По пътя към мечтите
Партньорски статии

По пътя към Мечтите – Здрави, Успешни и Щастливи

Има моменти в живота ни, когато е нужно да се ощипеш за да разбереш дали е истина. Като в приказките. В този паралелен свят отново видях, че хора от няколко континента, раси, религиозни принадлежности и възрасти сме толкова еднакви в човешките нужди и емоциите си.

Ако искате да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „Приятели на здравето и качеството на живот“

Тук може да си направите абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Телефон за връзка: 0882 00 3263

По пътя към мечтите…

В желанието си да се учим и творим живота, който мечтаем за себе си, и да помогнем на всеки, който ни се довери и го поиска. Сега си давам сметка, че аз бях там, защото повярвах, защото си позволих да имам визия за бъдещето си.

Благодарна съм на Вселената за предизвикателството, за доверието и подкрепата на екипа от прекрасни души, с които вярвам, ще постигаме още много мечти заедно!

Дали е по-лесно да живееш по инерция и да се оплакваш от ниската пенсия, високите цени, да се вторачиш в болежките и да се сърдиш на лекарите, че не те правят „чисто нов „?

Не зная! Аз избрах другата опция. Да се уча как да подобря и стабилизирам здравето си и как мога да спечеля средствата за това добро здраве!

И знаете ли, мили хора, неусетно с добрия здравен статус идват мечтите! Тези мечти, завряни някъде дълбоко в нас, толкова дълбоко, че не сме подозирали за съществуването им. А те са невероятно красиви, и стават постижими ако сме готови да ги следваме. Пътят към тях е изпълнен с препъникамъчета, това ги прави още по-ценни и удовлетворението по-пълно, когато ги осъществим.

Ако искате да тръгнете и аз да ви придружа по този път, можете да разчитате на моята подкрепа ежедневно. Ще го направя с радост и вдъхновение!

Вижте ще интересна информация при нас:

Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Сбъднете мечтите със силата на суперхраните!

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

СИЛАТА НА ИМУННАТА НИ СИСТЕМА!

Tagged , , ,
на горе