как да влудите мъжа
Любов и партньорство

Как да влудите един мъж

Продължаваме темата с влудяването на мъжете и след като вече разбрахме от какъв тип жени те се чувстват най-силно привлечени, време да започнем ползотворно обучение и да се превърнем в именно в такива.

Но, скъпи дами, не приемайте това като самоцел, защото би било само несериозен, напълно повърхностен поглед върху нещата.

Идеята е не да привлечем тълпи от кандидати за интимни развлечения, а да намерим само един-единствен мъж – този, който Бог ни е предопределил и който ще ни бъде завинаги опора и приятел в живота. А ако сте щастливи вече да имате такъв до себе си, то тогава спокойно може да пропуснете този материал и да си намерите нещо по-полезно за четене.

Как да подлудиш мъжа и да станеш негова мечта?

Не е нужно да си неземна красавица

Интересно как горното изречение е в състояние веднага да предизвика у нас асоциация /напълно погрешна/ за някакъв идеализиран образ – жена със зашеметяващ външен вид и перфектна фигура.  Вероятно това се дължи на факта, че гледаме повече реклами, отколкото е необходимо.

Истината е, че мъжете безспорно си падат по красавиците, но когато търсят сериозен партньор, последната дума си казва характерът. Така че, всички вие, до една, независимо какво си въобразявате за външния си вид, имате 100-процентов шанс да влудите напълно мъжа, на когото държите. Тези полезни съвети от психолозите ще ви помогнат да го постигнете. И така, да започваме.

Дръжте го „на разстояние“

Когато жената държи на „безопасно“ разстояние от мъжа от себе си, само подхранва интереса му. Така той започва да използва въображението си, да мечтае за нея и да „надарява“ мислено дамата с най-прекрасните качества, дори тя на практика да не ги притежава напълно.

И обратно, ако прибързано оставите мъжа да се доближи твърде близо до вас, има опасност бързо да загуби интерес.

В никакъв случай не „тичайте“ при него при първото обаждане – ако наистина го интересувате, ще е склонен да изчака.

Колко време трябва да бъдете недостъпни?

По принцип, колкото по-дълго, толкова по-добре. Обстоятелствата сами ще ви ориентират. Грешката на много жени е, че твърде много бързат, тъй като си мислят, че любимият няма да чака и може да бъде запленен от друга, която е по-достъпна.

Но нека припомним един от най-важните закони на любовта, а именно „Дай, за да получиш“. Общо взето се водете по следния критерий – нека мъжът винаги да изпитва леко чувство на „глад“, което ще го провокира да се върне при вас.

А ако той все пак си тръгне, без да дочака „собственото си щастие“, тогава това не е бил вашият човек и нищо не губите. Не бива да съжалявате в никакъв случай – ще намерите по-достоен мъж.

Уважавайте себе си, за да уважават и вас

Не поставяйте и мъжа в центъра на вашия свят. Ако искате да получите признанието му, научете се да уважавате най-напред себе си и да бъдете уверени в силите си.

Женствеността е важна

Бъдете женствени – грижете се за себе си, разбира се, в разумни граници. Цял ден контене пред огледалото и „празноглави“ приказки съвсем не е това, което ще привлече един мъж за цял живот.

Бъдете независими

Следващият път, когато излезете заедно на вечеря, платете вие сметката в ресторанта. Но все пак нека всичко е с мярка, защото твърде самостоятелните и независими жени по принцип отблъскват мъжете, отнемайки им възможността да ги закрилят и обгрижват.

След сватбата

След сватбата, след първите 5, 10, 20 години и така нататък. Нищо не се е променило кой знае колко. Да, поомръзнали сте си, но пък вече знаете всичко за вашия мъж-мечта. Включете въображението на максимум, измислете забавни забавления, изслушвайте го и му бъдете верен приятел, пробвайте различни сценарии в леглото, гответе по-често любимите му ястия, не спирайте да му показвате, че значи много за вас.

Ще се учудите сигурно, но точно толкова му трябва на един мъж, за да го влудите напълно и да го направите щастлив. А вие ще си останете завинаги единствената жена в живота му.

І-ва част: Кои жени влудяват мъжете

Tagged ,
на горе