Ретроградна Венера ще донесе промени в живота на четири зодии

ретроградна Венера
Астрология

Ретроградна Венера ще донесе промени в живота на четири зодии

Ретроградна Венера ще донесе промени в живота на четири зодии. Романтична и ориентирана към удоволствията, Венера е една от най-влиятелните планети в звездното небе. Тя управлява ценностите и това, което смятаме за важно в живота.

Предстои й да влезе в ретроградност – това ще стане на 22 юли в знака Лъв. В продължение на 40 дни и 40 нощи планетата ще донесе изцеление на любовния живот, самочувствието и финансовите нагласи. Основното нещо е да не се страхувате да се изправите пред проблемите си.

Астролозите казват , че ретроградна Венера в Лъв има повече общо с връзката ви със себе си, отколкото с всеки друг. Ще хвърли малко светлина върху някои от белезите върху вашето самочувствие, ще ви накара да се освободите от срама си и от травмата, която ви е попречила да изразите истински и да обичате себе си. За четирите знака на зодиака обаче периодът ще премине под знака на драмата и промяната. И ето знаците.

Ретроградна Венера ще донесе промени в живота на четири зодии

Новолунието през юли 2023 ще донесе космически тласък на всички зодии. Вижте какво ви очаква

Как лекуваме със силата на мисълта според Петър Дънов

Четири зодии ще намерят своето щастие до края на лятото: Вижте списъка на късметлиите

infomax-logo-50-15-HWНАСА публикува тази снимка – раждането на звезда

Ето за кои зодии ретроградна Венера ще донесе промени

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Венера е вашата управляваща планета и когато нещо се случи с планетата на любовта, то неизбежно се случва и с вас. Този път ретроградна Венера ще хвърли светлина върху неразрешените конфликти, които се съхраняват във вашия четвърти дом на дома и семейството.

Насърчава ви да засилите чувството си за принадлежност чрез любов, честност и участие в подобряването на личния ви живот. Справяйте се с конфликтите и говорете за това, което ви притеснява. Ако можете да преодолеете драмата и да намерите любовта, тази ретроградност ще ви помогне да намерите пътя към дома.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Ретроградна Венера ще обърка самочувствието и личността ви. Въпреки вашата изразителност, откритост и дори склонност към скандално, вие сте склонни към прекомерна саморефлексия. Често се притеснявате какво мислят другите за вас.

Ретроградна Венера ви подтиква да се справите с някои от проблемите със самочувствието, които замъгляват преценката ви и пречат на здравословната, смислена комуникация. Когато ги преодолеете, ще видите, че те са били в основата на много от проблемите, с които сте се сблъсквали във всички други аспекти на живота си. Удвоете любовта си към себе си, докато Венера е ретроградна и няма да съжалявате. Венера просто иска да знаете, че заслужавате най-доброто – както от себе си, така и от другите.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Преживявали ли сте спад в кариерата си напоследък? Може да сте се съсредоточили твърде много върху това дали можете да постигнете желания успех и как ще ви видят вашите колеги. Ретроградна Венера пренасочва вашите ценности, когато става дума за кариерни цели, професионален статус и имиджа ви на професионалист.

Поредицата от лош късмет трябва да бъде прекъсната. Ако обаче не сте действали по най-добрия начин и сте вложили твърде малко усилия, тази ретроградност ще ви покаже напълно грешките ви. Венера в Лъв ще ви даде много от отговорите, които сте търсили. Особено за проекти, които според вас се движат в грешна посока.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Ретроградна Венера е особено ясна при проблеми във взаимоотношенията и възкресява конфликти, които изглеждат вече преживени и дори уредени. И ще го усетите напълно. И вие, и вашите близки ще сте склонни да започвате кавги и спорове помежду си. Обикновено предпочитате да избягвате подобни ситуации. Само не сега.

Но ретроградна Венера ще ви принуди да намерите общ език и компромис. Пригответе се бивши партньори и стари приятели да се появят отново в живота ви. Те внезапно ще разберат вашата стойност за тях и дори ще ви се извинят или ще ви благодарят за нещо важно.

Въпреки това може да разберете, че някой таи злоба срещу вас. Във всеки случай честността и директният диалог ще помогнат за разрешаването на различията.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе