ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)

любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)

Любовен хороскоп за 28 август 2022: Смята се, че в една връзка е вредно да се навлиза в дребните детайли – „Не гледате любовта през лупа, нали?“ – но рано или късно това все пак се случва. Е, днес се очертава такъв ден и ако искате да извлечете максимума от него, не избягвайте директните въпроси на вашата половинката. Намеците и още повече полуистините днес са неуместни и могат да доведат до сериозна разправия. Ако връзката ви е скъпа, бъдете търпеливи и искрени…дори и да не е лесно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)

УСПЕХ и ЩАСТИЕ през седмицата 29.08-4.09 за 4 зодии

ЛЮБОВЕН хороскоп за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Еднократна финансова помощ за ученици записани в 1 клас и 8 клас, през учебната 2022/2023 година

ПАСТА ЗА ЗЪБИ в помощ на домакинската работа и още

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Зодиите, които внезапно ще спечелят ПАРИ през СЕПТЕМВРИ

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 28 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 28 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес Овенът ще бъде толкова сигурен в правотата си, че ще може да я защитава до последно, без да забележи, че наранява чувствата на любим човек. Освен това Овните днес няма да имат нищо против да ги командват! Не е изненадващо, ако избраният в отговор заема позиция на глуха защита. Ако Овенът иска да промени това, той ще трябва да свали командните си пагони, прокламирайки демокрация и равни права в отношенията между партньорите.

Любовен хороскоп за 28 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 28 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес е добър ден за Телеца да се отърси от бремето на спомените, които му тежат – особено тези, свързани с минали романтични връзки. Звездите вещаят, че събитията от миналото влияят твърде много на настоящето на Телеца, пречейки му да продължи напред. След като е преминал в цикли в стари преживявания и оплаквания, за този знак няма да е лесно да изгради нова любов. За да станете щастливи, днес има само една рецепта: простете и забравете.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 28 август, Близнаците най-накрая трябва да повдигнат завесата на тайната над личния си живот, като посветят други в него. Това е добър ден да запознаете любимия човек с приятели, колеги или семейство, тоест да го въведете във вашия кръг, като официално декларирате, че сте заедно. Звездите обещават, че днес тази стъпка на представителите на знака ще бъде адекватно възприета от другите. Е, възможно най-адекватно.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 28 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес Раците не бива да бъдат лековерни в любовта. Ако ви се струва, че ситуацията е твърде добра, за да е истина, тогава може би е точно това? Колкото и да се опитва Ракът да не обръща внимание, той трябва да се вслуша в съмненията си. Разбира се, ще бъде чудесно, ако няма причина за тревога в отношенията ви с любимия човек. Иначе, днес трябва да спрете, да се самозалъгвате и да се изправите безпристрастно пред фактите.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес е чудесен ден за Лъва да направи някои драстични промени в личния си живот – ако, разбира се, те са подходящи точно за този ден. Звездите не са склонни към спонтанни действия, но днес Лъвът може без колебание да предприеме добре обмислени, сериозни стъпки. Той има достатъчно смелост за всичко, независимо дали ще сложи край на нещо старо или ще направи предложение за брак на любимия човек. Е, ще стане, така както трябва да бъде!

Любовен хороскоп за 28 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес Девата отново може да бъде изненадана колко силни са нейните емоции! Дори, когато са спокойни и напомнят на тихо море, под тази измамна повърхност се долавя бездънната дълбочина. От една страна, това е добре, от друга страна, Девата не винаги може да се справи с това. Днес ситуацията ще се изясни: Девата трябва да се научи как да управлява силните си емоции, в противен случай в личния живот я очакват повечко изпитания и перипетии. Което не е лошо, а напротив – калява характера и волята.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 28 август, Везните трябва да проявят търпение и разбиране към любимият човек. Може би вшият партньор ще бъде непослушен, ще ви намери грешки или по друг начин ще покаже недоволството си. Преди обаче да се впуснат в битка с ответни претенции, Везните трябва да разберат какви са причините за подобно отношение. Може би вашият избраник е натрупал проблеми и днес просто трябва да изпусне парата? Помислите, ако е необходимо – поговорете.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес ситуацията може да накара Скорпиона да мисли за неща като злопаметност и дори отмъщение. Може би любимият човек ще си спомни за някои обидни думи или дела, или може би самият Скорпион ще иска да отмъсти на някого. За да не изложи това на риск личния му живот, днес Скорпионът трябва много сериозно да контролира подобни импулси. Отмъщението е отровно ястие, което не трябва да се сервира нито топло, нито студено. Никога и на никой! Изобщо!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 28 август, Стрелците ще се отличават с повишена емоционалност! За да не се стигне до конфликти с близките, звездите го съветват да насочи силната си енергия в мирна посока, обръщайки внимание на цялата красота наоколо. Днес, следвайки красотата във всичките й проявления, независимо дали е цъфнало цвете в градината, красива поезия или красива личност от противоположния пол, Стрелецът, подобно на Алиса от приказката, има шанс да попадне в Страната на чудесата и да завърже интересни запознанства там.

Любовен хороскоп за 28 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес Козирогът, за да се доближи до осъществяването на мечтите си, трябва да се отърве от нещо. Това „нещо“ е като тежести върху краката, които пречат на Козирога да води нормален личен живот, да обича и да бъде обичан. Може би говорим за стари спомени, разочарования или чувства. Или може би за комплексите и съмнението в себе си – той знае по-добре. Само като се освободи от тези пречки, Козирогът ще се почувства истински желан и щастлив!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 28 август 2022 (неделя)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес звездите съветват Водолеите да не се тревожат за предстоящото и да не гледат напред. Водолеят иска да знае какво да очаква във връзката? Подходящи ли са един за друг? Или може би имате нужда от гаранции, че с този човек не губите време напразно? Днес Водолеят има шанс да разбере една проста мисъл: такива гаранции все още не съществуват. Любовта е прекрасна игра, в която всеки момент е важен и най-важното – самият процес.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 28 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес на Рибите може да им се струва, че парите са пречка или дори пряка заплаха за любовта! Това ще се случи, ако финансовите въпроси на Рибите внезапно влязат в конфликт с лични проблеми, пречещи на романтиката и други възвишени чувства. Независимо, дали става дума за липса на финанси, комерсиализъм, големи разходи или благоразумие, днес е по-добре да не повдигате тези съмнителни теми, както за самият знак, така и за неговия избраник. Само не рискувайте да бъдете настъпателни в думите си.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе