астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 24 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Вие познавате вкуса на успеха и разбирате, че тези неща не се случват за една нощ. Вярвайте, че сте на прав път. Всъщност изглежда, че начертавате свой собствен маршрут до вашата дестинация.

Как котката избира стопанина си? Духовното значение на нейния избор

infomax-logo-50-15-HW Изтърка ли се пода в офиса?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Покажете на другите доброта и състрадание и те ще ви върнат същото. Вашата топлота ще обърне и най-трудните ситуации във ваша полза. Никоя сила на света не може да ви попречи да получите това, което заслужавате, когато вървите през живота с вяра и усмивка в сърцето си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Имате реална представа за ситуацията. Вие осъзнавате, че всичко се случва за най-доброто и Вселената не случайно ви е спасила от това, което не е било за вас. Научете се да се водите от миналото си и да отворите очите си за настоящето. Всичко се случва, както трябва.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Когато става въпрос за професионалния ви живот, вие се опитвате да анализирате неудовлетвореността си и да разберете откъде идва. Най-вероятно сте били толкова фокусирани върху кариерата си, че сте заглушили гласа на душата си. Не вземайте импулсивни решения и не правете радикални промени в живота си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Защо се съмнявате в себе си, Раци? Вие сте преминали през толкова много и заслужавате най-високите похвали и награди. Получихте това, което получихте именно благодарение на вашия талант и блестящи способности. Преди да продължите да правите големи стъпки в живота, помислете как да оценявате себе си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Истината е, че никой не е идеален. Ние всички правим грешки. Въпросът не е как да постъпим правилно, а колко е важно да проявим състрадание в сърцата си, да преодолеем дискомфорта и да разгърнем светлина в душата си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вашето пътуване към новото аз едва започва. Преди сте отхвърляли някои свои страни и черти, но сега най-накрая можете да ги приемете и дори да се влюбите. Пред вас са нови цели, както лични, така и професионални. Предстои ви дълъг път.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Какво ви носи радост, Везни? Какво задоволява любопитството ви? Какво ви дава повод да скочите от леглото с пружинираща походка и песен в сърцето? Може би вече имате отговорите на тези магически въпроси. Насочете цялата си енергия в правилната посока. Правете изкуство, композирайте музика, пишете поезия.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Не всички хора се поддават на вашата сила. Любовта, добротата и нежността са много по-важни, Скорпиони. Можете да бъдете нежни и твърди едновременно. Имате интуитивно разбиране кога някой ви лъже или не довършва нещо.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Вселената иска да сте щастливи, Стрелци! Вселената иска да сте опиянени от любов и радост. И така, време е за това. Освободете се от всяко съпротивление, вътрешно и външно, когато започнете да следвате правилния път.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Не забравяйте, че това, което търсите, търси и вас, Козирози. Няма значение дали е нова връзка, бизнес партньор или място, което можете да наречете дом. Така че, отървете се от цялата бъркотия, която ви заобикаля, направете място за новото.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Това е същността на Вселената: получаваме това, което поискаме, когато сме готови да го получим. И не винаги разбираме, че вече сме готови, само Съдбата има отговор на този въпрос. Вместо да се съмнявате в подкрепата, която действително имате, вървете през живота с отдаденост и вяра.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако изпитвате това или онова преживяване, това означава, че наистина имате нужда от него. Ако нещо не съответства на вашите желания, значи все още не сте научили всички уроци. Освободете се от съпротивата и спрете да задавате толкова много въпроси. Вие сте готови да се трансформирате и отново да бъдете себе си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 24 август 2023

на горе