Дневен хороскоп за 27.09.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 27.09.2021 понеделник

Овен

Радостна Луна в Близнаци ви подкрепя, като ви отваря за нови запознанства и също така оправя някои проблеми в семейните отношения, които са претърпели лека криза. През седмицата  трябва да използвате настойчиво рационалността за всяка инициатива, която трябва да предприемете. Не е изключено в този момент да разчитате на много авторитетен и зрял характер, който ще ви даде отлични съвети.

 

Телец

Използвайте творческите си способности, за да започнете седмицата. Днес ще бъде един по нетрадиционен ден за вас, в който ще трябва да се възползвате от някои забравени от вас таланти. Ще започнете да действате по-динамично и зряло, и ще имате късмет в много начинания.

 

Близнаци

Ден от края на септември ви намира в пълна сила и добро разположение на духа. Тези, които са в напреднала възраст, почти могат да изпитат нова младост. Като цяло трябва да се възползвате от този прилив на енергия и да сте инициативни в работата и в семеен план.

 

Рак

Голяма жизнена енергия идва при вас от щастливите небесни аспекти на Венера и Уран в приятелските знаци на Скорпион и Телец. Чувствате значителна нужда да се утвърдите във всяка област на живота. Понеделник е, а усещате желание да направите равносметка и да претеглите резултатите от вашите решения през изминалия месец.

 

Лъв

Понеделникът ви приготвя пречки, но преодолими от вашия горд и смел темперамент. Група планети ви носи малко умора и нервност, но на ваша страна са Слънцето, Марс и Меркурий,  които ще ви държат на гребена на вълната и така запазвате вашите работни способности на висота.

 

Дева

Продължава един доста радостен момент, дефиниран от много положителни планетарни пасажи конкретно в понеделник. Възползвайте се през деня, защото ви очаква тежка работна седмица. Денят е оцветен с ярки цветове и ви прави привлекателни за хората от заобикалящата ви среда.

 

Везни

Удивителна Венера в приятелския знак Скорпион ви стимулира да развиете конкретно някои от позабравените си проекти. Меркурий също е ваш доверен приятел и ви обещава късмет и успех, особено в инициативи, включващи бизнеси на високо ниво.

 

Скорпион

Венера озарява хоризонта за вас и небето най-накрая изглежда особено спокойно. Обладаните сте от емоции, които ви карат да иската лично утвърждаване и за някои от вас те ще вземат връх още в началото на седмицата.

 

Стрелец

Психическата ви енергия нараства и ви дава стимул. Ще споделите тази енергия с хората, с които общувате.  Това обаче, ще създаде ангажимент да се заемете с някои наболели проблеми в междуличностните отношения, които сте оставили да ви пречат.

 

Козирог

Добро самочувствие, заедно с увереност и добра инерция, идеална за справяне със семейни ситуации , които ще се изпречат на пътя ви в понеделник. С доброжелателност и контрол над ситуацията, ще съумеете да понижите градуса на напрежението.

 

Водолей

Въпреки, че понеделникът изглежда да бъде белязан от възходи и падения, вие сте непоклатими като скала, неслучайно вашият знак е надарен с лекота, веселост, чувство за хумор, с които да управлява доста сложни бури. Днес ще използвате тази дарба.

 

Риби

Изглеждате по-енергични и решителни от всякога. Следвайте новите си приоритети. Към края на деня, ще се чувствате уморени и ще трябва да намерите начин да си починете. Не излизайте с никого, бъдете избирателни във взаимоотношенията си, защото иначе няма да може да се възстановите.

Tagged , , , , ,
на горе