астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 15.07.2023 /събота/

Астрологичен съвет за 15.07.2023 за всяка зодия: Каквото и да правите, запазете спокойствие, не се тревожете. Ако мислите, мислете спокойно, ако свирите, свирете спокойно, ако ядете, яжте спокойно. Ако искате да успеете в живота, трябва да имате спокойствие.

Ретроградна Венера ще донесе промени в живота на четири зодии

Новолуние в Телец на 19 май ще донесе нови възможности и късмет на 4 зодии

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вие сте независими, смели и предприемчиви. Днес не се страхувайте да се впуснете в приключения и да се отворите към света, но някои хора ви подценяват. Денят ще ви даде възможност наистина да изразите себе си и да покажете своята бойна природа.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, вие сте много отдадени на работата си, отделяте много време на бизнеса, но не намирате време за себе си и близките си. Спрете за малко и си починете, а след това покорете всички върхове с нова сила.

Близнаци 21 май – 21 юни

През новият ден ще изпитвате особено необуздано желание за приключения и нови развлечения. Вашето семейство и приятели не могат да се справят с вас. По-добре е да се съсредоточите върху едно нещо и да му отделите повече внимание и сила. Така можете да постигнете повече.

Рак 22 юни – 22 юли

Днес е най-добрият момент да се докажете. Откъснете се от мислите си и направете нещо приключенско. Можете да се затворите в себе си, но покажете на света на какво сте способни и хората ще ви подкрепят.

Лъв 23 юли – 22 август

Отделете време днес за преосмисляне. Този ден насочете цялата си енергия и влияние, за да достигнете нови висоти. Спирайте с негативните мисли от време на време, за да обмислите нещата и може би е време да поискате помощ.

Дева 23 август – 22 септем.

Напоследък си твърде строг към себе си. Спрете да мислите за това, което не сте имали време да направите и се заредете с положителна енергия. Вие сте твърде придирчиви към детайлите. Погледнете живота си отстрани и ще видите какво не е наред.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Не се спирайте да се опитвате да направите правилния избор в живота или да кажете правилните думи. Оставете Вселената да направи своите корекции и това ще бъде приятен бонус за вас. Бъдете състрадателни към хората, но не очаквайте твърде много от тях.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Опитвате се да правите всичко както трябва, но не винаги се получава така. Уверете се, че се грижите за себе си и другите, когато правите това. Не е нужно да показвате на всички силата си, понякога трябва да се поддадете на чувствата и да бъдете слаби. Отделете време за себе си и любимите хора, релаксирайте през този ден.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

За вас е важна личната свобода и постоянната активност. Може да се движите и пътувате често. Денят е идеалното време да се откъснете от натовареното ежедневие, но го приемете сериозно.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Прекалено сте фокусирани върху работата, дайте си време за почивка. Тази зодия е много дисциплинирана и амбициозна, но е време да си вземе почивка. Обърнете внимание на себе си и не се колебайте да поискате помощ, когато имате нужда от нея.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Често се откроявате от тълпата и следвате собствения си път. Приемете своята ексцентричност този ден и бъдете независими от мнението на другите. Отпуснете се и отделете време за себе си.

Риби 19 февр. – 20 март

Рибите знаят как да се адаптират към всяка ситуация, така че не пропускайте нито една възможност през този ден. Не бъдете лекомислени и се доверете на интуицията си, за да вземете конкретни решения, дори и да са малко рисковани.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 15.07.2023 /събота/

на горе