Пет неща, които трябва да знаете преди да сте интимни със Стрелец

Пет неща, които трябва да знаете преди да сте интимни със Стрелец
Астрология Любов и партньорство

Пет неща, които трябва да знаете преди да сте интимни със Стрелец

Ако искате да изпълните и най-смелите си интимни желания, със Стрелец може да задоволите вашите копнежи. Той ще се представи на високо ниво и ще ви накара да дойдете за още.

Родените под знака на Стрелец се отличават с най-мръсния си ум и нуждата си от приключения и интимност. Те са най-мръсните, когато става дума за правене на любов. Като крале в леглото, те никога не се страхуват да поемат инициатива, за да стоплят студените ви чаршафи. Те ще разкрият дивата си страна, започвайки със снизходително издишване и стигайки до страстни писъци.

Ако излизате с този авантюристичен знак и планирате да заведете връзката си зад затворените врати, трябва да знаете някои неща. Ето и кои са те:

Заложете на леките закачки и усмивките.

Като огнен знак, Стрелците носят дълбоки искри в себе си. Те често намират игри и закачки под горещите чаршафи и подобни жестове бавно ги включват. Стрелците са пълни с огън и затова винаги поемат по пътя на шума и смелите движения, за да задоволят копнежите си в леглото. Ако искате да примамите Стрелец в леглото, тогава започнете с такива малки действия, за да проправите път за приключения в спалнята.

Стрелецът мрази грубостите.

Стрелците са много страстни и винаги готови за приключение. Когато става въпрос за правене на любов обаче, те просто не си падат по грубата игра и садо-мазо. Те са по-скоро бавни любовници, които се вълнуват от спонтанността и естествения ход на нещата. Те никога няма да харесват този вид интимност, където обвързването или физическото ограничаване са опция. Освен това те обичат да говорят мръсно, за да създадат трайна топлина между чаршафите. Продължавайте да залагате на неща като страстни целувки и бавни докосвания със Стрелец. Така ще им покажете копнежното си желание да правите любов.

Вярвайте в способностите му.

Нищо не действа по-демотивиращо в спалнята от съмнение, че партньорът ви е способен да направи нещо, което искате. .Стрелецът например е изключително страстен и чувствен любовник. Той не се страхува да въвежда нови и интересни неща в спалнята. Родените под този знак обичат да вкарват разнообразие за по-чувствена любовна сесия. Този знак има някои наистина страхотни движения, които ще ви накарат да се почувствате желани и ще ви оставят с пълно удовлетворение. Тези хора не само вярват в пламенното водене на любов, но са еднакво луди по гушкането под чаршафите.

Обича оралната любов.

Разбира се, това зависи от индивидуалните предпочитания на всеки човек и не е свързано само със зодията. Повечето Стрелци обаче си падат и по този начин на правене на любов за преливаща и пълноценна интимност. Това ги възбужда и още повече и може да направи преживяването още по-вълнуващо.

Мрази прекалените задръжки в спалнята.

Стрелецът е правилното определение за прагматизъм, дори когато става въпрос за интимност в спалнята. Те са хората, които са откровени и казват всяка дума право в лицето ви. По същия начин, те не искат партньорът им да бъде срамежлив от същото. Те очакват половинката им да разкаже и да говори за това, за което копнее. Стрелците  винаги измислят нови начини да поддържат половия акт пълноценен, задоволителен и смел.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе