астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 8 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Вие сте готови да се трансформирате. Готови сте да стъпите в неизвестното. Тази мантра ще ви помогне да преживеете всички най-трудни изпитания.

Периодичното гладуване: 22 ползи

infomax-logo-50-15-HW Николай Денков: Нямаше да има руска държава без Борис I и цар Симеон

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Сега сте на върха на своята форма: пълни сте с енергия и устрем. А най-доброто, което можете да направите, е да насочите тази силна енергия, за да придадете на живота си блясък с нови цветове!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Искате всеки ден да бъде приключение. Но очакването постоянно да получавате нещо ново и вълнуващо е малко нереалистично, нали? Вашата сила е в това, че обичате както добрите, така и лошите дни. Това ще се окаже тайната на вашия успех.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Повярвайте, че нещо, което е предназначено да бъде ваше, винаги ще бъде ваше и по някакъв мистериозен начин ще намери пътя си към вас. Единственото нещо, което трябва да направите, е да се отпуснете и да се доверите на процеса.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Креативни, чувствителни и артистични Раци, спрете, поемете дълбоко въздух и се съсредоточете върху една посока. Тази, в която наистина има движение и успех. Но успоредно с това си спомнете къде сте се борили като риба в лед толкова дълго. Сравнете и помислете, може би си струва.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вселената ви готви среща с наистина специален човек, бъдете подготвени за това психически и физически. Обърнете внимание на тези, които са на същата вълна като вас и които ви вдъхновяват да бъдете най-добрата версия на себе си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Много ще ви се иска да съживите нещо от миналото. Освен това, креативността е силна и ще усещате приятна мотивация. Днес всеки разговор може да се обърне към миналото. По пътя ще се появи нова информация за стари случаи и дори ще отнеме няколко дни, за да я усвоите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Спомнете си колко често сте си „рисували“ най-лошите сценарии за диалог с някого, програмирали сте се да се провалите в някакъв бизнес. Вероятно страховете ви са били неоснователни. Вместо деструктивна интроспекция, използвайте инструмента на преговорите.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вие сте изправени пред избор – да поставите всичко на карта и да става, каквото трябва или да откажете. Оценявайте рисковете. Енергията на луната ви вдъхва кураж, но бъдете внимателни. Слушайте вътрешния си глас, той няма да ви излъже. Насочете излишната енергия в романтична посока.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Вие сте щастливи и тревожни едновременно. Не се страхувайте! Съсредоточете се върху вълнението и насладата, които ще изпитате, когато задачата бъде изпълнена. Накарайте правилните хора да работят за вас.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Освободете се от оковите, които ви пречат да живеете. Позволете си малко повече. Купете любимата си торта, направете си чай и се почувствайте свободни. Цената не е толкова висока, днес си подарете приятно изживяване и време за себе си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Анализирайте миналите грешки и сега смело продължете напред. Новата реалност обаче все още изисква пълно приемане. Опитайте се да забравите миналите оплаквания, отнасяйте се към всичко около вас с нежност и разбиране. Да, не е лесно, но с времето ще си спомняте този период, дори с носталгия.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Усещате как земята се изплъзва изпод краката ви. Повярвайте, това е просто страх, не е истина. Звездите ви съветват да го игнорирате. В крайна сметка вие сте достойни за тези промени и благословии, които нахлуват в живота ви. Така че, отпуснете се. Вселената ще се погрижи за вас.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 8 септември 2023

на горе