Пет неща, които той тайно иска да направите в леглото - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Пет неща, които той тайно иска да направите в леглото

Пет неща, които той тайно иска да направите в леглото
Любов и партньорство Интимно

Пет неща, които той тайно иска да направите в леглото

Готови ли сте да подправите нещата в спалнята? Когато става въпрос за поддържане на пламъка жив с вашия човек, това не изисква някакви диви умения или трикове. Просто всеки мъж тайно иска да добавяте по нещо ново в леглото от време на време. Ако вие и вашият партньор се придържате към една и съща стара рутина, най-малката промяна в графика ви може да бъде вълнуваща. Може обаче той да е твърде срамежлив или внимателен към вас, за да ви каже какво наистина иска. Затова понякога е хубаво и вие самите да поемате инициативата и да правите неща, за които той си мечтае.

Вашият партньор ще бъде напълно изненадан, когато опитате една от тези пет техники, които той тайно иска да направите в леглото.

Правете го навсякъде, но не и в леглото

Рутината убива една връзка, като това важи в пълна степен и за интимните отношения. Вместо всеки път да бъдете в леглото, изненадайте своя човек, когато го дръпнете, както си почивате през уикенда. Ако къщата е само за вас, разположете го на дивана или на онзи удобен килим от изкуствена кожа, който току-що сте купили. След това се заемете да превърнете това, което според него ще бъде типичен съботен ден, в незабравимо изживяване. Правенето на любов на нови места може да бъде вълнуващо и забавно. Освен това вече и двамата ще имате мръсна малка тайна за споменатото място, като всеки тайно ще иска да повтори случилото се.

Опитайте малко любовна игра

Ако гледате на любовната игра като на по-скоро задължение, което трябва да прескочите в списъка си със задачи, време е да преосмислите нещата. Въпреки че тя може да звучи смущаващо или ненужно, най-добрата част от нея е, че правите преживяването по-добро за себе си в дългосрочен план. Любовната игра е особено важна, ако вие и вашият партньор можете да предвидите всеки ход на другия, когато става въпрос за спалнята. Изпратете му пикантен текст, преди и двамата да се приберете от работа. По този начин очакването се натрупва през целия ден, докато най-накрая можете да се приберете вкъщи и да се заемете с работата. Вземете душ заедно и когато никой от вас вече не може да издържи, пренесете партито в спалнята.

Дръж светлините включени

Ако се притеснявате от всяко малко „несъвършенство“ по тялото си, не го правете повече. Вашият човек вероятно дори не забелязва тези “недостатъци”, с които сте толкова заети. И честно казано, той просто иска да ви види гола. Затова му дайте това, което иска. Той ще бъде толкова развълнуван от шоуто, че ще започнете да се чудите за какво сте се тревожили толкова много. Използвайте го като шанс да видите колко голямо влияние има вашето тяло върху него.

Отдайте се на фантазията му

Никога не боли да попитате, нали? Попитайте вашия човек какво тайно иска да ви види и след това го направете. Независимо дали той иска да ви види в някакво привлекателно бельо или неговото желание е да играе малка ролева игра, вие ще можете го изпълните. И още по-добре, ще можете да започнете цял нов разговор за това желание. Освен това можете да го помолите да задоволи вашите собствени фантазии по-късно.

Оставете го да доминира над вас

Ако любовният ви живот обикновено е монотонен, вашият човек може да е твърде срамежлив или нервен, за да попита за това. Попитайте дали той се интересува да доминира над вас (или вие да го доминирате) и отидете в в магазина. Не казваме, че трябва да сте пълни с всичко от „Петдесет нюанса сиво“, но подозираме, че и двамата ще сте доволни след това. Очевидно, позволете на някого да ви доминира в спалнята, само ако имате пълно доверие на този човек.

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица