Предимствата да сте единственият необвързан в компанията

Предимствата да сте единственият необвързан в компанията
Любов и партньорство

Предимствата да сте единственият необвързан в компанията

Да сте единственият необвързан приятел в компанията ви често е много потискащо. Гледате как останалите вече са си намерили своята половинка, излизат по двойки, а вие продължавате да нямате човек до себе си. Знаем, че това в много случаи води до депресия, но всъщност не трябва да е така. Има толкова много позитиви от тази ситуация, стига да я погледнете от правилната гледна точка.

infomax-logo-50-15-HW Лолита, любимата на Григор Димитров, стана готвачка

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

Ето и някои предимства да сте единственият необвързан в компанията:

Отдайте се на славата на селфитата си, предизвикваме ви

Най-голямото предимство е, че няма кой друг да открадне светлината на прожекторите от вашето вече съвършено селфи. Разбира се, селфитата на двойки, които изпълват всеки профил в социалните мрежи, са сладки. Но ще ви попитаме нещо – трябва ли непременно да сте в компанията на някого на снимката, за да се чувствате добре? Мислим, че вече знаете отговора.

в компанията

Време е да започнете да давате приоритет на грижата за себе си

Не искаме да поставям егоизма като основен бонус на това, че сте единственият необвързан в компанията. Но грижата за себе си не е просто модно движение – това има съвсем реални ползи за психичното ви здраве. Правенето на нещо за себе си може да бъде толкова просто, колкото да отделите време да прочетете откъс от книга насаме или пък да отидете на релаксиращ масаж.

Такива елементарни задачи като доброто хранене, ежедневните упражнения и медитацията могат да ви направят по-устойчиви. В същото време ви помагат да се справяте с трудните моменти в живота и да се наслаждавате на хубавите. Предимството на това, че другият важен човек не заема толкова много място в мозъка ви, е, че можете да се съсредоточите върху най-важната връзка: тази със себе си. Също и може да се наспите, без да се притеснявате, че ще събудите другия. Лишаването от сън може да влоши тревожността или потенциално дори да доведе до тревожно разстройство.

Можете да си отделите цял ден, вечер или дори уикенд, за да се отдадете на рутинна грижа за красотата, без да се притеснявате за неудобството да превърнете хола си в домашен СПА център.

в компанията 2

Можете спокойно да флиртувате

Това, че сте единственият необвързан в компанията, не означава, че така трябва да остане за постоянно. Просто не обръщайте внимание на ужасяващите истории за онлайн запознанства, запознанствата са забавни. Не само, че постоянно опитвате нови дейности и храни, но и се запознавате с нови хора. Разбира се, всичко да завърши с приятелство заради споделената любов към някое хоби, но списъкът ви с контакти в телефона ще бъде препълнен.

Ако като мен предпочитате да действате по старому и се надявате да срещнете някого, докато сте навън в града, можете да упражнявате тези перфектно усъвършенствани социални умения, които сте придобили в компанията си. Освен това флиртът е забавен, дори и да не се стигне до нещо повече.

Правите неща само за вас

Без онзи друг човек, който ви прави комплименти, вие придобивате добре развито чувство за независимост. Започвате да се трудите за себе си. Независимо дали работите нощна смяна и лягате в 5 сутринта или пък това е времето ви за ставане за работа в компанията на мечтите си, кариерата ви ще процъфти с това ново чувство за независимост.

в компанията 3

Парите ви са си само ваши

Знаете ли какво се появява заедно с този еуфоричен блясък, който ви обзема по време на кариерното развитие? Пари, разбира се. Не можем да пренебрегнем съвета, че човек трябва да спестява, но понякога трябва и да се поглезите. Заслужавате го след всички тези усилия и старание. Освен това, всички имаме близки, семейство и приятели в компанията си, които може би да искате да зарадвате. Въпросът е, че можете да похарчите парите си за това, което или за когото искате, без никакъв влияещ фактор да повлияе на избора.

Вижте още:

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе