Зодиите, които доминират в живота, но се подчиняват в леглото

Зодиите, които доминират в живота, но се подчиняват в леглото
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които доминират в живота, но се подчиняват в леглото

Някои хора са свикнали да доминират в живота си и искат всичко да се случва по техния начин. Същото важи и за любовните им отношения.

Отдавна се смята, че този, който обича по-малко във връзката, е този, който държи цялата власт над половинката си си. Може би затова често има борба за контрол между двама души в една връзка. Но в някои случаи партньори, който доминират в живота, избират да има малък или никакъв контрол върху това, което се случва в спалнята. Това донякъде се корени и в зодията им. Тези звездни знаци са последните, които бихте очаквали да предадат властта на партньора си в леглото. Но те ще ви изненадат.

Ето и кои са тези зодии:

Риби

Има някои зодии като Риби, които обичат да доминират в живота си, като това важи за всеки аспект от него. Това обаче значително може да вбеси колегите им и то до краен предел. Причината е, че Рибите се стремят сами да управляват някои аспекти от работния си ден. Те рядко се допитват до хората, с които работят и понякога изобщо не зачитат техните мнения. Това пък може да създаде големи препятствия в гладкото функциониране на работния проект. В същото време обаче техните партньори в живота ще потвърдят интересна тенденция. Представителите на зодия Риби наистина обожават да играят подчинена роля в леглото. Това е в противовес с поведението им извън спалнята, но наистина се случва. Хората, които са имали партньор Риби, могат да го потвърдят.

Скорпион

Скорпионът е свръхмислещ и обича подробно да анализира всичко, което се случва около него. Затова тези хора са склонни да се уморяват сами и то най-вече психически. Обикновено те са свикнали да носят тежкото бреме на това да бъдат начело на всичко през цялото време. Те наистина доминират в живота , но може би точно това е причината, поради която обичат да се отдръпват в леглото. Скорпионите предпочитат да оставят половинката си да поеме изцяло инициативата с любовната игра. Представителите на тази зодия обичат да експериментират в леглото и новото не ги плаши. Поради това те са щастливи да оставят половинката си да премести границите на правенето на любов.

Близнаци

Някои Близнаци изглежда смятат, че единственият начин да направят нещо правилно е да го направят сами. Този подход към живота може да ги изтощи понякога. Причината е, че те постоянно искат да наблюдават всичко, което другите правят в живота си. Когато става въпрос за интимност, те предават контрола, за да могат да се забавляват поне в леглото. Веднага обаче, след като излязат от спалнята и времето за игра свърши, те отново влизат в обичайната си роля.

Стрелец

Стрелецът има изключително активно въображение, което го държи зает в моменти на физическа интимност. Те обичат да доминират в живота и дори понякога да диктуват решенията на партньора си. В същото време обаче родените под този знак предпочитат да се изгубят във фантазиите си в спалнята. Затова те изцяло оставят партньорите си да поемат контрола по време на интимност. Леглото е единственото място, където родените под този знак се отпускат и не се напрягат да контролират всичко.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе