Дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 22.09.2024 – неделя

Дневен хороскоп за 22.09.2024 : Вашият хороскоп за 22 септември 2024 г. е тук с астрологична прогноза за тази неделя. Ние дишаме чист въздух, когато Луната и Слънцето навлизат във въздушни знаци. Луната напуска Телец, за да влезе в Близнаци, а Слънцето навлиза във Везни.
Есента започва с есенното равноденствие , сигнализиращо за началото на сезона на Везни. Неделя бележи значителна повратна точка, тъй като нощта и денят са еднакви по дължина. Слънце във Везни изисква да се съсредоточим върху нуждата си да поддържаме баланс в живота си.

22 септември – Преп. Козма Зографски. Св. Свщмчк Фока, еп. Синопийски. Св. Прор. Йона.

 

Ето какво ни очаква на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Овен

Какво очаква зодия Овен в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Овен, днес Космосът тегли в различни посоки. Докато Луната във вашия седми дом подчертава взаимоотношенията, Марс ви подтиква да предприемате смели действия независимо. Балансът е от решаващо значение; докато преследвате лични цели, уверете се, че не отчуждавате близките си. Днес е чудесен ден за смислени разговори, които прочистват въздуха. Венера помага при разкриването на истинските чувства; използвайте това за задълбочаване на връзките. Във финансите може да има колебания, така че бъдете внимателни с разходите. Една изненада на работното място може да отвори нови пътища – прегърнете я уверено. Здравето цъфти, когато хармонизирате упражненията на ума и тялото; помислете за йога или медитация, за да избегнете стреса. Социалните ангажименти може да изглеждат непосилни, но дайте приоритет на грижата за себе си. С наближаването на вечерта една спонтанна покана може да доведе до незабравимо преживяване. Бъдете отворени и прегърнете динамиката на деня и възможностите, които се представят. Като цяло, останете възприемчиви и гъвкави за балансиран подход.

Какво очаква зодия Овен в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Сърдечните въпроси ще се подобрят. Всички ще бъдат впечатлени. Отношенията ще видят подобрения. Ще изслушвате близките си. Близките сътрудници ще ви подкрепят. Ще срещнете приятели и ще заздравите координацията. Любовният фронт ще бъде по-добър. Ще получите подкрепа и сътрудничество от всички. Връзките ще останат влиятелни. Ще поемете водещата роля в разговорите и срещите. Личният живот ще бъде добър и ще запазите привързаността си.

Щастливо число на зодия Овен 22.09.2024 : 6

Щастлив цвят на зодия Овен за 22.09.2024 : оранжев

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Телец

Какво очаква зодия Телец Личен план в работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Телец, 22 септември 2024 г., ви призовава да се заземите сред вихъра от дейности. Луната засилва желанието ви за сигурност и рутина, но неочаквани промени може да изпитат търпението ви. Прегърнете гъвкавостта, позволявайки на изненадите да подобрят деня ви, вместо да ви възпират. Venus подчертава вашия творчески сектор – възползвайте се от това за иновативни решения на работното място. Финансовите въпроси се възползват от внимателното бюджетиране днес. Избягвайте импулсивните покупки и се фокусирайте върху дългосрочните печалби. Взаимоотношенията изискват поддържане на разговори за насърчаване на взаимното разбиране. Неомъжените Телци могат да намерят неочаквани връзки чрез социални събирания. От гледна точка на здравето, дайте приоритет на балансираните ястия и помислете за детоксикация за подмладяване. Умствената яснота идва с отдаването на хобита и страсти. Семейните дискусии може да извадят на преден план неразрешени проблеми – третирайте ги внимателно и съпричастно. Преместете фокуса си от строго планиране към наслаждаване на спонтанни моменти; тази комбинация ще подобри както личните, така и професионалните сфери. Днешните разкрития предлагат растеж и прозрение.

Какво очаква зодия Телец в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Любовта, привързаността и уважението в отношенията ще се увеличат. Лесно ще вървите напред и може да вземете необходимите решения. Разговорите и дискусиите ще бъдат лесни и ще поддържате хармония. Взаимодействието с близките ще се увеличи. Ще упражнявате търпение в любовта и обичта и ще контролирате чувствителността. Бъдете внимателни с опонентите и бъдете меки.

Щастливо число на зодия Телец за 22.09.2024 : 8

Щастлив цвят на зодия Телец за 22.09.2024 : лилав

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Близнаци

Какво очаква зодия Близнаци в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Близнаци, на 22 септември 2024 г. космосът ви кани да прегърнете двойствената си природа. Днешният ден може да предостави възможности за растеж и предизвикателства, които тестват вашата адаптивност. Изравняването на Луната с Меркурий подобрява вашите комуникационни умения, което го прави идеален ден за изразяване на вашите идеи и договаряне на условия. Все пак имайте предвид ретроградния Меркурий, който може да причини недоразумения или забавяния, особено в работни проекти. Търпението и яснотата във вашите взаимодействия ще бъдат ваши съюзници. В личен план емоционалните разговори с любими хора биха могли да донесат яснота и по-дълбоко разбиране на гледните точки на другия. Важно е да слушате активно, тъй като това ще помогне за разрешаването на всички продължаващи конфликти. За необвързаните Близнаци това е добър ден за запознанства с нови хора – вашият чар е на върха си. От гледна точка на здравето управлението на стреса трябва да бъде приоритет. Прости дихателни упражнения или бърза разходка могат да направят чудеса за вашето психическо благополучие. Във финансово отношение избягвайте импулсивните покупки днес; денят е добър да прегледате бюджета си и да планирате напред. Обмислете и преоценете целите – малките стъпки днес водят до големи постижения утре.

Какво очаква зодия Близнаци в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Наоколо ще цари радостна атмосфера. Доверието в приятелите ще се увеличи. Фокусът ще бъде върху любимите хора. Сърдечните въпроси ще бъдат благоприятни. Може да отидете на излети и развлечения. Ще получите добри новини. Достойнството ще бъде запазено. Партньорите ще ви подкрепят. Любовните усилия ще бъдат засилени, а благоприятството ще се разпространи в отношенията. Облигациите ще се подобрят.

Щастливо число на зодия Близнаци за 22.09.2024 : 5

Щастлив цвят на зодия Близнаци за 22.09.2024 е зелен

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Рак

Какво очаква зодия Рак в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Рак, 22 септември 2024 г., ви насърчава да се съсредоточите върху дома и семейството си. Луната, вашата управляваща планета, осветява вашата вътрешна сфера, което го прави перфектен ден за възстановяване на връзката с любимите хора и създаване на хармонична среда. Може да изпитате силно желание за комфорт и сигурност. Използвайте тази енергия, за да разчистите пространството си или да се заемете с проекти за подобряване на дома, които са били задържани. Комуникацията в семейството се подобрява, тъй като Меркурий, въпреки ретроградността си, помага за изясняване на минали недоразумения. В професионалния ви живот е време да преразгледате и прецизирате целите си. Сътрудничеството може да изисква допълнително търпение; ясната комуникация е от съществено значение, за да се избегнат погрешни тълкувания. Във финансово отношение денят е добър да преоцените бюджета си и да направите необходимите корекции. Може да възникнат неочаквани разходи, така че планирайте внимателно. От гледна точка на здравето, съсредоточете се върху поддържането на тялото си с балансирана диета и подходяща почивка. Емоционалното благополучие е от решаващо значение днес; участвайте в дейности, които носят спокойствие и релаксация. Медитацията или успокояващата вана могат да ви помогнат да се отпуснете. Прегърнете този ден за изцеление и укрепване на връзките.

Какво очаква зодия Рак в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще бъдете насърчени от успехи в любовта. Ще прекарате приятно време с любими хора. Желаната информация ще бъде получена. Ще има радост и щастие в живота. Ще бъдат създадени запомнящи се моменти. Ще продължите да полагате усилия за близките си. Личните въпроси ще видят повишена смелост. Връзките на сърцето ще се укрепят и отношенията ще останат сладки. Членовете на семейството ще бъдат щастливи.

Щастливо число на зодия Рак за 22.09.2024 е 3

Щастлив цвят на зодия Рак за 22.09.2024 е жълт

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Лъв

Какво очаква зодия Лъв в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Лъв, на 22 септември 2024 г. звездите ви призовават да блеснете в социалните си взаимодействия. Слънцето, вашата управляваща планета, повишава вашата харизма и магнетизъм, което го прави отличен ден за работа в мрежа и социални ангажименти. Независимо дали присъствате на събиране или ръководите екипна среща, вашата увереност и харизма ще оставят трайно впечатление. Използвайте тази енергия за постигане на професионалните си цели и укрепване на връзките. Въпреки това, с ретрограден Меркурий е от решаващо значение да бъдете ясни в комуникацията си, за да избегнете недоразумения. Проверете отново съобщенията си и бъдете търпеливи при всякакви забавяния. Във финансово отношение това е ден, в който трябва да бъдете разумни; избягвайте спекулативни начинания и се придържайте към изпитани методи за управление на ресурсите си. В личен план романтичните връзки може да претърпят тласък. За необвързаните Лъвове новите срещи могат да доведат до вълнуващи възможности. Във вашия социален кръг може да бъдете призовани да посредничите при спорове, използвайки естествените си лидерски качества. От гледна точка на здравето енергичността е на ваша страна днес, но се уверете, че сте в крачка. Участвайте във физически дейности, които повишават енергията ви и повишават духа ви. Балансът е ключов; свети ярко, без да изгаряш.

Какво очаква зодия Лъв в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще вървите бързо към целите си. Семейната подкрепа ще бъде там. Отношенията ще се подобрят. Фокусът върху личните въпроси ще се увеличи. Приятели и връстници ще предложат подкрепа. Ще се доверите на близките си. Сърдечните въпроси ще бъдат добре решени. Любовните отношения ще се подобрят и ще има бързина по различни въпроси.

Щастлив цвят на зодия Лъв за 22.09.2024 е бял

Щастливо число на зодия Лъв на 22.09.2024 е 4

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Дева

Какво очаква зодия Дева в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Дева, 22 септември 2024 г., е ден на съзерцание и привеждане в съответствие за вас. Звездите ви призовават да се съсредоточите върху вътрешната си същност и яснота. С Меркурий в благоприятен аспект комуникацията протича гладко, което ви позволява да изразявате мислите си с красноречие. Обърнете специално внимание на работната си среда; дребни корекции могат да доведат до значителни подобрения. В личен план отделете време, за да поправите обтегнати отношения. Вашата аналитична природа ще ви помогне да видите проблемите от нова гледна точка, създавайки хармония. От гледна точка на здравето балансът е ключов. Включете както умствената релаксация, така и физическата активност в рутината си. Във финансово отношение благоразумните решения днес ще укрепят бъдещите печалби. Позицията на Венера предполага моменти на обич и топлина в любовния ви живот. Необвързаните може да се окажат привлечени от някой интелектуално стимулиращ. Доверете се на инстинктите си, но останете отворени за компромиси. До края на деня се занимавайте с хоби или дейност, която ви носи радост и ви позволява да се отпуснете. Прегърнете спокойствието и се заредете за предстоящите дни.

Какво очаква зодия Дева в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Поддържайте приемственост в любовния фронт. Отношенията ще останат лесни. Ще запазите сладостта в речта и поведението. Акцентът ще бъде върху достойнството и поверителността. Членовете на семейството ще ви подкрепят. Изчакайте подходящата възможност. Изразявайте чувствата си лесно и увеличавайте хармонията в отношенията. Може да се получи информация, но избягвайте да реагирате в емоционален изблик.

Щастлив цвят на зодия Дева 22.09.2024 : син

Щастливо число на зодия Дева за 22.09.2024 : 7

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Везни

Какво очаква зодия Везни в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Везни, на 22 септември 2024 г. Вселената насърчава балансиран подход към ежедневните ви начинания. С навлизането на Слънцето във вашия знак, вашият естествен чар и дипломатичност блестят ярко, което го прави идеален ден за социални взаимодействия и работа в мрежа. В професионален план сътрудничеството заема централно място. Доверете се на вашия екип и насърчавайте взаимното уважение, за да постигнете желаните резултати. В личните отношения търсете равновесие – слушайте активно и споделяйте открито, за да разрешавате конфликти. Във финансово отношение претеглете внимателно възможностите си, преди да поемете ангажименти. От гледна точка на здравето, съсредоточете се върху балансирана диета и умерени упражнения, за да поддържате равновесието си. Влиянието на Юпитер предполага възможност за растеж или обучение; помислете за записване на курс или семинар, за да разширите хоризонтите си. Емоционалното удовлетворение може да бъде намерено чрез творчески занимания, така че се отдайте на артистични дейности или хобита, които предизвикват радост. За влюбените, насърчаването на разбирателство и търпение ще укрепи връзката ви. С приближаването на деня помислете за постиженията си и поставете намерения за продължаваща хармония.

Какво очаква зодия Везни в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Домашните въпроси ще бъдат благоприятни, а подкрепата от близки ще се увеличи. Личните отношения ще растат, а комуникацията ще окаже влияние. Романтичните връзки ще се задълбочат, емоционалните въпроси ще бъдат влиятелни и връзките ще се заздравят. Поведението ще бъде непринудено, приятелите ще ви окажат подкрепа и ще има срещи с любими хора.

Щастлив цвят на зодия Везни за 22.09.2024 : охра

Щастливо число на зодия Везни за 22.09.2024 е 6

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Скорпион

Какво очаква зодия Скорпион в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Скорпион, 22 септември 2024 г., ви носи трансформираща енергия. Тъй като Марс енергизира вашата карта, днешният ден е идеален за предприемане на решителни действия както в личния, така и в професионалния ви живот. Доверете се на инстинктите си, но се придържайте към реалността. Динамиката на работното място може да се промени; останете адаптивни и прегърнете промяната за растеж. На емоционалния фронт дълбоките разговори с любими хора могат да извадят наяве скрити проблеми. Денят е добър да практикувате интроспекция и медитация, за да разберете по-дълбоките си чувства. От гледна точка на здравето, участвайте в дейности, които предизвикват както тялото, така и ума; балансираният подход ще доведе до жизненост. Във финансово отношение избягвайте импулсивните разходи и помислете за дългосрочни инвестиции. Любовният живот може да донесе интензивни и страстни моменти; не забравяйте да общувате открито, за да избегнете недоразумения. Необвързаните може да срещнат някой интригуващ, който резонира с техните основни ценности. Когато денят приключи, спокойната среда ще ви помогне да се отпуснете и да обработите събитията от деня. Прегърнете трансформиращите енергии и пуснете това, което вече не ви служи.

Какво очаква зодия Скорпион в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Може да се колебаете да изразите чувствата си, като вместо това проявявате смирение. Не отлагайте важните разговори, тъй като ще се отличите в личните усилия. Емоционалните отношения ще изискват търпение и уважение към всички, докато ненужните реакции трябва да се избягват. Ще възникне яснота по лични въпроси и може да излезе наяве важна информация.

Щастливо число на зодия Скорпион за 22.09.2024 : 5

Щастлив цвят на зодия Скорпион за 22.09.2024 : тюркоаз

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Стрелец

Какво очаква зодия Стрелец в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

На 22 септември 2024 г., Стрелец, вие сте изпълнени с оптимизъм и ентусиазъм, насърчени от влиянието на Юпитер. Комуникацията се превръща в ключов фокус, когато Меркурий навлиза във вашия социален сектор, предоставяйки възможности за ангажиращи разговори и работа в мрежа. В професионален план това е отлично време за обмисляне на новаторски идеи. Съсредоточете се върху ясна и кратка комуникация, за да избегнете недоразумения. Романтиката процъфтява, докато внасяте своя характерен чар във връзките си, вероятно запалвайки отново искра с любим човек или привличайки нови интереси. Във финансово отношение може да възникнат неочаквани разходи, което ще наложи прагматичен преглед на бюджета ви. Вашето здраве блести, но балансът е от решаващо значение, за да избегнете прегаряне. Участвайте в дейности, които подхранват тялото и душата. Стрелец, прегърнете практиките за заземяване, за да останете центрирани сред активността. Вашият приключенски дух ще ви служи добре, стига да сте внимателни към ангажиментите. Тъй като луната се подравнява с Венера, задълбочаването на вашите емоционални връзки ще укрепи връзките, обогатявайки живота ви с радост и топлина.

Какво очаква зодия Стрелец в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще станете по-активни в усилията за любов и приятелство, напредвайки с обич. Срещите с приятели ще заздравят взаимното доверие и отношенията. Ще проявите смелост, ще поддържате хармония и ще се насладите на пътуването и свободното време с любимите хора.

Щастливо число на зодия Стрелец за 22.09.2024 : 6

Щастлив цвят на зодия Стрелец за 22.09.2024 : розово

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Козирог

Какво очаква зодия Козирог в Личен план работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Козирог, на 22 септември 2024 г. вие сте готови за значителен напредък, благодарение на стабилизиращото влияние на Сатурн. Днешният ден подчертава професионалния ви живот, което го прави идеално време за справяне с дългосрочни проекти. Стремете се към щателно планиране и изпълнение, за да гарантирате успех. Уран предизвиква иновации, като ви подтиква да мислите извън кутията и да приемете модерни решения. Взаимоотношенията може да изискват малко дипломатичност; слушането и съпричастността ще укрепят връзките. Във финансово отношение разумните решения водят до бъдеща сигурност, но избягвайте импулсивните разходи въпреки потенциалните печалби. От гледна точка на здравето, нов режим на упражнения може да повиши жизнеността ви. Балансирайте работата и личното време, за да предотвратите натрупването на стрес. Докато слънцето е в тригон с Плутон, може да разкриете скрити силни страни и ресурси, което ви дава сила да преодолявате препятствията. Нека вашата естествена дисциплина ви води да си поставяте реалистични, постижими цели. Козирог, вашата решителност е най-големият ви актив днес, гарантирайки, че с отдаденост и постоянство ще направите значителни крачки към своите стремежи.

Какво очаква зодия Козирог в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп

Домашното щастие ще преобладава, а интересът към семейните въпроси ще се увеличи. Ще имате желание да направите повече за любимите си хора, като се фокусирате върху това да поддържате всички щастливи в личните си отношения. Избягвайте упоритостта и свръхчувствителността, тъй като те могат да повлияят на отношенията.

Щастливо число на зодия Козирог за 22.09.2024 е 4

Щастлив цвят на зодия Козирог за 22.09.2024 : жълт

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Водолей:

Какво очаква зодия Водолей в Личен план и работата на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Водолей, на 22 септември 2024 г. влиянието на Уран носи прилив на креативност и иновации. Прегърнете тази енергия, особено във вашата професионална област, където нетрадиционните решения могат да доведат до пробив. Работата в мрежа се оказва полезна, така че ангажирайте се с хора с подобно мислене, които ви вдъхновяват. В личен план Венера подобрява вашите взаимоотношения, насърчавайки по-дълбоки връзки и разбирателство. Във финансово отношение денят е чудесен за преразглеждане на инвестиционните стратегии, въпреки че бъдете внимателни, за да избегнете рисковани начинания. От гледна точка на здравето практиките за внимателност могат да помогнат за поддържане на психически баланс. Впрегнете силата на позитивното мислене, за да останете мотивирани. В социален план може да се окажете привлечени от каузи, които са в съответствие с вашите ценности, осигурявайки чувство за цел. Докато луната е в секстил с Нептун, интуитивните прозрения ви водят, което го прави идеално време да се доверите на инстинктите си. Водолей, вашата уникална перспектива е вашата сила днес; използвайте го, за да се справяте с предизвикателствата с изобретателност и грация, насърчавайки растежа във всички области на живота.

Какво очаква зодия Водолей в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Духът на братство ще се увеличи и вие ще споделите щастието със семейството си. Хармонията ще расте, с акцент върху обществените услуги. Взаимоотношенията ще се заздравят, като смирението и уважението ще бъдат ключови. Ще се насладите на компанията на приятели и ще прекарате време с познати и близки, като ще се отразите положително на всички.

Щастливо число на зодия Водолей за 22.09.2024 : 3

Щастлив цвят на зодия Водолей за 22.09.2024 : бял

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Дневен хороскоп за 22.09.2024 за зодия Риби:

Какво очаква зодия Риби в Личен план и работата 22.09.2024 според дневен хороскоп:

22 септември 2024 г. носи вълна от емоционална дълбочина на Риби, тъй като влиянието на Нептун засилва вашите интуитивни способности. Това е ден за интроспекция и изцеление, идеален за справяне с всякакъв емоционален багаж. В професионален план вашата креативност достига връх, което го прави отлично време за артистични начинания или решаване на проблеми. Доверете се на интуицията си в процеса на вземане на решения. В отношенията откритите разговори насърчават по-дълбоки връзки, независимо дали с партньор или приятели. Във финансово отношение избягвайте прибързани инвестиции; вместо това изберете внимателно планиране. От гледна точка на здравето, дайте приоритет на почивката и подмладяването, за да поддържате своето благополучие. Медитацията или йога могат да бъдат особено полезни, като ви помагат да останете здраво стъпили на земята. Докато луната е в тригон с Меркурий, комуникацията протича гладко, помага за разрешаването на конфликти и ясно изразяване на вашите мисли. Риби, вашата състрадателна природа е вашата пътеводна светлина днес; остави го да те води. Прегърнете възможностите за лично израстване и използвайте повишената си чувствителност, за да управлявате емоционалните пейзажи с благодат и мъдрост.

Какво очаква зодия Риби в любовта на 22.09.2024 според дневен хороскоп:

Ще спечелите сърцата на всички, възможно е да пътувате с любими хора. Ще се създадат моменти на радост и уважението към близките ще се увеличи. Щастието ще продължи и броят на приятелите може да се увеличи. Може да получите ценни подаръци и ще напреднете в усилията за любов и обич, с особен интерес към личните отношения. Ще се обърне внимание на членовете на семейството.

Щастливо число на зодия Риби за 22.09.2024 е 9

Щастлив цвят на зодия Риби за 22.09.2024 е жълт

Вижте още
No data was found

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 22.09.2024 – неделя

на горе