Астрологичен съвет за 4 юни 2023

Астрологичен съвет за 4 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Обърнете внимание на вътрешната ви потребност, започнете деня с грижа. Погрижете се за себе си, преди всичко отделете време за вашите желания и интереси.

Звездно послание за 2023 към всеки знак от Зодиака

infomax-logo-50-15-HW Култът към Великата майка властва в земите ни от зората на времето

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вярвайте, че можете да направите много. Вярвайте, че можете да сбъднете мечтите си. Вярвайте в себе си и това ще ви помогне да живеете според истинските ви желания и намерения, усещайки пълнотата и яркостта на живота.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, направете малки приятни изненади за любимите си хора, просто така, без повод. Премахнете контрола над близките си, опитайте се да не давате съвети на никого, докато не бъдете помолени за това. По този начин можете да се съсредоточите върху вашите ангажименти.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вие имате своята си житейска цел и докато не осъзнаете това, ще живеете с чуждите желания, интереси и цели. Ако днес ви е трудно да не се поддавате на влиянието на други хора, е важно да филтрирате всички желания, идеи, които се появяват в мислите си с въпроса: „Наистина ли искам това“?

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, днес ще ви е лесно да преразгледате възгледите си за живота и да промените пътя си. Ако нещо не ви устройва, помислете какво можете да направите. Планирайте действията си, не започвайте много неща едновременно, може да не успеете да се справите. По-добре едно, но го доведете до докрай.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, ако искате да бъдете по-мъдри, не се поддавайте на провокации, въпреки че ще бъде много трудно. Днес е възможно да има провокации, които да ви върнат към предишното ви състояние и позиция.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, даден ви е още един шанс да получите глобално духовно преживяване на трансформация, просветление, откровение ще се спусне върху вас. Този лунен ден е денят на милосърдието и състраданието, активирането на космическата енергия на Любовта.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, този ден е с повишена енергия. Дори и да не сте религиозен човек, опитайте се да направите изключение днес – започнете и завършете деня с молитва, искрена молитва, да потръпнете, да настръхнете. Няма значение за какво се молите, важно е как. Отворете сърцето си за божественото.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, днес е важно да осъзнаете, че авторитет и авторитаризъм са различни понятия, които не са свързани помежду си. Култивирайте своя вътрешен авторитет. Ще ви бъде по-лесно да изживеете целта си по такъв начин, че да сте в хармония, както с вас, така и вашите близки.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, обърнете внимание дали сте прекалено придирчиви, или обратното – безразлични? Опитайте се да се отнасяте със семейството и околните така, както бихте искали да се отнасят с вас.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, прекрасна енергия, която помага да материализирате това, което искате, така че внимавайте какви мисли имате днес. Имайте предвид това, за да привлечете в живота си това, за което мечтаете, като не позволявате на страховете или негативните мисли да надделеят.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, започнете деня не с това, от което имате нужда и е важно да направите, а с това, което искате, дори това да означава да се събудите 15 минути по-рано от обикновено. Така хармонично се свързвате с енергията на деня. След това можете да започнете задълженията си. Важно е да бъдете грижовни и щедри – да споделяте това, което имате в изобилие: топлина, радост, любов.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, не забравяйте да отделите време, за да направите това, което ви мотивира и вдъхновява. В този ден настъпват незабележими промени, които могат да ви помогнат да осъзнаете, че вашият вътрешен и външен свят си взаимодействат.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 4 юни 2023

на горе