Четирите зодии, които са най-съвместими със Стрелец в леглото

Четирите зодии, които са най-съвместими със Стрелец в леглото
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които са най-съвместими със Стрелец в леглото

Стрелците са от тези зодии, които обичат приключенията, което кореспондира с желанието им да се забавляват в леглото. Те обаче също така излъчват безгранична енергия и ентусиазъм, така че им харесва, когато в любовта всичко става спонтанно и без предварително направени сценарии. Стрелците гарантират изживяване извън този свят в леглото. Причината е, че те не се страхуват да опитват нови неща и искат да изпитат максимално удоволствие с партньорите си.

На пръв поглед това звучи доста съблазнително, но истината е, че не всеки човек може да отговори на тази спонтанност и на големите очаквания към себе си от тази зодия.

Има обаче четири знака, които са особено съвместими със Стрелец в спалнята имат потенциал за дългосрочно партньорство с него. Ето и кои са те:

Овен – съвместимост на всички нива.

Овенът и Стрелецът притежават всички качества, необходими за поддържане на стабилна и дългосрочна връзка между тях. Тези два знака никога няма да се отегчат един от друг и винаги ще намерят нещо ново и вълнуващо за правене. Те се допълват интелектуално, емоционално и интимно, което е гаранция за успех. Овенът и Стрелецът имат много страст и могат да разпалят пламъците помежду си много бързо.

Близнаци – спонтанно и приключенско партньорство.

Животът на Близнаци и Стрелец в спалнята е лесен, забавен и често пълен със смях. Те са настроени така, че да се забавляват добре един с друг, включително и в спалнята. Те са готови да направят всичко, колкото и странно или необичайно да звучи. Въпреки че тези знаци са известни флиртаджии, те са готови да се отдадат изцяло един на друг и няма да се изкушат да кривнат от пътя, като изневерят на половинката си. Близнаците и Стрелецът просто имат твърде много уважение помежду си, за да се наранят по този неприемлив и грозен начин. Това е партньорство, което е едновременно спонтанно и приключенско, затова и никога тези хора не могат да си омръзнат и да се отегчат един от друг.

Лъв – фойерверки в леглото.

Когато Стрелецът и Лъвът се срещнат в леглото, трябва да се очакват фойерверки, тъй като те имат много сходни черти и харесват еднакви неща в интимен план. Лъвът, подобно на Стрелеца, е огнен знак, който е амбициозен, смел, страстен и винаги готов за всяка ситуация. И двата знака обичат да живеят на максимум, така че връзката между тях ще се чувства като едно дълго парти, особено в началото.

Водолей – свободата преди всичко.

Когато Стрелецът и Водолеят се срещат, сякаш истинска мълния прониква в атмосферата, тъй като любовните искри между тях няма как да останат незабелязани. И двата знака са силно независими и отдават приоритет на свободата си преди всичко. Те се наслаждават на умствената стимулация, както и на необичайния, нетрадиционен аспект на връзката им. Водолеите ще бъдат привлечени от жизнената енергия на Стрелеца и с радост ще стоят будни цяла нощ, слушайки как той разказва за многобройните си приключения. Стрелците пък са толкова нестандартни в своята интимност, колкото и в други аспекти на живота си. Те често са готови да опитат всичко, за да накарат партньорите си да гадаят, и постоянно променят нещата в спалнята.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе