Мазохизъм е да бъдеш с мъж, който обича друга жена
Любов и партньорство

Мазохизъм е да бъдеш с мъж, който обича друга жена

Как да разберете дали съпругът ви обича друга жена? Може би това е най-неприятният въпрос, а отговорът има вероятност да е изключително болезнен. Но женското сърце може да понесе много, мила. И знаеш ли какво? Истината, колкото и болезнена да е тя понякога, винаги е доброто решение. Сладникавите лъжи се оказват всъщност отровни. И точно те са причината болката да се превърне в още по-непоносима.

Така че, мила, ако имаш съмнения, че партньорът ти обича друга, то тогава е крайно време да загърбиш всички страхове и притеснения и да разбереш истината.

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

 

Признаци, че той обича друга

Той е странен напоследък

Не е от хората, които ги е грижа за хорското мнение, но напоследък полага повече усилия във външния си вид от обикновено. Нова прическа, нов  гардероб, часове във фитнес залата, внимаване с храната.

Макар че това може да е неговият начин да те впечатли, това може да е и защото се опитва да впечатли някоя друга. И как може да познаеш това? Ако той се гласи само, когато отива на работа или излиза по работен ангажимент, то най-вероятно, мила, че не го прави нито за своите колеги, нито за теб. И нищо чудно „работните ангажименти“ да са любовни срещи с друга жена.

Какво трябва да направите през ЛЯТОТО на 2022 година според зодията

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Комуникацията е оскъдна

Няма съобщения или обаждания през деня? Разговорите ви стават все по-кратки? Знаеш, че комуникацията е ключът към успешните любовни отношения и за да е пълноценна една връзка, трябва да общувате открито един с друг и да си споделяте всичко. Но ако изведнъж чувстваш така, сякаш партньорът ти няма какво да ти каже или сподели, то най-вероятно го прави с някоя друга и бавно започва да изстива към теб. Така че ако комуникацията помежду ви става все по-трудна, кратка и почти неосъществена, и ако не оправите това навреме, много скоро ще се изправени пред проблем, чието последствие е раздялата.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

 

Той не прекарва толкова много време с теб

Той прекарваше всичките си почивни дни и отпуски с теб. Но сега има други планове – оставяйки те сама през уикендите (дори и почивните дни). Излишно е да казвам, че партньорът ви няма време за вас, защото може да го е посветил на някой друг.

Все пак не бива да оставите нещата просто така. Сериозната липса на „качествено време“ може да разруши основата на партньорството, да отслаби връзките и да компрометира нивото на щастие, което чувствате, когато сте заедно“.

За това е и толкова важно да си имате своето време, в което ще сте само ти и той. Но това зависи изцяло от вас двамата и ако не той не иска да прекарва времето си с теб, тогава най-вероятно вече не изпитва нищо и много скоро ще сложи край на отношенията ви.

Станал е много потаен

Той винаги ти е споделял какво прави. Но сега се промъква наоколо, отговаряйки на обаждания и текстови съобщения, когато е сам. Никога не поглежда телефона си, докато сте заедно. Ако той крие някои подробности от живота си напоследък, това може да е защото се опитва да държи в тайна друга жена.

Той винаги е нервен

Макар че всеки има своите моменти, това е знак, че той вероятно крие любовта си към някоя друга. Просто казано, той е на ръба, защото може да го хванете да лъже, изневерява или каквото и да е. Според поведенческия анализатор д-р Линда Глас, ето физически признаци, които издават, че някой лъже:

– Внезапни движения на главата

– Постоянно гледане без много мигане

– Промени в дишането

– Повторение на определени думи или фрази

– Многократно докосване или покриване на устата

– Посочване на нещата многократно

Станал е много предпазлив

Забелязала си неговите мистериозни начини и си започнала да я разпитваш за това. Но, за съжаление, вместо да ти каже истината, той е реагирал по обратния начин. Още след първия въпрос ти казва без никакви угризения, че си твърде любопитна и че има нужда от малко лично пространство.

Просто казано, ако нищо не се случва,  би трябвало да може да отговори на въпросите ти съвсем спокойно. Ако той продължава да се оправдава и да се държи объркано, това е, защото най-вероятно крие нещо от теб. И не му допада идеята да се ровиш прекалено много в личния му живот.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе