Четирите зодии, които са съвместими с Телец в леглото
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които са съвместими с Телец в леглото

Да си във връзка с Телец винаги е невероятно изживяване. Това е чувствен зодиакален знак, така че преживяванията в леглото могат да бъдат един от най-значимите елементи на връзката за тях. Те предпочитат да изпитват интимност във всички зони. Така че не се колебайте да експериментирате с всичко с вашия партньор Телец – от пера, през белезници до храна.

Емоционално силни, те винаги ще предпочитат половинка, която не е повърхностна. Те искат тя да има способност да се свързва с партньора си на всички нива – от интелектуално до духовно. За Телец интимността и любовта са завинаги преплетени. Те искат да се чувстват напълно потопени в изживяването в спалнята.

Ето и четирите зодии, които са най-съвместими с Телец в леглото:

Скорпион

На пръв поглед тези два знака са доста противоположни. От една страна е Скорпионът често е тъмен и загадъчен, а от друга – Телецът предпочита романтиката. Въпреки това, когато тези два индикатора се комбинират, те генерират много топлина. Телецът е един от малкото зодиакални знаци, които могат да се равняват на интензивността и дълбочината на Скорпион. Това не включва емоционалното въздействие, което Скорпионът има като воден знак. Това е невероятно гореща съвместимост в леглото, така че тези две зодии биха си паснали невероятно.

Рак

За Телец половият акт е свързан преди всичко с доставянето на удоволствие. За Рака обаче това действие е олицетворение на интимност. Телец и Рак имат добра съвместимост в леглото, тъй като търсенето на Телец за възбудени сетива и нуждата на Рака от спокоен контакт взаимно се допълват добре. Основният проблем е, че тези двамата нямат силен нагон. Така че докато няма проблеми при започване на секс, доверието и връзката на Рак с Телец са налице.

Дева

Представителите на тези две зодии имат подобен реалистичен подход към живота. Така че вероятно ще се разберат веднага и ще си паснат. Девата ще бъде впечатлена от  харизмата на Телеца и привидна способност да превръщат мръсотията в злато. Независимо от това, не очаквайте копринени чаршафи и надуван по поръчка матрак да примамят Девата в леглото с Телец. Девата търси някой, който е честен и достоен за нейното доверие. А понякога това не е никак лесна задача. Девата може да се присъедини към света на интимността по най-нежния начин, който можете да си представите. Затова това е идеално сдвояване за първи опит е леглото.

Везни

Везните, които също се управляват от Венера, планетата на любовта и красотата, са свързани с чувственост и романтика. Нито Телец, нито Везни искат да разочароват своята небесна богиня Венера. Когато техните душевни копнежи се комбинират, те ще генерират най-добрия подход към интимната хармония. Въпреки това, Везните може да са по-агресивни в опитите за нови позиции или при въвеждането на ролева игра. Този дует обаче е умел да обсъжда желанията си и да постигне подходящия баланс, който да удовлетворява и двамата.

Бъдете търпеливи с Телец за партньор. Бавно и стабилно говорете за това, от което се нуждаете. Много е важно да имате предвид един основен принцип при връзката с човек от тази зодия. В основата на всичко е търсенето на повече хармония и по-малко драма.

Tagged , , ,
на горе