Перфектният бизнес екип по зодии
Астрология

Перфектният бизнес екип по зодии

 

 

Нека да поговорим не за личните, а за професионалните качества на всяка от зодиите. Ще се опитаме да намерим на всеки от тях достойно място в идеалния бизнес екип.

И така, идеалният бизнес екип за зодиите:

 

Шеф

Без съмнение, това е Лъв (23.07 – 22.08)

Безспорно Лъвовете имат харизмата на лидери. Те имат способността да увличат с идеите си хора, да ги убеждават, да им влияят и не на последно място – умеят да разпределят перфектно задачите, така, че работата да бъде свършена в срок. Може изненадващо ефективно да организира работата на подчинените си, да скастри един, да похвали друг. Не обича да работи сам – и това не е негова работа

 

 

 

Сивият кардинал

Е, без него не може! Той често е дясната ръка на шефа, но това не се набива на очи. Знае всичко за всички – което много добре стимулира работниците. И, разбира се, това е Скорпион (24.10 – 21.11)

 

 

Финансов директор

Кой ще го направи по -добре от Телец (21.04 – 20.05) ?

Разбира се, Телецът най -добре знае как да печели пари и как да харчи разумно, има добър нюх към подходящите инвестиции. Преди да вземе решение, внимателно обмисля всички „за“ и „против“.

 

 

Мозък

Разбира се, някой трябва да мисли с главата си. Наистина задълбочено, логично и аргументирано. Нужен е с хладния си ум особено много в инфарктни ситуации, когато трябва да се вземе бързо, но и креативно решение.

Стрелецът (11.22 – 21.12) е най -добрият стратег и анализатор

 

 

 

 

 

Творец и  генератор на идеи

Доста странен малък, непризнат гений и леко безразсъден – това е Водолей (21.01 – 18.02)

Понякога идеите му, на първо четене, ще ви се сторят безумни, но не след дълго ще установите, че всъщност хрумката му е гениална. Въпреки че в повечето случаи той не признава никакви рамки и ограничения, неговите мисли позволяват на компанията да изпревари конкуренцията

 

 

Главен счетоводител

Придирчив, внимателен, разумен и същевременно с голяма интуиция. Разбира се, това е Рак (21.06 – 22.07). Ако има някой, който да е подходящ за тази длъжност, то това е именно той. Раците са „семеен“ тип хора. Така, както се грижат в дома им да има уют и сигурност, по същия начин ще подхождат и в другото си „семейство“ – служебното. А в качеството си на главен счетоводител, бъдете убедени, всичко ще бъде изрядно!

 

 

 

Юридически съветник

Той ще донесе вода от девет дерета и ще намери легален изход и от най -незаконната ситуация. И никой друг не може да направи това, като Риби (02.19 – 03.20). В сферата на законовите лабиринти те се чувстват точно като риба във вода. Живеещ в свой непонятен за никого свят, Риби всъщност има бърза мисъл, способност да отсява важното от маловажното, бърз и аналитичен ум и невероятна находчивост.

 

 

 Специалист по бизнес преговори

Има ли съмнение? Това е Везни (09.24 – 23.10).

Това е единственият човек, който има невероятната способност да ви убеди във всичко и след това да ви убеди в… противното. Роден балансьор, дипломат и човек, който наистина обича и умее да говори с другите. Рядко се случва да не успее да открие от раз правилния „бутон“ на събеседника си. Ще уреди, убеди и ще вземе предвид всички интереси.

 

 

 

Чиновник

Всичко винаги ще е в перфектен ред. На място и по рафтовете. Документацията ще се води и подрежда стриктно. Архивът ще е подреден като аптека и всяка задача ще бъде изпълнена бързо, качествено и в срок.

Дева (08.23 – 09.23) – и никой не е по -добър от нея!

 

 

 

PR

Връзките с обществеността на компанията се поддържат най -добре от общителните и лзбопитни Близнаци (21.05 – 20.06)

С отворения си, добронамерен нрав и с прекрасното си чувство за хумор, те лесно намират необходимите познанства и връзки и можете да бъдете убедени с Близнак за шеф на PR-отдела всичко ще върви и при това ще се случва по най -добрия възможен начин

 

 

Работен кон

Може да бъде малко бавен, но, от друга страна, е надежден. Това е човекът, за когото да стои със скръстени ръце, е углавно престъпление! Той не се страхува да изцапа ръцете си и е насреща винаги, когато трябва да се свърши нещо.

Козирог (12.22 – 19.01) – упорит, целенасочен, старателен и отговорен

 

 

 

Стажант

Той е изключително любознателен, активен, енергичен, пълен с интересни и иновативни идеи (е, повечето от тях неприложими), но в желанието си да получи достойна работа и да докаже на всички, че той също заслужава нещо,  няма равен. Познахте, нали? Това е Овен (03.21 – 04.20)

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе