Топ идеи какво да облечем върху банския

Топ идеи какво да облечем върху банския
Мода

Топ идеи какво да облечем върху банския

Когато стягате багажа си за плажна ваканция, първото нещо, за което мислите, вероятно е банския. Но след като сте избрали бикините си, е време да започнете да мислите какво да облечете върху тях.

Покривалото е основна част от плажното облекло, не само защото може да предпази кожата ви от слънцето, но и защото може да ви помогне да се чувствате по-комфортно, когато не сте във водата.Лятото е в разгара си, а това означава време на басейна или плажа! Покривалото за бански е идеалното решение! Те се предлагат във всякакви форми и размери и могат да бъдат толкова прости или елегантни, колкото искате.

Покривалото е лек слой, който се носи върху банския ви костюм, за да ви помогне да преминете от дома си към басейна или хотелската стая до плажа, без да се чувствате прекалено изложени.

Отново е времето на тази година, когато всички трябва да започнем да мислим какво ще облечем, за да прикрием банските си костюми. Въпреки че някои хора може изобщо да не изпитват нужда да се прикриват, за други това може да бъде малко по-голямо предизвикателство. Ако търсите нещо стилно и ласкателно, ето няколко идеи, за да започнете. Тук сме събрали обобщение на някои от любимите ни покривала за бански, за да ви помогнем да намерите идеалния за вас.

Целта на прикриването на банския

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Нищо не ви кара да се чувствате по-неудобно от това да се возите в хотелски асансьор по бански и джапанки, докато хората до вас са облечени до козирката на път за неделния брънч. Били сте в ситуации със семейството си, когато отиваме на басейн или плаж и осъзнаваме, че някой е забравил да опакова слънцезащитен крем, слънчеви очила, вода или храна, което е наложило пътуване до магазина за лекарства или смесения магазин.

Леко покривало върху банския ще ви накара да се чувствате много по-комфортно, когато трябва да тичате до магазина. Когато става въпрос за прикриване на бански костюми, има много различни стилове, от които да избирате. Но защо изобщо ги носим? Каква е целта на покриването на банския костюм? Ето четири причини, поради които трябва да носите такъв:

1) Защита от слънцето

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Покривалото може да осигури допълнителна защита от слънцето, като предпазва кожата ви от слънчевите UV лъчи. Лятото е пред нас, а с него идва и ужасяващата задача да намерим покривка за бански, която не само изглежда страхотно, но и осигурява слънцезащита. За ваш късмет, ние съставихме списък с най-добрите покривала за бански, за да изглеждате стилни, докато се наслаждавате на слънцето и пясъка. От плавни саронги до фънки щампи, ние ще ви покрием! Така че, преди да се отправите към плажното парти или басейна, не забравяйте да разгледате нашите избори за най-добрите покривала за бански костюми. Със сигурност ще намерите този, който обичате!

2) Допълнително покритие – покривалото може да ви помогне да се чувствате по-удобно и покрити, когато носите бански. Когато времето започне да се затопля, много хора търсят начини да прикрият кожата си. Докато слънцезащитният крем е важен, понякога се нуждаете от малко допълнително покритие. Покрийте кожата си и се предпазете от слънцето.

3) Разширение на гардероба

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Покривалото може да се носи като рокля или горнище извън басейна или плажа. Неправилното функциониране на гардероба се случва на най-добрите от нас. Понякога нашите сутиени се виждат твърде много или панталоните ни решават да се разцепят по шевовете.

Вместо да се справят с неизправност в гардероба на публично място, много хора прибягват до използването на дрехите като продължение на гардероба си. Това може да стане, като използвате шал като увиваща се пола, използвате риза като рокля или дори използвате сако като палто. Използвайки дрехите по този начин, можете да избегнете всякакви потенциални неизправности в гардероба. Плюс това, това е чудесен начин да добавите малко индивидуалност към вашето облекло! Така че следващия път, когато имате проблем с облеклото си, опитайте да използвате дрехите като продължение на гардероба си!

4) Регулиране на температурата – покривалото може да ви помогне да останете хладни в горещо време и топли в студено време. Няма нужда да се чувствате неудобно, когато времето се влоши – покривалото може да ви помогне да се охладите в горещо време и да ви стопли в студено време. Прикритията се предлагат във всякакви форми и размери, така че със сигурност ще намерите такъв, който отговаря на вашите нужди. Независимо дали търсите леко яке, което да носите в прохладен есенен ден, или тежко палто, което да ви топли през зимата, има покривало за вас.

Вижте някои от най-добрите прикрития за горещо и студено време по-долу!

1. Саронг

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Саронгът е чудесен начин да прикриете банския, когато сте на плажа или басейна. Освен това е удобно, защото можете да го носите като пола, рокля или дори шал. Има много различни начини за връзване на саронг, така че можете да го регулирате до желаното от вас ниво на покритие. Ако искате да отидете от плажа до басейна, просто развържете саронга и го използвайте като кърпа.

Когато избирате саронг, потърсете такъв, който е направен от лек материал, който съхне бързо. Също така не забравяйте да изберете цвят, който допълва вашия бански костюм. Саронгът е универсално и стилно облекло, което трябва да бъде неизменна част от гардероба на всяка жена.

2. Кафтан

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Кафтанът е широка дреха, която често се носи като прикритие на плажа или басейна. Обикновено се изработва от лек плат, което го прави идеален за горещо време. Кафтаните се предлагат в различни цветове и шарки, така че можете да намерите този, който подхожда на вашия стил.

Когато избирате кафтан, не забравяйте да изберете размер, който е достатъчно голям, за да се побере върху банския ви. Може също така да изберете кафтан с вградена UPF защита, за да предпазите кожата си от слънцето.

3.Туника

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Туниката е друг чудесен вариант за плажно покривало върху банския. Това е широка дреха, която обикновено пада до коляното или средата на бедрото. Туниките се предлагат в различни материи, но лекият памук често е най-добрият избор за покривало на плажа.

Въпреки това, ако планирате да носите туниката си във водата, може да искате да изберете плат, който съхне бързо. Когато избирате туника, не забравяйте да изберете стил, който изглажда вашата фигура. Може също да помислите за туника с вградена UPF защита.

4.Рокля

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Роклята може да служи и като покривало на плажа върху банския. Просто се уверете, че сте избрали стил, който е свободен и изработен от лека материя. Сарафанът е чудесен вариант за плажно покривало, защото обикновено е направен от дишаща материя и има свободен, плаващ силует.

Когато избирате сарафан, потърсете такъв с вградена UPF защита и ласкаво деколте. Може също да изберете стил с презрамки, за да можете да регулирате нивото на покритие.

5.Пола

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Полата е добър избор, ако искате нещо, което е малко по-скромно от саронг или туника. Макси полата е чудесен вариант да я носите върху банския, защото ще осигури достатъчно покритие и може да се облича нагоре или надолу.

Най-добрата пола за покриване на плажа е тази, която е изработена от лека материя и има ласкав силует. Когато избирате горна част на бикини , не забравяйте да изберете дължина, която е подходяща за дейностите, които планирате да извършвате. Ако планирате плуване, по-къса пола може да е по-удобна.

6.Къси панталони

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Късите панталони са добър избор за плажно покривало върху банския, ако искате нещо, което е едновременно стилно и удобно. Можете да намерите шорти от различни материи, но лекият памук често е най-добрият избор за покривало на плажа.

Ако планирате да носите късите си панталони във водата, може да изберете плат, който съхне бързо. Когато избирате къси панталони, не забравяйте да изберете стил, който изглажда вашата фигура. Може също да помислите за чифт с вградена UPF защита.

7.Риза с копчета

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Що се отнася до плажните покривала, ризата с копчета е добър избор, ако искате нещо, което е едновременно стилно и удобно. Ризата с копчета може да бъде изработена от различни материи, но лекият памук често е най-добрият избор за покривало върху банския на плажа.

Уверете се, че сте избрали риза, която е широка и има удобна лента на талията. Може също да помислите за риза с вградена UPF защита.

8.Кимоно

банския
Топ идеи какво да облечем върху банския снимка: pinterest

Кимоното е чудесен избор за плажно покривало върху банския, защото е едновременно стилно и удобно. Кимоната обикновено са изработени от лека материя, което ги прави идеални за горещо време.

Тъй като кимоната се предлагат в различни цветове и шарки, можете лесно да намерите това, което отговаря на вашия личен стил. Когато избирате кимоно, не забравяйте да изберете стил, който подхожда на вашата фигура. Може също да помислите за кимоно с вградена UPF защита.

Тези идеи за облекло върху банския ще ви паснат идеално.

Tagged , , ,
на горе