астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 27 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Днес трябва да празнувате! Трябва да правите това, което ви носи радост, да се забавлявате и да се наслаждавате на всеки момент. Може да не виждате пълната картина на света, но това е добре!

Изменена структура на гръбначния стълб ли е невидимата причина на заболяванията?

Астрологичен съвет за 27 август 2023 GEDACO – Покривна композитна хидроизолация

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Простете на миналото си. Спрете да се обвинявате, всичко се случи така, както е било необходимо. Вие сет човек като всички останали, Овен, и имате право на грешки. Фокусирайте се върху новите цели и събития. Можете да напишете на лист хартия списък с това, което искате да постигнете.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Вече направихте, това което трябва. Сега няма смисъл да се тревожите и да се упреквате за действия, които са сторени. Изхвърлете самобичуването, по-добре е да направите нещо по-полезно. Направете основната си цел да обичате себе си, да се приемате безусловно. Поставете себе си на първо място.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Не винаги можем да правим всичко перфектно, трябва да приемете това, Близнаци. Издишайте всички проблеми, нека излязат от вас. Сега е време да се отървете от старите рани и ирационалните страхове, защото те ви държат в задънена улица и не ви позволяват да дишате свободно.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес не е ваше задължение да правите всичко така, че всичко да е удобно за всички. Не е ваша отговорност да се уверите, че ще направите добро впечатление на всички. Вашето задължение е да бъдете себе си, да покажете на света истинското си лице.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Затворете очи и се нагласете на потока от спомени. Помислете каква е била причината за вашата радост в детството и защо не е възможно да живеете искрено и сега? Време е да намалите темпото.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Сега е вашият сезон, така че зарежете съмненията в себе си, това е вашият месец. Време е да се влюбите, да бъдете най-ярките и лъчезарни хора на света. Вашият успех може да подразни другите, така че не отваряйте сърцето си пред първия човек, когото срещнете.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Кой каза, че не сте достойни за това, което искате да имате? И кой ви каза, че не можете да изпълните всичко, което сте планирали? Време е да оставите настрана чуждите съмнения и да съберете смелост да повярвате в силите и възможностите си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вие сте много повече от образа, който ви се дава. Вие сте безкраен източник, както и възможността за това, което можете да създавате. Знаете какво трябва да направите, за да сте свободни. Изчистете ума си и направете следващата смела крачка към постигането на целите ви.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Звездите ви нашепват, че е време да помислите как да подобрите финансовото си състояние? Направете ревизия на всичките си разходи, помислете – наистина ли имате толкова много нужда от всички тези неща? Може би трябва да започнете да управлявате паричните си потоци по-добре?

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Оставете на заден план ежедневните проблеми и рутината и се върнете към потока на действието. Вие сте под защитен „купол“ точно там, където трябва да бъдете, и напътствията, от които се нуждаете, за да продължите напред, ще ви бъдат разкрити.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако нещо не се получи нито първия, нито втория, нито петдесетия път, значи трябва да е така. Просто обстоятелствата трябва да са ви научили на някакъв урок, нищо повече. Превърнете горчивината в сладък еликсир, докато продължите напред и напред.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Бъдете честни със себе си – знаете със сигурност, че отговорите, които търсите, са във вас. Просто трябва да спрете да се суетите и да оставите вашия вътрешен гуру да ви покаже правилния път.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 27 август 2023

на горе