Дневен хороскоп за 1.11.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 1.11.2021 понеделник

Отличен ден за приятелски събирания, неангажиращи забавления, разходки и т.н., но и за сериозни въпроси и ангажименти. Отпуснете се за малко и забравете за съществуващите проблеми, погледнете на света през розовите очила. Поради тази причина не си струва да поемате важни, отговорни задачи, ако е възможно: неправилна преценка на ситуацията, може да създаде риск от сериозни и погрешни изчисления. Но полетът на въображението е в състояние да даде незабравимо изживяване в творчеството и любовта.

 

ОВЕН

Днес на Овенът много ще му се иска, да поиграе на костелив орех, наистина ще му бъде толкова трудно да сдържа емоциите. В този ден не трябва да сяда на маса за преговори, да играе покер или да се опитва да убеди някого в собствената си праведност – тайните му желания и мисли са очевидни за всички. Освен това, хороскопът го съветва, да се бъде сдържан, в противен случай Овенът рискува да избухне като тенджера под налягане. Най-добре е да си помърморите под носа за недоволството си от заобикалящата действителност, отколкото да се усмихвате насила и след това да откъснете главата на някого.

 

ТЕЛЕЦ

Днес Телецът е в състояние да завладее всеки със своя чар! Природата го дарява със способността да заразява другите с емоциите си, което го прави отличен оратор. Ако Телецът е планирал да сподели проектите си с някого, да изложи своите идеи или просто да намери общ език, няма по-добър момент за това от днешния ден! И дори днес да е склонен да преувеличава и да фантазира направо в движение – това ще се окаже неговият магически ключ към сърцата на другите.

Дневен хороскоп за 1.11.2021 понеделник

Късметче за 1.11.2021 понеделник 

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците ще могат да се заемат с много важни и интересни неща! Те ще бъдат особено привлечени от проекти, свързани с подреждането на лично пространство: къщи, летни вили, автомобили. Ръцете на Близнаците, буквално ще парят от желанието да променят нещо в тях! Те обаче няма да имат време да се заемат с изпълнението на една идея, тъй като те ще бъдат като извор, една заменяща друга … В старанието си да преценят коя е по-добра, Близнаците едва ли ще могат да доведат, поне една на край.

 

РАК

За Ракът това е ден на малките, но радостни и красиви неща. Днес е малко вероятно, че ще можете да се справите със сериозните проблеми, но можете да направите приятни изненади за семейството и приятелите си и със сигурност – не забравяйте и за себе си. Днес този знак лесно намира взаимно разбирателство с хората, настроен е в мирно настроение и затова ще има отлична неформална комуникация. Хороскопът подсказва: използвайте това, за да спечелите хората, от които имате нужда. Може да не ви помогнат веднага, но е напълно възможно да ви окажат подкрепа в бъдеще.

 

ЛЪВ

Днешното дружелюбие на Лъва е безгранично и безусловно. Затова този ден е идеален за среща с приятели, както и за нови познанства, както романтични, така и бизнес. Днес е онзи рядък ден, в който Лъвът е в състояние да забрави за проблемите и да се наслади на красотата на момента. Ето защо, хороскопът настоятелно съветва представителя на тази зодия, да отдели време за простичките неща в живота – приятна разходка в парка, игра с децата или да приготви нещо вкусно. Малките и приятни покупки ще донесат много радост на Лео.

Дневен хороскоп за 1.11.2021 понеделник

Седмичен хороскоп от 1.11.2021 до 7.11.2021 

Месечен финансов хороскоп за НОЕМВРИ

ДЕВА

Днес Девата може да излезе с идея как да промени коренно живота си! Тези амбициозни планове могат да бъдат във вашата кариера, личен живот или други области. Въпреки това, дори ако тези идеи изглеждат гениални на Девата, звездите от хороскопа я съветват да овладее пламенността си: днес има голяма вероятност Девата да си пожелае нещо, което да й се сбъдне в най-скоро време. Дайте време на вашите революционни идеи да узреят или просто ги оставете настрана.

 

ВЕЗНИ

В този ден Везните са като слънцето: до тях е топло и приятно. Те са в състояние да утешат, да развеселят, да се успокоят. Ето защо, днес всеки ще иска да общува с тях, а хороскопът призовава, да не се отклоняват от основната мисия за момента, а именно: да бъдат приятел и съветник. В този ден Везните едва ли ще могат да постигнат супер-резултати, но за сметка на това, те ще подарят добро настроение на всеки, който има късмета да бъде с тях. Оставете всичко настрана и бъдете близо до тези, които имат нужда от вас.

 

СКОРПИОН

Днес звездите от хороскопа съветват Скорпиона да си спомни полузабравените си блянове, мечти. Или може би самата ситуация ще ви напомни за тях. Във всеки случай, Скорпионът трябва да се потопи във фантастичен свят, в който няма граници, там където всичко е възможно. Неговото мислене и въображение ще бъде ярко, а творчеството му ще бъде на голяма надморска височина. Да създаваш, изобретяваш, извисяваш на крилете на една мечта – това е, което може да направи Скорпиона истински щастлив днес! За разлика от работата и скучните ежедневни дейности.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес е възможно Стрелецът да се опита да прехвърли решението на някого, което трябва да вземе сам. Всеки път, когато си каже или си помисли: „Аз не съм виновен. Не мога да направя нищо”, той ще излъже другите, но и себе си. Колкото и изкусителна да ви се струва ролята на жертвата в ръцете на съдбата, хороскопът предлага да я изоставите и да не прехвърляте личната си отговорност. По този начин можете, не само, да промените обстоятелствата в своя полза, но и да запазите самоуважението си.

Дневен хороскоп за 1.11.2021 понеделник

Любовен хороскоп за 1.11.2021 понеделник

Интимен хороскоп за 2022 г

КОЗИРОГ

Днес Козирог най-накрая ще може да утоли жаждата си за общуване! Денят го принуждава да търси спасение от рутината, в която животът е в разгара си. Така, както водата не тече под лежащия камък, така и той, ако иска да се забавлява ще трябва да се погрижи за това предварително: направете няколко обаждания, уверете се, че правилния човек е включен в списъка на поканените на партито. И основното нещо е да не действате сами, където има възможност да съберете куп приятели.

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеят рискува да изпита чувство на разочарование във връзка с нещо или някого. Възможно е дори този „някой“ да е самият той! Всяка дреболия или дребна критика отвън е способна да го обезпокои и да го накара да се тревожи за днешния ден. Звездите в хороскопа съветват Водолеят, да не убива нервните си клетки за дреболии и най-важното, да не се опитва да решава проблемите си радикално. Не забравяйте, че най-доброто средство за главоболие не е гилотината, а аналгина.

 

РИБИ

В понеделник Рибите ще могат да се насладят напълно на всяка минута! Разсеяни от бизнеса, те ще се потопят в „тук“ и „сега“. В този ден те не бързат, защото са в хармония със света и ще могат да изпитат пълноценно какво представляват истинските чувства и истинският живот. Едва ли, дори и спешните въпроси ще могат да изведат Рибите от съзерцателното, медитативно настроение днес – най-вероятно ще намерят начин да ги отложат.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе