Вашето КЪСМЕТЧЕ за 20.11.2023 според зодията

Късметче

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 20.11.2023 според зодията

Късметче за 20.11.2023: Десетки свещи могат да се запалят от една единствена, без да съкратят нейния живот. … така е и с щастието, то не намалява ако се споделя.

Късметче за вашата зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Здраве ще имаш ти и затова не му мисли, на злото гръб обърни! Оставете другите да бъдат прави, Вие бъдете щастливи. Харесвйте хора, които не изпитват нужда всички да ги харесват.

Късметче за вашата зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Радваш се нали, че всичките хубави големи мечти успяваш да сбъдваш ти. Хората с големи сърца винаги ще срещат Благодарността! Мълчанието е злато, но има нещо, което е по-ценно и от злато – това са думите, изречени с любов…

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Никога не тъжи…за човек от отминалите дни, а сега се усмихни и на Късмет от днес да ти върви!Само двама обичащи се създават дом. Всичко друго е кухи стени.

Късметче за вашата зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Брех, пак на теб усмихва се Късмет, щастие и пари, та чак ще се чудиш и ти.Хайде сега и за крехкото здраве…усмихни се и кажи …Наздраве! Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това… какво правиш!

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Събуди се и ела с мен да се порадваш на хубавия и изпълнен с късмет ден! Една малка, позитивна мисъл сутрин, може да промени целият ти ден …Мисли добро, прави добро, бъди добро. Добротата е дреха, която пасва на всички, защото за душата няма размери.

Късметче за вашата зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Как помисли, че ще забрави щастието и днес да те „натовари“, това е точно твой късмет в днешния усмихнат ден.Няма по-хубави приказки от тези, които създава самият живот.

Късметче за вашата зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Никога не се предавай и.. не забравяй…щастие раздавай! Изпрати хубава мисъл и не мисли за нейния път… Тя ще обиколи света и ще се върне при теб. Ръка, която дава – не обеднява. Сърце, което обича – не остарява!

Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Няма никак да те изненадам, че отново ти казвам, че ще имаш светли дни, само се отпусни и се радвай на всичко ти! Хубавото тепърва предстои! Нищо не е невъзможно, самата дума казва: „Аз съм възможно“! За красиви очи търсете доброто в другите; за красиви устни изричайте само мили думи, а за хубава стойка вървете с мисълта, че никога не сте сами.

Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Днес се усмихни и бъди дъгата на някой гръмоносен облак от тълпата. Радвай се и го весели и те чакат чудни дни….Хората ще забравят какво си казал. Ще забравят какво си направил. Но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват.

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес любимец ставаш на съдбата, успех и щастие ти чукат на вратата ! Eдно от най-важните неща в живота е да можеш да намериш спокойствие, без да зависиш от никого.

Късметче за вашата зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Днес 20.11.2023 всичко ще ти е на шест! Късмета чак ще ти завиди , че нямаш никакви грижи! Простите неща в живота винаги са най-удивителни. Само мъдреците могат да го оценят.

Късметче за вашата зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Не, не е шега…при теб идва любовта! Човек няма две сърца – едното за хората, другото за животните. Той или има сърце, или няма!

Последни новини
Астрология

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 20.11.2023 според зодията

на горе