Четирите зодии, които не трябва да разгневявате

Четирите зодии, които трябва не трябва да разгневявате
Астрология

Четирите зодии, които не трябва да разгневявате

Мислили ли сте някога защо губите хладнокръвие толкова лесно? А всичко това се случва, докато вашият приятел изглежда приема нещата по-небрежно и реагира на същите обстоятелства напълно различно от вас? Характеристиките на вашия зодиакален знак много вероятно могат да бъдат причина. Най-добре е да избягвате да разгневявате някои зодии, защото те са по-склонни да имат лош характер и да избухват.

Ангажирането с тях в разгорещен разговор е като ходене по въже, следователно не е препоръчително. Никога не знаете кога ще се раздразнят и ще преминат в режим на нападение. Много често някое безобидно наглед разминаване на вижданията по някои въпроси може да доведе до сериозни проблеми между двама души. Всичко това е провокирано от характера и как е възпитан човек. А характерът от своя страна до голяма степен се формира и от зодиакалния ви знак.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Представяме ви четири зодиакални знака, които трябва да избягвате, когато са ядосани и определено не бива да разгневявате:

Овен

Овенът е доминантна и волева зодия, която може да действа, без да мисли за последствията. Всичките им чувства са силно огнени, точно като тях. Хората от зодия Овен имат сприхав нрав и ще ви се ядосат, ако кажете или направите нещо, което не им харесва. Няма значение колко незначително е. Те могат да се почувстват обидени и от най-малкото нещо. В един момент може да бъдете най-добри приятели с някой от зодия Овен. Но само след броени секунди е възможно да се карате като смъртни врагове, защото имате различни възгледи по водения диалог. Тези хора обичат да повишават тон и да се държат грубо, затова не бива да разгневявате излишно Овен. За тях атаката е най-добрата защита и ще ви се нахвърлят с всичка сила, ако не сте съгласни с мнението им.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Везни

Везните често могат да стресна всички с експлозивната реакция, която следва, когато нещо прекрачи границата. Това обикновено се дължи на някакъв вид нетърпимост или несправедливост. Изглежда малко вероятно Везни някога да се разгневят. Тъй като обикновено поставят нуждите на другите над своите собствени, е най-вероятно да загубят ума си, ако бъдат наранени от близък член на семейството или приятел. Те могат дълго време да не казват нищо и да събират гняв. Когато обаче чашата прелее, е по-добре да стоите далеч, защото гневът им е по-силен от торнадо.

Дева

Те няма да действат до момента, в който вече не могат да се сдържат. Една Дева може да кипи от много негодувание. С думите си те имат силата да поставят другите на колене и да ги осъдят, отваряйки дълбоки белези. Ако се срещнат или разговарят с някой, който няма житейски план или крехки мнения, може лесно да се разстроят. Девите не са от хората, които търсят физическа саморазправа. Те са способни с думи да ви наранят много повече, ако сте прегрешили с нещо.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Лъв

Лъвовете ще викат най-силно, ще ви крещят, ще трупат по масата. Те ще казват неща, които знаят, че ще ви вбесят най-много. Тяхната ярост може да продължи много дълго време и понякога да избухне по начин, който ви кара да вярвате, че реагират прекалено гневно. Всяка форма на невежество е непоносима за тях.

Не искате да влизате в конфликт и да разгневявате някоя от тези зодии. Те не само имат силата да обиждат другите, но също така може да ви натоварят психически.

Tagged , , , ,
на горе