Любовен хороскоп за 8 март 2021
Астрология

Любовен хороскоп за 8 март 2021

Овен

Днешният ден е доста противоречив за Овните. Като цяло се препоръчва да не бъдат твърде многословни, защото това може да им изиграе лоша шега. Днес е по-добре да заложите на действията, отколкото на думите.

Мъж Овен

Пазете се от бързане – всички необмислени действия днес могат да се обърнат срещу вас. Звездите съветват Овена да не проявява твърде много инициатива и активност. Помислете за плановете си за бъдещето и не бързайте излишно.

Жена Овен

Не е най-добрият ден за романтична среща – настроени сте да откривате недостатъци в дребните неща и можете сами да провокирате конфликти. За тези, които не са намерили своята сродна душа, звездите се съветват да не се впечатляват от лукса, а да забележат характера на тези, които ги ухажват. Не предприемайте сериозни стъпки в любовта днес.

Телец

Благоприятен ден за признание в любов и помирение със сродната си душа – днес ще можете да се справите с раздразнението си и да разгледате ситуацията рационално, но с любов. Прекарайте достатъчно време в търсене на нови познанства, ако сте необвързани.

Мъж Телец

Чудесно време за признание в любов – днес вие не само ще бъдете активни, но и ще можете лесно да преодолеете всякакви препятствия и неприятности във връзката. Чувствайте се свободни да планирате среща или да признаете любовта си – резултатът ще бъде просто невероятен и ще можете сами да се справите с почти всички проблеми. Този път ще ви е лесно да го направите.

Жена Телец

Страхотен ден за романтична среща и релакс – ще бъдете в най-добрата си кондиция и ще можете да разберете перфектно партньора. Доволни сте от всичко, което се случва около вас, но може да не забележите важни подробности. Забравете за дългосрочните планове днес.

Близнаци

Днес забелязвате само кусурите на другите и сте склонни да извършвате необмислени действия. Някои Близнаци ще са фокусирани само върху работата, така че вероятността от кавги с партньора се увеличава. За онези, които са самотни, звездите не съветват да търсят нови запознанства днес – съществува вероятност от разочарование и измама.

Мъж Близнаци

Чудесно време за подобряване на отношенията с партньора – днес ще бъдете готови да действате решително и да проявите смелост. Звездите ви обещават нов и романтичен обрат на събитията, при условие че няма да налагате на никого мнението си и да проявявате агресивност.

 

Жена Близнаци

Чудесен ден за почивка, забавление и укрепване на отношенията. Опитайте се обаче да не сте саркастични, защото това може да доведе до кавги с партньора следобед и то за глупости. Доверете се на чувствата си, но не планирайте твърде много неща наведнъж – трябва да бъдете упорити или да отстоявате своята гледна точка, но не влизайте в открити конфликти.

Рак

Ако отдавна искате да промените връзката и да я направите по-задълбочена, днес вземете мерки. Денят е идеален както за сериозен разговор, така и за обсъждане на планове за бъдещето или за задълбочаване на отношенията. Позволете си да мечтаете за бъдещето, а ако сте сами, съвсем скоро това ще се промени.

Мъж Рак

Не се колебайте да отправите важно предложение към любимата. Ако отдавна сте възнамерявали да направите това – този път всичко ще мине добре, при условие, че сте активни и преодолеете срамежливостта. Самотните Раци ще бъдат успешни, но изборът няма да е лесен – определени обстоятелства ще ви накарат да забравите за личния си живот днес. Проявявайте находчивост и изобретателност, не се страхувайте да действате решително и смело.

Жена Рак

Днес поемете инициативата. С вашия партньор можете да се сближите, при условие че сте ангажирани в обща кауза и му окажете повече внимание. Не пропускайте важно събитие в края на деня – то може да ви помогне да се справите с трудностите и да поставите ново начало във връзката си с любимия човек.

Лъв

Подгответе се на изненади – днес звездите ви обещават особено много от тях. За тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, ще се радват на интересно запознанство или съвсем нов обрат на събитията в отношенията на някого, на когото държат. На семейните Лъвове ще бъде разкрита тайна, която ще ги провокира да променят мнението си за любим човек.

Мъж Лъв

Вслушайте се в себе си – днес това ще ви помогне да се справите с всякакви проблеми и неприятности, да преодолеете съмненията и ревността. Очаквайте думи и действия от любим човек, които ще изяснят ситуацията.

Жена Лъв

Пазете се от интриги, свързани с любовни триъгълници. Някои Лъвове ще получат потвърждение на своите съмнения в близък човек, а други, напротив, ще станат по-доверчиви на този, който е до тях. Ще получите интересна информация за това кой наистина ви интересува и с кого просто си губите времето.

Дева

Срещите, насрочени за днес, могат да бъдат разочароващи по странни причини. Звездите съветват Девите да избягват близка комуникация и да обръщат внимание повече на бизнес активността – тук енергията ви ще ви бъде полезна. Възползвайте се от свободното време, за да разберете по-добре себе си и любимия човек, да осъзнаете собствените си очаквания за любов.

Мъж Дева

Днес ще ви бъде по-трудно да действате и да взимате решения от обикновено. Не давайте воля на негативни емоции, особено на подозрения – едва ли ще ви е от полза, особено сутринта. За тези, които все още не са срещнали своята сродна душа, звездите се съветват да отложат създаването на нови запознанства.

Жена Дева

Пазете се от ревност – днес тя може да ви повлияе особено негативно. Някои хора могат нарочно да ви настроят срещу партньора ви. Разчитайте на вашите собствени наблюдения, а не на това, какво са ви казали трети лица.

Везни

Днес звездите ви обещават интересно запознанство. Бъдете по-уверени в себе си и не давайте воля на гнева си, дори и да ви е трудно. Сдържайте се, ще е за добро.

Мъж Везни

Вслушайте се в себе си и това ще ви е от полза в преодоляването на съмненията и ревността, които напоследък са ви обзели. Някои думи и действия на любимия човек ще изяснят ситуацията, така че слушайте какво говори партньорът.

Жена Везни

Възможно е днес да получите неочаквано потвърждение на известни ваши съмнения в близък човек. Могат обаче да се окажат и блъф, сътворен от „доброжелатели“. Не се предоверявайте на никого.

Скорпион

Днес сте особено капризни и ще започнете да се разочаровате от любимия човек. Починете си един от друг и не предизвиквайте конфликти, защото могат да се задълбочат. Романтична вечеря ще свърши работа за укрепване на връзката.

Мъж Скорпион

Звездите ви обещават добър момент да помислите за промяна, а не за романтична среща. Навлизате в благоприятен период, предстоят интересни запознанства и се откриват нови хоризонти по отношение на любовта.

Жена Скорпион

Пазете се от измама – новите запознанства, които започнете днес, могат да повлияят негативно на живота ви. Някои хора проявяват користен интерес към вас, затова се опитайте да се концентрирате. Отложете някои важни срещи и пътувания за друго време.

Стрелец

Не е най-добрият ден за любов – вероятно нещо ще се обърка и ще наруши плановете ви. Много Стрелци ще се сблъскат с проблем, който трябва спешно да бъде решен. Отделете това време, за да проверите чувствата си или се опитайте да разберете какъв човек точно искате да намерите, ако все още сте сами.

Мъж Стрелец

Избягвайте да се конфронтирате, наложете си да сте любезни с партньора. Има опасност от неочакван развой на събитията, затова по-добре поемете дъх и изчакайте, колкото и да сте ядосани.  За тези, които все още не са срещнали своята половинка – сред вашите познати има подходящ човек, просто му обърнете внимание.

Жена Стрелец

Пазете се от грешки и несериозни действия – днес те ще ви струват скъпо. Някои Стрелци ще се сблъскат с несправедливост и измама, затова се опитайте да се концентрирате повече. Днес не бива да планирате нищо ново, включително и нови запознанства.

Козирог

Чувствайте се свободни да планирате нови пътувания и срещи с тези, които са ви скъпи – това ще ви помогне да се справите с трудностите, да решите много проблеми в близко бъдеще. Дори да не се познавате достатъчно добре, пак си струва да поемете риска и да задълбочите отношенията. Усилията ви няма да се окажат напразни. Денят е идеален за запознанства и забавления.

Мъж Козирог

Звездите ви обещават благоприятен период за срещи, любов и подобряване на отношенията, помирение след кавга. Използвайте момента да изградите трайни отношения.

Жена Козирог

Съгласете се на среща с човек, привлякъл вниманието ви и слушайте сърцето си. Звездите ви обещават страхотен ден за планиране на сватба или годеж. Необвързаните ще са изненадани от среща със стар познат, която може да прерасне в романс.

Водолей

Интересен и загадъчен ден за водолеите във всяко отношение. Днес не само ще научите много нови и интересни неща, но и ще можете да се представите в неочаквана за себе си роля. Някои Водолеи ще се влюбят наново в партньора си.

Мъж Водолей

Имате шанс да научите много интересни неща за своята любима. Трябва обаче да успеете да се справите със собствената си ревност и подозрения. Опитайте се да не влизате в конфликт, да не вземате импулсивни решения и да проверявате информацията, която получавате по няколко пъти.

Жена Водолей

Не вярвайте на празни обещания днес. Тези, които все още не са срещнали любовта си, днес е обещаващ ден. Можете да я срещнете на най-необичайни места. Тези, които са във връзка, трябва да проявят повече търпение и доброта към партньора, за да извлекат максимална полза от общуването.

Tagged , ,
на горе