Упражнения на Кегел за стягане на срамните устни

Упражнения на Кегел за стягане на срамните устни
Добра форма

Упражнения на Кегел за стягане на срамните устни

Упражнения за стягане на срамните устни и цялата вагина са тотален хит сред жените.

Всяка втора  жена признава, че прави така наречените упражнения на Кегел. Повечето представителки на нежния пол са категорични, че това е подобрило интимния им живот. Те вече се чувствали много по-стегнати отдолу и лесно стигали до оргазъм. Мъжете също са облагодетелствани от тази работа, защото не само срамните устни се стягат, но и целият орган. По този начин по време на интимен акт и мъжът, и жената получават по-голямо удоволствие.

Самите упражнения се състоят в свиване и отпускане на мускулите на вагината. За да правите правилно упражненията трябва да стегнете вагината си навътре и нагоре, да броите до 5 и да отпуснете. Ефектът е толкова голям, колкото повече пъти правите упражненията. И все пак не бива да се прекалява с упражненията първите пъти, за да не се получи интимна мускулна треска. Хубавото е, че нямате ограничения с никакви уреди и може да правите тренировките си навсякъде – докато работите, докато чакате автобуса и дори докато готвите. Със сигурност след около седмица тренировки ще зарадвате не само себе си, но и половинката си с неизживяното удоволствие, смятат експерти.

Упражненията са подходящи и за бременни, тъй като редовното им изпълнение подготвя родовите пътища преди раждането, както и за току-що родили жени, за да върнат еластичността на половия си орган.

Макар, че нормалният начин на упражняване чрез стягане на муслите е най-добър, вече на пазара се предлагат и уреди за усъвършенстване на вагината. В специализираните шопове се продават няколко вида уреди за тренировки. Обикновено продавачките са дискретни и могат да ви дадат съвет кой продукт е най-подходящ за вас, в зависимост от това какво точно искате да постигнете.

Tagged ,
на горе