Четири зодии, които са съвместими в леглото с Рак
Астрология Любов и партньорство

Четири зодии, които са съвместими в леглото с Рак

Всеизвестен факт е, че представителите на някои зодии са много по-съвместими в леглото от други. Раците например, които се управляват от Луната, обичат да се гушкат. Те дават приоритет на любовната игра, както и на чувственото докосване и целувката почти толкова, колкото и на правенето на любов. Но не се лъжете от това.

Докато Раците обожават спокойните и страстни преживявания в леглото, те също се радват да бъдат по-игриви и да доминират понякога. Всъщност изразът „доминиращ с любов“ най-вероятно е измислен от или за Рак!

Ето и кои са четирите зодии, които са най-съвместими в леглото с Раците:

Телец

Този нежен и мил любовник ще ви накара да се почувствате добре веднага. Няма да има неловки и напрегнати моменти.Способността да изглеждате задоволени от всяка възможна материална нужда на практика ще облекчи тревогата ви да бъдете обгрижвани. В същото време възхищението, което изпитва Телеца от нещата, които постигате, ще ви зарадва значително.Когато тези два зодиакални знака се прегръщат, Ракът може да намери този корав иначе Телец по-малко плашещ.

Скорпион

Когато тези два водни знака се съберат, очаквайте много дълбочина и връзка. И двете зодии са невероятно проницателни. По тази причина те могат да предскажат кое докосване, дума или жест ще отблъсне партньора им. Зодиакалните знаци Рак и Скорпион ще бъдат магнитно привлечени един към друг. Скорпионите са по-приключенски настроени в леглото от Раците. След известно време обаче и двата знака ще се установят в любяща, страстна, даваща и вземаща връзка.

Козирог

Козирог и Рак са противоположни знаци на зодиакалното колело, така че между тях има естествено привличане.В интимен план тези двамата образуват невероятна двойка, която ще има вълнуващи преживявания в спалнята. Трябва обаче да сте предупредени, че ще им отнеме известно време, за да стигнат до там. Козирогът трудно се отпуска и това може да бъде проблем. Хубавото е, че Ракът разбира как да го успокои с вкусни ястия, чувствени масажи на гърба и много любовна игра. Когато Козирогът сваля бдителността си, тези двамата нямат проблем да се свържат интимно.

Лъв

По свой начин и двете зодии са даващи любовници. Лъвът по природа обича да се доказва и да е център на внимание, като в леглото не прави изключение. В спалнята ще предложи страст и вълнение, подтиквайки партньора си да излезе от черупката си. Лъвовете се радват да им се възхищават, а вниманието на Рака ще ги накара да се почувстват желани. Може да им отнеме известно време, за да достигнат до щастлива среда и ще е необходим компромис. Лъвът трябва да се опита да бъде по-малко агресивен, защото това може да изплаши партньора му. В същото време Ракът трябва да бъде по-отворен към основните си инстинкти, за да изпита истинското удоволствие..

Когато Ракът и който и да е от тези зодиакални знаци се съберат, те могат да достигнат нови нива на близост. По този начин ще развият силна връзка на състрадание, която ще ги накара да се чувстват в безопасност. Изграждането на доверие е основата на всяко едно интимно преживяване и заради това тези двойки са съвместими в леглото.

Tagged ,
на горе