Огромен КЪСМЕТ на 28.06.2023 за три зодии
Астрология

Огромен КЪСМЕТ на 28.06.2023 за три зодии

Огромен късмет на 28.06.2023 ще имат три зодиакални знака. Забавление и веселие са основните теми за днес. Тъй като е сряда, зад кулисите се задава нещо необичайно интересно.

Това ще се прояви както в работата с колеги или изненади от приятели за някои от вас. Може би по време на обяд. За други това ще бъде импровизиран ден. Някои може дори да получат късна покана за вечеря в делничния ден, за да се зарадвате.

Луната във Везни днес е в плътен аспект с Марс, Венера и Лилит. Знаеш какво означава това. Време е да изхвърлите книгата с правила през прозореца и да направите нещо щуро и вълнуващо. Още по-добре, когато сте в компанията на повече от няколко души.

Определено има нещо нетрадиционно в днешния ден. Опитайте се да се храните здравословно днес, ако е възможно. Това ще поддържа положителността да тече в правилната посока. Нека се спрем на трите зодии, които ще имат огромен късмет на 28.06.2023 г.

Огромен КЪСМЕТ на 28.06.2023 за три зодии

Петровден – какви са българските традиции за празника

Започва сезон на ретрограден Нептун: какво очаква всяка зодия

ПЪЛНОЛУНИЕТО през м. Юли ще преобърне живота: кои зодии може да очакват големи промени през юли

Тесто с газирана вода. Питката става пухкава и много вкусна

Вижте кои зодии ще имат огромен късмет на 28.06.2023

Рак (21 юни – 22 юли)

Късметче за вашата зодия Рак

Рак, енергията днес ще се разгръща с поетапна скорост. Вашите решения през деня ще продължат да оформят деня в определена посока. Затова внимавайте с мислите си! Това не се случва през цялото време. Понякога съдбата ни се намесва и не ни оставя избор. Затова се възползвайте от тази настройка и я увеличете максимално за себе си. Зтова вие ие сте в списъка с зодии, които ще имат огромен късмет на 28.06.2023.

Освен това Слънце в Рак е най-големият ви коз в момента. Нищо не може да помръдне тази добра енергия от вас. Дори Плутон в Козирог или Луна във Везни. Защо да се замесвате в драма, ако можете да я избегнете? Някои от вас имат много горди хора в близост. Опитайте се да избегнете тази токсичност, доколкото можете. Те просто обичат да хапят хората, за да видят кой е алфата.

Ще имате много по-добро изживяване, след като се върнете у дома вечерта. Независимо дали сте женени с деца или живеете сами, вашият дом ще ви помогне да се отървете от всички притеснения веднага щом прекрачите прага. Една релаксираща вана с розова вода ще ви се отрази много добре.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци, денят ще мине супер бързо за вас – в добър смисъл. За някои от вас каквото кажете и намислите, ще се сбъдне. Не искате голяма опашка в кафето? Бум, готово. Искате спокоен следобед? Ето. Вселената ви благославя много днес. Просто се уверете, че не използвате тази енергия за нещо хитро. Кривите пътища ще блокират тази добра енергия . Само директни действия ще го поддържат устойчив.

Транзитната Луна във Везни днес е във вашия ъгъл. Така че енергията е наистина добра за любов и романтика. Възползвайте се от това, за да укрепите връзката си с половинката си или излезте и се забавлявайте.

Само не забравяйте да изпратите малко благодарност във Вселената за подаръка от огромен късмет на 28.06.2023 . Следващите дни може да не са толкова добри за вас. Докато броите благословиите си, Вселената ще продължава да ви изпраща помощ, независимо къде се намирате в живота.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирог, можеш да превърнеш този ден в каквото пожелаеш. Ето защо сте в списъка със зодии с огромен късмет на 28.06.2023. В по-голямата си част ще имате лек и без стрес ден. Въпреки че по-късно, вселената ще ви изненада с нещо интересно. Това дори може да бъде разговор с член на семейството, племенник/племенница, който ще задейства светлинен момент за вас.

В момента Меркурий е в Рак, противоположния знак на Козирог . Със съвпада със Слънцето може да почувствате, че сте подложени на изпитание. Не се тревожете обаче. Гръб ви пазят планетите в Телец и Риби. Ще бъдете наясно, стига да знаете какво правите.

Днес е чудесен ден за планиране на лунен ритуал за някои от вас. Напишете какво искате да изявите, до последния детайл. След това разберете какъв вид ритуал искате или дали визуализиращата медитация ще бъде по-добра. Пълнолунието на 3 юли е чудесен ден за това. Всеки има нужда от време за планиране и подготовка.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged
на горе