Пет идеи да преобразите прозорците във вашия дом

Пет идеи да преобразите прозорците във вашия дом
Идеи за дома

Пет идеи да преобразите прозорците във вашия дом

Ако вашият дом се състои от голям прозорец в стратегическа точка, няма абсолютно никаква причина да преобразите този елемент по интересен начин. С всички точни украшения, той може да се превърне в сърцето на вашия дом. От включването на мека възглавница пред вашите прозорци и цветни аксесоари до впечатляващи нюанси – всичко това може да бъде красиво.  Малко преобразяване на мястото може да преобрази външния вид на вашето жилище. В същото време ще го превърне в най-голямата атракция на вашия дом. Със съветите и триковете, споменати по-долу, няма да е трудно да преобразите прозорците си в първокласно място от домашния декор.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете следващите съвети за това как да преобразите прозорците в дома си в нещо модерно:

Мястото за сядане до прозореца е задължително.

Поставете малка мебел тип табуретка до прозореца и внесете усещане за блясък във вашето жилище заедно с уют и комфорт. Този вид кът за сядане до вашия прозорец ще включи разнообразна точка във вашето пространство. С това нововъведение ще направите пиенето на сутрешната чаша чай или разговорите ви по-спокойни и красиви. Придружете го с модерни разпръснати възглавници, саксийни растения и земни декоративни елементи за подобрен външен вид. Освен това ще имате удобно място, откъдето да гледате през прозореца какво се случва навън. Бързо това място ще се превърне в любимо, както на вас, така и на гостите ви, защото то ще бъде много уютно.

Най-подходящите цветове за декор на дома за въздушните знаци в зодиака

Четири задължителни елемента за елегантна декорация на мястото за хранене в дома ви

Евтини идеи за декор, с които да направите дома си да изглежда луксозен

Най-подходящите цветове за декор на дома за огнените знаци в зодиака

Сложете плътни щори.

Прозорецът може да се трансформира в модерна мебел с инсталирането на плътни, но отварящи се навътре щори. За да го направите по-привлекателен, поиграйте си с цветовете и ги направете както преобладаващите такива във вашия дом. Никога не можете да сгрешите с метални тонове като златисто и сребристо. Те правят пространството ви да придобие допълнителна доза блясък. Това ще освежи дома ви. Ще го направи много по приятен за окото, както отвън, така и отвътре. Дори и да имате по-стари прозорци, с този тип щори ще направите така, че жилището ви да изглежда като след ремонт.

Смели нюанси

След дългото доминиране на пастелите, бялото или сивото, тъмните и смели тонове си проправят път обратно в домашния декор. Голият прозорец може елегантно да бъде украсен с някои смели шарки, геометрични фигури и подчертаващи нюанси в тон на бижута. За целта изберете геометрични, флорални шарки, точки и райета и завъртете областта на прозореца си в завладяваща фокусна точка. Принтът с тюркоаз може да направи атмосферата весела, като същевременно се съчетава добре с ярката естетика на стаята. Така определено ще добавите по- различен щрих във вашето жилище и наистина ще преобразите прозорците до неузнаваемост.

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

Матирани стъкла

Принтираните фолиа от матирано стъкло могат да осигурят прохладно целунато от слънцето усещане и да преобразите прозорците ви с тях. Неговият полупрозрачен ефект ще изглежда прекрасно, като същевременно ви позволява да промените външния вид, когато пожелаете. Този стил е идеален за тези, които искат краткосрочна визия и не търсят постоянна смяна на стъклата. Освен това по този начин ще се спасите от жегите, защото слънцето няма да прониква толкова силно в дома ви. Стикери или спрей боя също могат да бъдат избрани, за да обличат фино вашите прозорци. Матираните прозорци ще ви осигурят безкрайно уединение, докато все още пресяват купища слънчева светлина вътре.

Осветителните тела могат да направят всичко различно

Един изключителен прозорец е непълен без докосването на някои осветителни тела. За да зададете тона и да оформите настроението, красивите блестящи висящи чаени лампи или крушки, полилеи или подови лампи могат да направят всичко различно. Висящите лампи също могат да бъдат окачени на корниза за по-усъвършенстван вид.

Изключително важно е да проверите цялостния си декор, докато оформяте прозорците за по-сплотен и спретнат външен вид. Уверете се, че не прекалявате и го поддържайте фин, така че да има място за отразяване на естествената светлина вътре.

Кратък наръчник за ефективното премахване на безпорядъка от дома ви

Лесни начини да украсите дома си за романтична вечеря с малък бюджет

Четири съвета как да декорирате стаята на бебе

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе