Признаците че един мъж е нежен любовник
Любов и партньорство

Признаците, които издават, че един мъж е нежен любовник

Психолозите са на мнение, че поведението на мъжа издава либидото и въобще поведението му в интимната сфера. Това, разбира се е голямо удобство за всяка дама! Нужно е само да се научите да разчитате правилно знаците. И така, да видим кои са те.

Наблюдавайте го как се храни

Най-добрите любовници успяват да се насладят на всяко едно удоволствие, включително и що се отнася до храната. Ако господинът се храни единствено за да задоволи глада си, то и по отношение на интимността ще е същото. Имайте си едно на ум.

Обърнете внимание на това, как говори

Ако е монотонно, а изражението на лицето му е безизразно, едва ли ще прояви ентусиазъм и що се отнася до любовните ласки. Вероятно и в леглото ще е същият – скучен и досаден.

Социален тип ли е или по-скоро асоциален?

Като цяло, мъжете, които са общителни и лесно влизат в контакт с хората, са по-добри любовници, отколкото затворените и неконтактните. Но тук трябва да вметнем, че в някои случаи затрудненото общуване е породено просто от свян и несигурност! В този случай, нещата могат да бъдат променени и ако предразположите въпросния мъж, дори да останете изумени от неговия любовен апетит.

Наблюдавайте как седи до вас по време на разговор

Например, когато сте в компания сте или на ресторант, сред други хора. Как точно е разположил тялото си, докато общувате? Ако е напълно обърнат към вас, без да проявява интерес към обстановката, вероятно срещу вас стои един нежен и внимателен любовник, който обича да обгрижва партньорката си.

Начинът, по който ви докосва също е показателен

Студените и лишени от фантазия господа не си падат особено ласките. Ако не ви допуска достатъчно близо до себе си и гледа да ви държи „на една ръка разстояние“, не очаквайте чудеса и в леглото.

Как държи ръката ви?

Ако преплита пръсти около вашите, определено е чувствен любовник, който се свързва с партньорката си не само физически, но и емоционално. Но докосва ли само края на пръстите ви, това е сигнал за студенина. В случай, че обича да взима ръката ви в своята, очаквайте приятни изненади.

Как ви целува?

Лошата целувка сама по себе си издава немарливия любовник. Ако обгръща лицето ви с длани – той е романтичен и нежен. Твърде бързата целувка е сигнал, че любовната игра също ще е кратка. Ако по време на целувката простенва – уцелили сте в десетката! Това е вашият човек.

Tagged , ,
на горе