Цвеклото е панацея за тялото
Добра форма

Цвеклото е панацея за тялото

Цвеклото е зеленчук, който е основно консумиран суров или в салати. Не много хора знаят, че цвеклото има многобройни ползи за здравето. Например то може да премахне натрупаните около черния дроб тлъстини, предотвратява задръстване на дебелото черво и ви помага да възстановите зрението. И това не е всичко!

Здравето е богатство!

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“  в грижа за здравето

Цвеклото, като панацея за тялото

Поддържането на здравето не е лесна задача в съвременния свят.

С течение на времето нашите органи и телесни функции се влошават. Това води до проблеми като загуба на зрение или непроходимост на дебелото черво. Понякога в черния дроб могат да се натрупат твърде много мазнини, които причиняват многобройни проблеми, които със сигурност ще се отразят на цялостното ни здравословно състояние. За щастие, има естествена съставка, която може да помогне.

Цвеклото може да подобри циркулацията на кръвта и да укрепи сърдечносъдовата система

То може и да предостави достатъчно количество енергия през деня. То съдържа бетаин и триптофан, рядка субстанция, която може да се бори със стреса. Зеленчукът има и противовъзпалителни свойства. А високото съдържание на антиоксиданти помага борбата със свободните радикали и подобрява общото здраве.

infomax-logo-50-15-HW Григор Димитров пусна снимки от стаята си в „Бурдж ал Араб“, където Николета Лозанова пие „златно“ кафе

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе