5 начина да съчетаем червено в облеклото

5 начина да съчетаем червено в облеклото
Мода

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Червено е популярен цвят, особено когато става въпрос за облекло, защото е ярък и смел. Тъй като този цвят е толкова мощен, може да изглежда като предизвикателство да го носите. Не се притеснявайте! Тази статия ще сподели с какви цветове се съчетават червени дрехи и други съвети за стилизиране.Той е толкова силен цвят, че често се свързва с смелост. От червени блузи до червени панталони и дори обувки в този цвят, всяка дреха в този цвят със сигурност ще привлече вниманието.

Изцяло тоалет в този цвят може да е твърде пламенен за очите, така че е добре да го смесите с други цветове. Когато става въпрос за облекло, комбинирането на правилните цветове е от решаващо значение, за да може облеклото да работи. Не всички цветове работят добре заедно по същия начин.

Искате да излезете с него? Поканете го

Знаехте ли, че дамската чанта има свой собствен кодекс на добрите маниери?

7 признака, че той не е готов за връзка

Топ идеи за прическа с плитка

infomax-logo-50-15-HW  Неделя Щонова: Яник Синер е новият крал на Мелбърн. В съзнанието ми изплува спомен….

5 начина да съчетаем червено в облеклото

Червено и бяло

червено
5 начина да съчетаем червено в облеклото снимка: pinterest

Когато говорим за това какви цветове вървят с червените дрехи, бялото вероятно е на първо място. Никога не можете да сбъркате с червено и бяло. Бялото е толкова чисто неутрално, че се съчетава добре с почти всеки цвят. Освен това бялото също е много елегантно и прави всяка цветова комбинация да изглежда добре съчетана.Ако не искате прекалено много от този ярък цвят в облеклото си, комбинирайте с бели дрехи. Бялото ще балансира силния интензитет на червеното.

Например, ако носите горнище в този ярък цвят, съчетайте го с бяло долнище, като чифт шорти или панталон. Ако имате червена пола или панталон, облечете бяла риза.

Червено и черно

червено
5 начина да съчетаем червено в облеклото снимка: pinterest

Друго неутрално съчетание с червено, черно е една опция, която трябва да опитате да добавите към вашия тоалет. Въпреки че някои може да класифицират комбинирането на тези два цвята като скучни, комбинацията от цветове всъщност може да изглежда стилна, особено когато изберете правилния нюанс.

Черното излъчва сериозна атмосфера и е интензивно, макар и по заземяващ начин. Комбинирането на два интензивни цвята ще балансира вашето облекло. Ако не искате много внимание, те са правилният начин.

Тази комбинация може да не е за всеки, но все пак зависи от вида дрехи, които носите. Изследването на различни стилове, разфасовки и слоеве може да ви помогне.

Червено и сиво

Искате да носите червено на работа, но все пак искате да изглеждате професионално? Съчетайте го със сиво. Сивото е красиво неутрално за официални тоалети и е също толкова красиво, когато се съчетае с този ярък цвят.

Сивото е хладно и меко, така че ще изпъкне червеният цвят. Двата цвята се допълват много добре, излъчвайки атмосфера, която крещи изтънченост.

Червено и бежово

червено
5 начина да съчетаем червено в облеклото снимка: pinterest

Бежово, камилско е цвят, който вероятно присъства в гардероба ви, може да е пуловер, жилетка или сако. Този неутрален цвят е задължителен за класически тоалети, тъй като изглежда успокояващо.

Когато комбинирате бежово с червено, в крайна сметка изглеждате скъпи и елегантни. Релаксиращият цвят на бежовото се съчетава добре с жизнеността на другия цвят.

За шикозен тоалет облечете бежов пуловер върху червени панталони. Освен това можете да носите червена горна част върху бежови или почти бели панталони и ще изглеждате уникално.

Червено и синьо

червено
5 начина да съчетаем червено в облеклото снимка: pinterest

Един цвят, който идва на ум, когато ви попитат какви цветове вървят с червени дрехи, е синият. И двата са основни цветове и правят мощно, но същевременно елегантно изявление, когато се сдвояват един с друг.

Тъй като и двата цвята се срещат в американското знаме, облекло с тези цветове може да изглежда патриотично. Въпреки това, ако изберете правилните дрехи, можете да имате шик външен вид.

Независимо от нюанса, синьото като цяло изглежда красиво с другия цвят, така че няма да имате проблем да решите между светло синьо или тъмносиньо. Можете също да добавите бяло.

Tagged , , ,
на горе