10 тенденции за вашите нокти през 2022 г.: маникюрът, с който ще впечатлите

Лайфстайл Мода

10 тенденции за вашите нокти през 2022 г.: маникюрът, с който ще впечатлите

 

Кои са видовете маникюр, които ще се носят най-много през 2022 г.? Специално за нашите читателки направихме проучване на очертаващите се нови тенденции. Надяваме се да ви послужат за вдъхновение.

Време е да погледнете какво предстои и да обърнете внимание на  видовете маникюр, които ще триумфират през 2022 г.

В общи линии можем да твърдим, че простият и минималистичен маникюр ще бъде едно от главните действащи лица . От нокти с естествена основа и малки геометрични детайли, до традиционния френски маникюр и новите версии, които набират популярност.

 

ТЕНДЕНЦИИ ЗА ВАШИТЕ НОКТИ ПРЕЗ 2022 Г

Форми. Късите нокти се нареждат като фаворити и печелят над изключително дългите гел нокти. Те са по-удобни, по-хигиенични и лесни за поддръжка.

Цветове. Естествените тонове, нюд, кафяво и бежово. Както и голи нокти, с лек слой прозрачен лак.

Дизайни. Геометрията е топ тенденция и френският маникюр се преоткрива. Носят се дизайни с естествена основа и детайли на точки, линии или детайли от brilli brilli.

 

Както споменахме, най-ярко проявяващата се тенденция в маникюра е да носите естествени и безупречни нокти . За да постигнете този резултат, просто ги изпилете в желаната форма и нанесете няколко слоя прозрачен емайл.

 

„ NUDE” ТОНОВЕ

Продължавайки с предишната тенденция, ние също така открояваме маникюри в нюд тонове като любими на знаменитостите. Дженифър Лопес залага на тези нюанси – както за грима, така и за дълги и заоблени нокти. Резултатът е супер стилен!

 

ТОЧКИ

Що се отнася до предложенията за ноктопластика , изпъкват маникюрите с точки. Да го направите у дома е много просто: нанесете прозрачен основен лак и украсете всеки нокът с точка в контрастен цвят.

 

 

ГЕОМЕТРИЧНИ ДИЗАЙНИ

Маникюрът с геометричен дизайн също ще бъде сред най-търсените варианти на 2022 г. В този случай ще бъде по-трудно да го постигнете сами у дома, защото изисква малко умения.

 

АМЕРИКАНСКИ МАНИКЮР

Тази нова версия на френския маникюр се превърна в най-желания за сезона маникюр, който е известен като американски маникюр . Бихме могли да го определим като френски, в която се използва по-естествена основа (подобна на тона на кожата) и по-малко интензивно бяло.

ФРЕНСКИ МЕТАЛЕН МАНИКЮР

Металните тонове са много популярни, както в модата, така и в маникюра. Обичаме идеята да носим френския маникюр на къси нокти и със сребрист цвят.

ОБЪРНАТ ФРЕНСКИ

Както виждате, френският маникюр не спира да се променя и модифицира и неговият обърнат вариант ни се струва най-оригиналният. Ако сте уморени от френския маникюр, опитайте този, който е също толкова лесен за изпълнение.

 

ОБЪРНАТ ФРЕНСКИ – ВТОРИ ВАРИАНТ

И друг начин да носите обърнатия френски е комбинирането на гранатов тон (който никога не излиза от мода) и сребърен блестящ емайл. Обърнете внимание как да направите френския маникюр стъпка по стъпка и се захващайте за работа!

КАФЯВО

Кафявото се превърна в един от най-модерните цветове за есен/зима 2021-2022 , така че маникюрът в тези тонове ще бъде сигурен залог за по-студените месеци. Можете да добавите бежово сърце, да го украсите и изглежда идеално!

 

БЕЖОВО

А за тези, които предпочитат по-светлите тонове, бежовото също ще бъде успех. Цвят, който е по средата между „млечни нокти“ , голи тонове и естествени нокти.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
на горе