астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 13 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Вие сте главният герой на филма за вашия живот, така че трябва да повярвате в невъзможното и да нарисувате платното на собствената си картина с най-смелите цветове от палитрата.

Новолунието в Лъв 2023- идва с мощна енергия и ни дава тласък към сбъдване на мечтите

Астрологичен съвет за 13 август 2023 Зодии и интериорен дизайн

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Поемете дълбоко дъх и анализирайте как се чувствате дълбоко след активно социално взаимодействие. Всичко, което желаете, ще ви бъде предоставено, точно когато имате нужда. Звездите препоръчват да се освободите и от миналото, което ви пречи да започнете живота, който си представяте.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Вие сте направили всичко възможно, за да коригирате настоящата ситуация. Старите проблеми ще изчезнат, но урокът ще се повтаря, докато не го научите. Помислете къде правите една и съща грешка отново и отново, но с различни хора? Това трябва да се коригира.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Щастието се крие в това да се научите да живеете, а не да оцелявате. Имате отлична база, която по някаква причина не използвате, имате много голям вътрешен потенциал на енергийна сила. Да бъдеш „лошото момче“ отдавна не е готино, това излезе от мода. Само, когато бъдете искрени с другите хора, късметът се обръща към вас.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Събуждането с усмивка е много важно за емоционалния баланс. Когато душата пее, тогава е много лесно да се справите с всички житейски трудности. Вие сте на добро място, достойни хора ви заобикалят и самият Бог ви води към просперитет. Усмихвайте се в огледалото, вярвайте в себе си. Можете да се справите с всичко.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Представете си колко време и енергия губите, когато сте нервни и притеснени, че сте недостойни за нещо. Докато не започнете да вярвате в себе си, никога няма да стигнете върха. Струва ви се, че този път определено ще се провалите, но всъщност все още не сте били толкова близо до постигането на целта.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вие сте по-мъдри спрямо възрастта ни. Все още обаче има място за подобрение. Йога и духовните практики не са никак безполезни. Намерете време за това.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Напоследък хората около вас смятат, че сте просто ослепителна. Но факт е, че трябва да се отнасяте към хората като към човешки същества. Тогава и светът ще се погрижи за вас.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вашият проблем е, че напълно сте престанали да вярвате на хората. Повярвайте, те го усещат и не бързат да ви отворят в замяна. Може би фактът е, че напоследък сте в променливо настроение.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Не е нужно да бягате презглава през цялото време, не закъснявате за никъде. Поемете дълбоко въздух и се отпуснете. Понякога трябва да се успокоите малко, за да погледнете ситуацията от правилния ъгъл. Имате добра способност да наблюдавате и анализирате, така че правете това, в което сте добри.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Настъпи вашият период на късмет. Вие сте енергични, трудолюбиви, секси и забавни. Новите възможности са на път да почукат на вратата ви. И най-красивото във всичко това е, че вие ​​заслужавате награда за делата си.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако имате душевна болка, няма смисъл да я отричате. Отдавна чакате промяна, трансформация, нов дъх на свобода. Така че, спрете да чакате, време е да направите стъпки към щастливо бъдеще. Помислете какво не ви трябва в живота и се отървете от всичко, което е излишно.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вие сте тук, защото ви е писано да бъдете тук и сега. Всяка една молекула в мултивселената е създадена, за да ви отведе на правилното място в точното време. Така че, освободете се от несигурността и погледнете обективно на себе си – можете да се справите с всичко. Най-добрата мотивация е любовта.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 13 август 2023

на горе