Джесика Алба изненада феновете си с нова визия (ВИДЕО)

Лайфстайл

Джесика Алба изненада феновете си с нова визия (ВИДЕО)

Джесика Алба показа новата си прическа във видео в Инстаграм.

Джесика Алба за пореден път доказа, че по-красиви от блондинките няма!

Във видеото, публикувано в нейния инстаграм профил, красивата актриса изненада феновете си с нова визия, доста по-различна от обичайната. Тя добави и надпис към публикацията: „Още един ден, още една прическа  #friYAY#weekendvibes #blondeish.“

Не закъсняха и реакциите от страна на нейните последователи, като повечето бяха само от положителни коментари. И как иначе, Джесика Алба е толкова красива и всичко ѝ отива.

Видеото започва с кадър от старата визия на актрисата като брюнетка, след което в него се появява и нейният фризьор Роберто, който е виновникът за тази красива промяна и в последните секунди от клипа се вижда и Джесика, която е видимо щастлива с новия си цвят.

В коментарите редица поздравления получило и Роберто, както от феновете на актрисата, така и от негови колеги. И напълно заслужено – определено фризьорът разбира от работата си.

За Джесика смяната на прическа не е нещо ново. Тя обича да експериментира, но независимо с какъв цвят на косата е или дължина – тя е красива по абсолютно всички начини.

Припомняме на всички, че през изминалата година, красавицата отряза дългите си кичури и се превърна във вдъхновение на много жени. Тя доказва, че не само дългата коса прави жената красива, а всичко зависи от самата нея и излъчването, което носи. От тогава насам, тя е с прическа в стил „боб“, която се превърна в истински хит сред световните звезди.

У нас все още тази прическа не е особено популярните и повечето жени залагат на изкуствените удължители и буйните къдрици, в пълна противоположност на стила в Холивуд.

През юни миналата година знаменитата фризьорка Бритни Райън сподели пред света и нейните почитатели, че Алба боядисва косата си за проект по това време, казвайки: „Джесика винаги е готова за промяна и ние решихме да я превърнем в брюнека, заради филмова роля, която тя ще снима скоро.“

Въпреки че обича да сменя често цвета на косата си, красавицата обича да се придържа към по-класическия стил без екстравагантни визии, които определено не са нейна сила.

През септември Алба говори пред PEOPLE за това как е изградила Honest Company от самото начало, разкривайки, че е работила неуморно, за да се превърне в реалност мечтаната  компания. Усилията са напълно оправдание. Джесика Алба доказва, че жената е феномен, който бележи успех след успех.

Актрисата споделя за трудностите при осъществяването на своята компания, че всеки един детайл е важен и от значение, затова тя дори се е лишавала от сън и почивка, дори е работила и през уикендите, както и че е била обсебена от това.

на горе