтите там, където сте засадили цветя по пътя. И космосът не спира дотук. Тази седмица ще ви измъкнат от тази твърда и бърза зона на комфорт, която обичате толкова много. Вие се придвижвате към нещо, за което винаги сте си фантазирали – но никога не сте си представяли, че може да стане реалност.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв, енергията през Новата седмица 16.09-22.09 за вас е изцяло свързана с това да познавате сърцето си и да се възползвате максимално от талантите си без самосаботаж или страхове, които ви спират. Всеки ден ще добавя нови тухли към голямата цел, която искате да завладеете или построите.

Втората половина на Новата седмица 16.09-22.09 ви предупреждава да не позволявате на скептици или критици да ви разубедят от вашия път. Не всеки ще разбере какво се опитвате да създадете или изградите. Но докато имате силен резонанс с този път в душата си, ще знаете, че той е правилният за вас. Космическите сили ви пазят!

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Дева, енергията през Новата седмица 16.09-22.09 за вас е свързана с поддържането на правилния баланс между ума и сърцето ви. Ако успеете да направите това, особено през първата половина на седмицата, ще намерите своите благословии на най-неочаквани места. За някои това ще включва също така да се съобразяват с червените знамена в личната ви среда и понякога дори в себе си, които могат да попречат на растежа ви.

Втората половина на Новата седмица 16.09-22.09 зависи от действията, предприети в първата. Така че, ако всичко се развие красиво, тук ще намерите много възможности да се ангажирате с любимите си хора и също така да направите повече за личните си цели. Продължавайте да поддържате правилния баланс между главата и сърцето си и положителността ще се разпростре и през следващата седмица.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелец, енергията през Новата седмица 16.09-22.09 за вас е смела и красива. Първата половина ви призовава да действате с любов и състрадание, където можете, и да гледате по-голямата картина, когато се обръщате към света и мислите за мечтите си. Воденето на дневник определено може да помогне с последното.

Втората част от Новата седмица 16.09-22.09 ще бъде по-странно за вас. Страховете ви внезапно ще излязат на повърхността и ще ви накарат да се ангажирате с тях. Потискането им обаче ще бъде контрапродуктивно. Вместо това бъдете смели и се ангажирайте директно с тях. Ще отключите скрити благословии по този път.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Риби, енергията през Новата седмица 16.09-22.09 за вас е пълна с веселие и наслада! Доверете се на това и ще привлечете само най-добрите преживявания за себе си. Първата половина на седмицата ще бъде почти празнична, дори и да не знаете как ще се стигне дотам. Пригответе се да бъдете изненадани по най-добрия възможен начин, докато преминавате някои важни етапи.

Втората половина на Новата седмица 16.09-22.09 засега е във въздуха. Можете да напишете собствената си съдба тук и да я превърнете в шедьовър. Така че бъдете съзнателни относно това, което наистина искате, за да можете да вдъхнете живот на желанията си и да се настроите на радост!

Tagged , ,
на горе