Първите 5 дни от март: Съвети за сполука и късмет по дни

Първите 5 дни от март
Астрология

Първите 5 дни от март: Съвети за сполука и късмет по дни

Началото на март е чудесен начин да реорганизирате живота си. Навън миризмата на пролет е вече съвсем осезаема и точно сега е моментът да помислите за раждането на нещо ново и да направите кардинални положителни промени в живота.  

Да видим как можем да си помогнем за осъществяването на най-съкровените мечти в първите пет дни на март.

Понеделник, 1 март

Спокоен ден, чудесен момент да продължите започнатото. Подходящ е за рутинни задачи, работно място и декорация на дома. Проявете възможно повече креативност, отложете големите покупки, защото вероятността да не се окажат успешни е голяма. Също така, опитайте се да спазвате графика си и да сте навреме навсякъде. Успех ви очаква с всичко, което сътворявате със собствените си ръце.

Вторник, 2 март

Късметът днес е в придобивките. Пазаруването ще бъде приятно и полезно и най-важното – разумно. Но ако се стремите да реализирате нещо важно и очаквате бързи резултати, днес не ви е ден за това. Късметът на този ден е свързан с красотата. Необходимо е да се докоснете до нея възможно по-осезаемо – купете си бижу, декоративен предмет или /за мъжете/ подарете на любимата цветя.

Сряда, 3 март

Благоприятен ден, но положението на Луната прави психиката ни нестабилна. Късметът в сряда ще ви се усмихне, ако започнете нещо, което отлагате и сте изтикали на заден план! Време е за „жътва“ – буквално всичко, с което се захванете ще процъфтява. Преценете точно силите си, обаче, тъй като има риск да не завършите започнатото.

Четвъртък, 4 март

Благоприятен ден за мотивираните и убедените в това, какво искат от живота хора. Късметът ще ви споходи в сферата на новите запознанства. Подходящ момент за започване на нов бизнес, упражнения и пътувания.

Петък, 5 март

Това, в което ще ви върви най-много в петък е да успеете да се отпуснете за да „презаредите батериите“. Забавлявайте се с приятели, създавайте нови познанства или търсете сродната си душа – всички тези дейности ще ви подействат като глътка свеж въздух, а добрите резултати няма да се забавят.

Tagged , , ,
на горе