ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)

любовен хороскоп за 25 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)

Любовен хороскоп за 25 август 2022: Любовният хороскоп вещае за тези, които са в състояние на несигурност, днес ще имате реална възможност най-после да се отместите от земята! Мотото на този ден е „Само напред!“ – опитайте се да се възползвате от това, като направите качествен скок в отношенията, независимо, дали става въпрос за покана за първа среща, получаване на съгласие за брак или всякакви други важни съвместни решения. Освен това, днес е чудесен ден за ново запознанство с далечна романтична гледка. Връзките, започнали на този ден, имат голямо бъдеще.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)

Три зодии с изобилие на КЪСМЕТ на 25.08.2022

Зодиите, които ще намерят своята сродна душа до края на 2022 г. и ще сключат брак

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Щастлива жена=Щастливо семейство

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

Всичко за ползите от маслините

ДОМАШЕН МЕХЛЕМ – лек за тежестта в краката и непоносимите болки в ставите

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 25 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 25 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Ще бъдете като вулкан от емоции. Ще избухвате, вашият партньор ще бъде много щастлив от това. Само не го разстройвайте с излишни изисквания и претенции. За повече от вас това ще бъде ден на щедри и радостни събития. Ще бъдете уверени във вашето светло бъдеще, пълно с удовлетворение и нови стимулиращи знания. Не блокирайте фантазиите си и се отпуснете. Бъдете „отвлечени“ от непознат или красива жена, която ще срещнете в кино на червена светлина. Тази вечер звездите ви предлагат да прекарате няколко часа с най-близките си приятели. Ще можете да разговаряте и да се забавлявате, като си спомняте стари забавни епизоди.

Любовен хороскоп за 25 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 25 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Ако почувствате липса на определено чувство у партньора и това, по някакъв начин, ви попречи да разпалите страстта между вас, опитайте се да създадете по-стимулираща атмосфера. Трябва да се опитате да подхранвате връзката ви ден след ден и да не бъдете обхванати от неоснователни страхове. Не бъдете твърде критични към сродната си душа. Няма безгрешни на този свят! Тази вечер се забавлявайте по приятен начин. Какво мислите за приятна игра на боулинг или мини голф с група приятели?

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Ще изпитате особено чувство с човек от зодия Дева и страстта може да ви завладее внезапно, а сърцето ви да бие лудо. Ако се чувствате самотни, не роптайте срещу свободния живот. Вместо това се впуснете в търсене на очарователния принц/принцеса във всяко ново запознанство. Ако и вашата сродна душа е на една вълна с вас, не пропускайте възможността за вълнуващо приключение. И тази вечер ще получите няколко приятни предложения. Вечерта ще изисква избор: наистина да повярвате в свободата или да се примирите с наложените норми и правила в обществото.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 25 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 25 август, ще бъдете облагодетелствани от звездите във вашите любящи подходи през този ден, така че можете да разчитате на магнетизма на своя чар, който ще ви позволи да завладеете жадуваната плячка. Днес е необходимо да създадете атмосфера между вас и тези, които ви интересуват, която да ви накара да мислите, че живеете в измерение извън този свят. Подгответе се за романтична вечеря и може би нов любовен романс.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

През този ден ще сте склонни да се фокусирате върху себе си и върху егото, предпочитайки да прекарате няколко самотни часа у дома, слушайки необичайните ритми на сърцето си. Ако принадлежите към първата декада, вашата находчивост ще ви се отблагодари, като ви подари моменти с любимия ви човек, които много трудно ще забравите. Усещате ли, че любовта е все по-близо? Най-накрая сте оставили всичките си притеснения настрана. Тази вечер ще трябва да се утешите с мисълта, че скоро ви очакват много вълнуващи новини: приятел, с който не сте се чували отдавна, ще ви предложи пътуване. Приемайте без резерви.

Любовен хороскоп за 25 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Някаква неочаквана тръпка може ненадейно да се появи от една нощна среща, ще изпитате чисто удовлетворение на сетивата с ваш много любим партньор. За вас, които не сте във връзка, може да се случи твърде лесно да се поддадете на някое ласкателство. Ако е това, което искате, можете да предоставите привилегията на човека да бъде близо до вас. В криза ли сте със зодия Рак? Може би защото не можете да кажете „не“ на друг човек. Не се подценявайте.  Вечерта партньорът ви ще успокои и няма да се страхувате да му покажете най-скритите си желания.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Бъдете любопитни, но не го показвайте. Днес, на 25 август, можете да научите много интересни неща за някой, който харесвате. Чувствайте се свободни да завързвате нови запознанства и срещи – това ще ви донесе радост и приятни впечатления, но не очаквайте сериозно продължение от нови познанства. Позволете си да флиртувате малко и да се отпуснете – звездите ви обещават късмет.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Интересни изненади ще заредят романтичната сфера на живота на знака. Независимо, дали сте необвързани или излизате с някого от дълго или кратко време, важно е сериозно да помислите за бъдещето. Препоръчително е да отделите известно време на този въпрос, защото е важно да се опитате да си представите следващите няколко години. Може би настоящият партньор ще се „окаже“ наблизо или може би искате вашата половинка да е по-близо до идеала. Възможно е да видите себе си като самотен човек, но истински щастлив.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 25 август, ще бъде ден, в който ще бъдете особено чувствителни към зова на любовта, дори и все още да изпитвате нужда от особено нежен и предразполагащ партньор. Днес ще трябва да внимавате да не се поддадете на ласкателствата на онези, които злоупотребяват с думата „любов“. Вие сте щастливо необвързани и в това няма нищо лошо. Вечерта обещава да е обагрена в розово. Възползвайте се от благоволението на звездите и потърсете сред приятелите този, който е най-склонен да приветства вашите мечти и желания.

Любовен хороскоп за 25 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовната сфера днес обещава да бъде наситена, в добрия смисъл на думата. Ако се поддадете на пристъпи на ревност, тогава съществува риск да окажете натиск върху сродната ви душа. От друга страна, има възможност да избягате от проблемите, които може са дори пресилени и да прекарате една приятна вечер заедно, забравяйки за всичко и всички. Не е желателно свободните представители на знака да запазват дати за срещи, защото днес това може да доведе до погрешни впечатления у събеседника.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 25 август 2022 (четвъртък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Честото подтиснато настроение разкрива, че сте в неподходящо емоционално състояние за интимности с партньора. Ще усещате по друг начин и с друга представа нещата в любовните ви отношения. Предстои период, изпълнен със събития. Положителните енергии ви позволяват да избягате от ежедневието без много притеснения. Гледайки звездите тази вечер, може да сте любопитни да разберете повече. Никога не е късно да се впуснете в нова страст.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 25 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Отношенията с партньора днес ще бъдат подобни на първите срещи, когато и двамата се опитвахте да се харесате един на друг, колкото е възможно повече. Тогава, когато използвахте всички възможни средства и методи. Като се има предвид, че „възможните“ вече са използвани, вие ще предпочитате да завладеете отново партньора си по забранени начини. Но в това няма нищо лошо, освен че флиртът, прекарването на време заедно ще изглеждат необичайно приятни. Що се отнася до самотните представители на знака, днес вие ще бъдете в светлината на прожекторите и ще привлечете всеки свободен спътник, който ви хареса.

Tagged , , , , , , , , , , , , ,
на горе