Дневен хороскоп за 12.10.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 12.10.2021 вторник

Овен

Денят започва с възходи и падения в тонуса и настроението, причинени от Плутон и Слънцето, противопоставени в контрастиращите за вас знаци в зодиакалната схема: Козирог и Везни. След моменти на нервност постепенно се възстановявате, преминавайки към общо усещане за спокойствие и отпуснатост.

 

Телец

Нов октомврийски ден, в който едно от любимите ви небесни тела, Луната, се намира в благоприятно положение. Чувствате голямо желание да освободите хедонизма, радостта от живота, желанието да изразите себе си без задръжки, но има пречки да го направите така както ви се иска. Работете, за да ги отстраните..

 

Близнаци

Днес вие култивирате своите удоволствия, които са не само тези, свързани с физическото, но и тези на ума. Отваряте се за четене на добра книга или гледане на отличен филм. В творческа среда ще искате да тече и работата ви, но това не винаги е възможно.

 

Рак

Вашите мощни защитни планети  ще донесат чувствителност и търсене на другите, интуиция за всичко, което ще направите в професионален план и отваряне на сърцето ви за любов. Все неща, които са ви присъщи.

Дневен хороскоп за 12.10.2021 вторник

Любовен хороскоп за 12.10.2021 вторник

Лъв

През този есенен сезон Слънцето – вашият покровител – преминавайки през приятелския знак Везни, проектира прекрасни аспекти върху Лъва, дарявайки го с харизма и невероятна сила, чар и въздействие над другите. Съблазнителни и остроумни, шегите ви могат да се окажат вярното оръжие за един по-приятен ден във всички аспекти.

 

Дева

Пригответе се за един от най-добрите си дни на този месец. Приветливост в отношенията, лекота на общуване, добротата, те ви помагат в работните ви дела и ви носят късмет. Към това денят добавя ослепителен чар и лекота в общуването с току що срещнати нови хора, които могат да ви отворят много врати.

 

Везни

Слънцето и Венера ви дават сърдечен алтруизъм в семейството. Чрез вашите намеси и може би с посредническа мисия, ще можете да уредите деликатни отношения между членовете на вашето семейство. Има положителни новини за инвестициите, направени с вашите пари в близкото минало.

 

Скорпион

Меркурий, Луна и Венера ви обещават ден, който значително ще повдигне духа и настроението ви. Само трябва да издържите на напрежението, че ще бъдете в малко по-главна роля от обикновено, но това може да не е лошо, тъй като ще дадете повече пространство на вашата натура да се изяви докрай.

Дневен хороскоп за 12.10.2021 вторник

Любовен хороскоп за 12.10.2021 вторник

Стрелец

Щастливо преплитане на небесни тела ви дава ден в унисон с вашите основни характеристики, за които всички ви разпознават и оценяват. На ниво са ентусиазмът, желанието за действие, търсенето на приключението. Вие предприемате действия в семейството, за да направите всеки момент по-радостен, по-осъзнат, но и  с чувство за мярка.

 

Козирог

Обещава да бъде много положителен ден, който ви кара да си представите, че все още сте в отпуска. Ще можете да подобрите положението си. Вашето виждане ще бъде по-обективно. За вашите дейности ще можете да използвате резервите си. Уверете се, че управлявате ресурсите си правилно, за да запазите дистанция от неприятни случки около вас.

 

Водолей

Юпитер от приятелския знак Везни блести за вас, увеличавайки чара ви, а за тези, които имате възможност, започвате да се отваряте към културни и артистични преживявания, дори чрез малки движения в непосредствена близост. Емоционалният живот се подхранва от важни взаимоотношения в такава творческа среда.

 

Риба

Великолепна астрална сцена, която се явява отлично съобщение за триумфален период в златната есен. Луната в Козирог ви прави внимателни и деликатни в отношенията ви с другите. Според вашия начин на живот получавате много потвърждения за привързаност от страна на други хора към вас.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе