5 зодии ще имат ОГРОМЕН КЪСМЕТ през новата седмица 10.06-16.06

новата седмица 10.06-16.06
Астрология

5 зодии ще имат ОГРОМЕН КЪСМЕТ през новата седмица 10.06-16.06

Новата седмица 10.06-16.06 ще донесе огромно щастие и късмет на пет зодиакални знака. Ключът към радостта винаги се намира във вас самите. Щастието е тазседмичното послание и тема за пет конкретни зодиакални знака от 10 до 16 юни. Риби, Овен, Водолей, Дева и Рак са петте зодиакални знака, които ще имат най-добрите седмични хороскопи и тук също има по нещо за всеки .

На първо място, започваме седмицата с мощна нотка с Марс в Телец. Червената планета напуска Овен на 9 юни и ще преминава през Телец до 20 юли. Разположението на Марс в Телец работи перфектно за енергията през новата седмица 10.06-16.06. Време е да се съсредоточите върху по-фините неща в живота и да работите стабилно. Не е нужно да пропускаме да помиришем розите по пътя. Можете да наречете тази седмица по-основателно проявление на Марс. Въпреки това, може да има известна упоритост между конфликтни идеологии в рамките на колектива, вместо желание за търсене на обща основа или творчески решения.

Стелиумът на Близнаци и Меркурий, Слънце и Венера е втората благоприятна сила за новата седмица 10.06-16.06. Тази група планети е тук, за да озари сърцата ни и да ни напомни, че смехът и радостта могат да направят най-тъмните облаци по-лесни за понасяне.

Всъщност, лекотата на духа може да разпали въображението ви и да ви вдъхнови сами да премахнем тези облаци! Тъй като през новата седмица 10.06-16.06 Луната ще премине от Лъв към Везни, опитайте се да бъдете по-съзнателни да си осигурите място в света, като същевременно бъдете положително присъствие в общностите, от които сме част. Сега нека се съсредоточим върху петте зодиакални знака.

Ето кои зодии ще имат огромен късмет и щастие през новата седмица 10.06-16.06:

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Най-добрата зодия за общуване: Други представители от зодия Риби

Най-добра област, върху която да се съсредоточите: Пеене/развиване на гласа ви

Риби, първата половина на новата седмица 10.06-16.06 ще бъде абсолютно приказна за вас, поради прекрасната връзка между Луната и Меркурий! Вървете със стил и бъдете себе си. Никой не може да ви отклони от истинския ви път, ако решите съзнателно да не се страхувате. Положителните утвърждения определено ще ви помогнат в трудни времена, така че удвоете повече ободряващи думи.

Втората половина на новата седмица 10.06-16.06 ще бъде по-трогателна, когато нещата се усложнят между Луната, Сатурн и Меркурий. Ако не ви се прекарва време с твърде много хора, прекарвайте време само с близките си приятели или любими хора. Презаредете батериите си и поставете здравословни граници. Знаете как!

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Най-добрата зодия за общуване: Лъв и други представители на зодия Овен

Най-добра област, върху която да се съсредоточите: Грижа за себе си и любов към себе си

Овен, първата половина на новата седмица 10.06-16.06 ще бъде красив период за вас, благодарение на Плутон и Марс, особено ако сте във вихъра на първа любов или нов роман. Позволете на вашата творческа страна да излезе и да играе. Колкото повече приемате това, което сте, толкова по-добри ще бъдат вашите преживявания.

През втората половина на новата седмица 10.06-16.06 Луната навлиза във Везни и това може да донесе няколко разочарования, но винаги помнете, че сте в списъка с най-добрите хороскопи с причина. Това е космическият начин да изчистите от пътя си това, което не е за вас, за да не се разсейвате от ненужното и неговите искри. Заземяването чрез медитация определено може да ви помогне по време на тази фаза.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Най-добрата зодия за общуване: зодия Лъв

Най-добра област, върху която да се съсредоточите: Семейство

Водолей, животът си е твой. Това е съобщението за вас за новата седмица 10.06-16.06. Не позволявайте на никого да ви дърпа конците като кукла на конци (с цел закачка). Ако останете здраво стъпили на земята и верни на себе си, винаги ще знаете как да постъпвате правилно за себе си и за тези, които зависят от вас.

Втората половина на новата седмица 10.06-16.06 ще бъде по-приятна за вас, особено ако след дълъг период от време се събирате с любим човек. Дори и да нямате нищо специално планирано с другите, вие сте насърчени да прекарвате повече време с тези, които обичате, вместо да търсите емоционално неудовлетворяващи приключения. Всичко ще има смисъл скоро, когато парчетата от пъзела най-накрая си дойдат на мястото.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Най-добрата зодия за общуване: Водолей

Най-добра област, върху която да се съсредоточите: Игра и забавление

Дева, енергията през новата седмица 10.06-16.06 е абсолютно фантастична за вас! Ако нямате планове да отидете на театър или да гледате филм на големия екран, направете планове сега. По този път ви очакват примамливи изненади. Бонус точки, ако вземете всичките си близки или най-добри приятели със себе си!

Втората половина на новата седмица 10.06-16.06 ще ви накара да намерите баланс между работа и битие. Много работа и по-малко почивка сериозно ще претовари сърцето ви, така че бъдете по-внимателни и не позволявайте на работохолизма да ви погълне .

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Най-добрата зодия за общуване: Риби

Най-добра област, върху която да се съсредоточите: Медитация и интроспекция с цел личностно израстване

Рак, през новата седмица 10.06-16.06 енергията за вас е свързана изцяло с любов и семейството. Ако се облегнете на тези взаимоотношения, те ще ви укрепят отвътре за това, което предстои. Първата половина на седмицата ще бъде особено трогателна, когато бъдете помолени да бъдете по-добър екипен играч и да гарантирате, че нуждите на всички са удовлетворени (включително вашите).

Втората половина на новата седмица 10.06-16.06 ще бъде страхотна, ако присъствате на семейно събиране или сватба. Дори и да не сте, ще откриете радост и приятелство в компанията на най-добрите си приятели, особено ако се съберете в дома на ваш приятел на чаша бира и барбекю.

Tagged , , ,
на горе