Четири признака, че трябва да си тръгнете от някого, когото обичате

Четири признака, че трябва да си тръгнете от някого, когото обичате
Любов и партньорство

Четири признака, че трябва да си тръгнете от някого, когото обичате

За съжаление не са малко любовните отношения, които завършват с разруха. В тази ситуация единият партньор обикновено иска да сложи край на всичко, докато другият остава ангажиран с връзката.

Несподелената любов към някого е болезнено и дълбоко мъчително преживяване, независимо от обстоятелствата или причините, довели до него. Въпреки това, ако има достатъчно признаци да сложите край на всичко това, вероятно трябва да го направите. Разбира се, това ще ви причини болка и скръб. Необходима е смелост, за да се отървете от връзка, на която сте държали.

Ето четири очевидни знака, че трябва да се отдалечите от някого, когото обичате, и да продължите напред, за да намерите своето щастие:

Той не ви уважава.

Уважението е в основата на успешните отношения във всякакъв аспект, а липсата на такова в една връзка показва неравноправно партньорство. Трябва да се притеснявате, ако смятате, че половинката ви не уважава вашите чувства, мисли, цели и нужди. Партньор, който не ви уважава, ще отхвърли вашите идеи и решения, ще гледа отвисоко на вас и ще пренебрегне усилията ви да направите връзката ви успешна и хармонична. В любовта двамата трябва да са равноправни и да имат еднакво право на глас за важните решения.

Изпитва привличане към други жени.

Напълно естествено е да намирате други хора за привлекателни, като в това няма нищо лошо, стига да е в разумни граници. Когато обаче безобидният флирт стане сериозен, на хоризонта се задава голям проблем. Мисленето или фантазирането за някой друг често показва, че човек губи интерес към половинката си. Същото нещо е вярно, ако партньорът ви постоянно търси компания извън връзката ви. Не искаме да ви плашим, но когато започне да прави неща като тези, значи настоящите ви отношения търпят сериозен крах.

Той не вижда бъдещето си с вас.

Когато погледнете в очите на партньора си, трябва да можете да видите безкрайна любов, мечти и бъдещи планове. Вие и вашият партньор трябва да имате някои общи цели като двойка, ако искате отношенията ви да се развиват и това не е мимолетно увлечение. Ако не можете да видите нещо от това да се случва с партньора ви, време е да преосмислите връзката си. За да се получат нещата, трябва взаимно да си помогне един на друг, за да постигате целите си.

Той постоянно ви критикува.

Никой, особено романтичният партньор, не обича да бъде критикуван. Критиката, която става всеобхватна във връзката ви, е друг знак, че той губи интереса си към вас. Той ще ви натяква всеки път, когато направите грешка или го разочаровате по някакъв начин. Правилният подход е той да бъде внимателен за чувствата ви и дори да изпитва разочарование, да го изразява по уважителен начин.

Знаем, че е трудно да напуснете токсична връзка, но повярвайте, това е най-доброто за вас. Когато го направите, отделете време за любов към себе си. Поставете си житейски цели и работете за тях. Не съжалявайте за случилото се, като вместо да страдате по бившия си, се съсредоточете върху духовното израстване и щастието си. Ценете себе си и не се задоволявайте с нищо по-малко, защото заслужавате най-доброто.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе