Нина Добрев отиде на почивка с Пол Уесли

Нина Добрев отиде на почивка с Пол Уесли
Лайфстайл

Нина Добрев отиде на почивка с Пол Уесли

Елена и Стефан отново са заедно, но този път не на малкия екран. Нина Добрев се събра със своя екранен партньор от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли, като двамата отидоха заедно на уикенд в планината, за да покарат ски и сноуборд.

Преди да си помислите нещо, бързаме да уточним, че те бяха придружени от своите половинки в живота, а за разлика от филма, където бяха в ситуация на любовен триъгълник, в реалността отношенията им са чисто приятелски.

Неотлъчно до Нина по време на почивката бе сноубордистът Шон Уайт, с когото красавицата с български корени има връзка. Пол пък бе в компанията на своята съпруга Инес де Рамон.

Четиримата споделиха доста снимки от ваканцията си с последователите си в социалните мрежи, от които си личеше, че видимо се забавляват в компанията си.

На един от кадрите, публикуван от Нина, всички бяха със зимна екипировка и очила, като носеха маски или шалове. Под снимката актрисата написа „понякога трябва да се удвоиш“, след което бе добавила и емотиконка с маска. Пол пък сподели видео как кара сноуборд.

Нина и Шон са заедно от около година, като първите слухове за романса помежду им се появиха след колоездене в Малибу през март.

Двамата не спират да демонстрират любовта си, като според запознати те са много щастливи един с друг и вече правят планове за съвместния си живот. Въпреки че са по-малко от година заедно, всеки от тях вече добре се познава с роднините на другия, като прекараха и много от празниците в компанията на семействата си.

Що се отнася до Пол и Инес, те са женени от около две години. Новината за женитбата им се разчу през февруари, 2019 г., след като те бяха забелязани със сватбени халки. Инес обаче винаги е предпочитала да пази личния си живот далеч от хорските очи и не е изненада, че тържеството се е провело далеч от медийното внимание.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

на горе