Мира Добрева е вече у дома: първи думи на журналстката след преживяното

Мира Добреве е вече у дома:
Добрата новина

Мира Добрева е вече у дома: първи думи на журналстката след преживяното

Прекрасната телевизионна водеща и любимка на много хора от БНТ Мира Добрева, която наскоро бе оперирана по спешност в „Пирогов“ и бе известно време в медикаментозна кома, вече е у дома. Това стана ясно днес от нейно видео в социалната мрежа.

Мира Добрева е вече у дома: първи думи на журналстката след преживяното

Преди две седмици дъщерята на чудесната журналистката Мира Добрева – Лора, съобщи в социалната мрежа, че майка ѝ се намира в трудна житейска ситуация, която е наложила спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома.

„Мама винаги е вярвала, че българските лекари са най-добрите и сме сигурни, че и този път е така. Мама се намира в „Пирогов“ – при най-добрите специалисти в света“, написа тогава Лора.

Мира Добреве е вече у дома: първи думи на журналстката след преживяното
Мира Добреве е вече у дома:

Два дни по-късно, дойде и щастливата новина, че Мира Добрева вече диша самостоятелно.

Мира Добрева:  Разчитах само на връзката си с Бог. Повече подробности+ видеото вижте тук.

„В житейските вододели понякога участват и хора, които не познаваме, но се оказват съдбовни за нас. Д-р Методи Джуджев, доц. Георги Георгиев от Пирогов, на Вас, медицинските сестри и екипите Ви – поклон и благодаря! Благодаря и на Бърза помощ! Това, че дойде толкова бързо беше от решаващо значение.

Свикнали сме да търсим връзки, когато става дума за операции, за здравето ни и това е нормално. Все ще попиташ кой е най-добрият лекар. В моя случай нямаше време за нищо, разчитах само на връзката си с Бог и имах само упованието си в Него. С това искам да кажа, че не ни трябват много връзки, освен една – спасителната“, каза във видео днес журналистката.

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Tagged ,
на горе