Везните ги очаква истински рай: За кои други зодии сезона на Лъва ще донесе успех

сезона на лъва
Астрология

Везните ги очаква истински рай: За кои други зодии сезона на Лъва ще донесе успех

Сезона на Лъва ще донесе успех на няколко зодии. Сезонът на зодия Лъв през 2023 г. ще бъде изцяло под знака на ретроградна Венера. Насърчава ни да разсъждаваме върху нашите творчески начинания, взаимоотношения, романтика, красота и пари. Междувременно Марс и Меркурий образуват хармонични тригони към Юпитер в Телец в началото на август и това ще ни помогне да продължим напред. На 13 август Слънцето ще се изравни с Венера, внасяйки красота и обвързване в живота на всеки. А квадратът на Слънцето с Уран в Телец на 15 август ще доведе до събития, които може би не сте очаквали.

Както виждате, от астрологична гледна точка месецът ще бъде доста бурен. Но как ще се отрази на всяка зодия поотделно? Астролозите на списание HappyWoman дадоха своята прогноза. Разберете подробностите.

Везните ги очаква истински рай: За кои други зодии сезона на Лъва ще донесе успех

Мощни промени през Август 2023: кои зодии ще преобърнат живота си към добро

4 зодии ще имат невероятен късмет в началото на август

Неочаквани срещи и пари от небето: пет зодии с изобилие от КЪСМЕТ през АВГУСТ 2023

infomax-logo-50-15-HW Кошмар! Изкуственият интелект вече може да чете мислите на човека

Ето какво очаква всяка зодия в сезона на Лъва

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Сезона на Лъва ще ви насърчава да бъдете креативни и събужда у вас почти детска игривост. Това е добър момент да споделите чувствата си с другите чрез творчески проект и да си починете от работа. 13 август ще бъде специален ден за вас. Тогава Слънцето и Венера ще се изравнят във вашия дом на изразяване. Ще ви изпълни с любов и късмет.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Посветете сезона на Лъва на вашето семейство, бъдете с тези, които се грижат за вас. Най-добре е да почивате заедно. Вечеряйте в градината или се разходете по залез слънце. Комбинирайте всичко, което ще бъде полезно за вашето физическо здраве и психическо здраве. Ретроградна Венера ви кани да се потопите в семейна носталгия – това ще ви сближи още повече със семейството.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Вашата любознателна и общителна природа ще достигне нови висоти през сезона на Лъва. Предстоят ви много кратки пътувания, можете да прекарате повече време на път, отколкото у дома – погрижете се за комфорта си, докато правите това. Опитайте се да разрешите всички емоционални проблеми, включително чрез разговори с хората, които обичате най-много. Те ще ви помогнат да разберете себе си и да си поставите дългосрочни цели.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Сезонът на Лъва няма да беше лош за вас, но доста изтощителен. Сега е моментът да намалите темпото и да се съсредоточите върху финансовите въпроси. Помислете какви ценности изповядвате, колко високо сте готови да оцените себе си и как да повишите самооценката си. Също така ще бъде подходящо време да поговорите за комфорта на отношенията с партньора си.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Обръщате внимание на това как ви виждат хората около вас и полагате усилия да изглеждате по-ярки, да демонстрирате собствената си страст. Здравословната доза увереност в сезона на Лъва може да направи много по-лесно постигането на всичките ви цели. Когато новолунието настъпи във вашия знак на 16 август, помислете добре какво искате от живота. И ще можете да реализирате тази визия в най-голяма степен.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

За вас започва спокоен и дори ще имате истински прилив на щастие в сезона на Лъва. Оставяйки мислите и тревогите, ще чуете собствената си интуиция. Прекарването на повече време сами ще ви помогне да възвърнете вътрешния си баланс и способността си да си поставяте и постигате дългосрочни цели. Преди ретрограден Меркурий да започне на 3 септември, отделете време да помислите кои сте и какво искате от живота.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Вашата общителност ще превърне сезона на Лъва в истински рай за вас. Ще получите толкова общуване и приятелство, колкото ви е необходимо. Участвайте в партита с приятели, събирания на открито, съвместни проекти – навсякъде можете да се изявите и то по най-добрият начин. Също така, това ще бъде добър период за почивка и набиране на нова сила.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Ще станете по-целенасочен човек от обикновено. Особено по въпросите на кариерата. Може би отдавна сте искали да получите по-висока позиция или да реализирате някакъв интересен проект. Сега е моментът за това. Следващите четири седмици в сезона на Лъва са добри за реализиране на амбиция и получаване на голямо признание за вашите усилия. Приятели или колеги могат да ви помогнат, така че не избягвайте комуникацията.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Нищо няма да ви направи по-щастливи в момента от приключенските пътувания в сезона на Лъва. Изберете място, където никога не сте били, за да получите напълно нови преживявания и знания. Може да се чувствате философски и да имате желание да научите повече, така че трябва да потърсите наставник или ментор. Големите и смели действия сега ще доведат до добри резултати.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Предпочитате да се придържате към предварително планиран план, отколкото да се потопите в дълбоки, красиви емоции, сезона на Лъва ще бъде по-емоционален период за вас. Не се страхувайте да демонстрирате уязвимост, споделяйте чувствата с партньора си и близките ви хора. Може би сега се приближавате към завършването на проект, който ще ви донесе пари. Не го изпускайте половин крачка преди финалната линия. Той ще ви донесе признание.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Сезона на Лъва поставя акцент върху връзката ви, независимо дали е любов, приятелство или работа. Във всеки случай обърнете внимание дали вие и вашият колега използвате силните страни на другия. Особено когато става въпрос за решаване на общи проблеми. Пълнолунието в Лъв на 1 август може да ви донесе шокиращи новини. Веднага започнете да се адаптирате към реалността, каквато ще стане след това.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Сега ще ви е по-лесно да се грижите за ежедневните си нужди и желания. През сезона на Лъва ще ви бъде лесно не само да намерите начини да бъдете по-продуктивни, но и да засилите чувството си за вътрешен баланс. Най-накрая можете да постигнете дългосрочна цел с близък приятел, любим човек или романтичен партньор.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе