Вълшебни думички за привличане на щастие, късмет и любов

Вълшебни думички за привличане на щастие, късмет и любов
Психология

Вълшебни думички за привличане на щастие, късмет и любов

Ако искате да привлечете в живота си щастие, изобилие, късмет и любов, обърнете внимание на тези утвърждения. Изберете колкото се може повече от тях, които са подходящи във вашия случай и ги използвайте през целия ден. Произнасяйте ги с вяра /може и само мислено/и успехът ви е гарантиран.

1. Ако искате да привлечете в живота си щастие, изобилие, късмет и любов, обърнете внимание на тези утвърждения. Изберете колкото се може повече от тях, които са подходящи във вашия случай и ги използвайте през целия ден. Произнасяйте ги с вяра /може и само мислено/и успехът ви е гарантиран.
2. Животът ми е истински празник. Винаги се придвижвам към успеха и благополучието лесно и без усилия. Винаги имам късмет във всичко.
3. Аз съм магнит за пари, здраве и успех. Всеки нов ден ме прави по-мъдър и щастлив.
4. Всичко в живота ми винаги се случва по най-добрия възможен начин. Богатствата текат към мен като река. Здравето и успехът постоянно ме съпътстват. Изпълнен съм с радост и безкрайна любов.
5. Решавам бързо всички проблеми, които съдбата поставя пред мен. Вярата в успеха винаги е с мен. Силата и волята за победа постоянно ме водят към успех и просперитет.
6. Заобиколен съм от Божествена светлина. Тя ме предпазва от всякакви несгоди, прави така че винаги всичко в моя живот да се случва по най-добрия начин.
7. Всички събития от живота ми се развиват по начина, по който трябва. Вселената ме обича и се грижи за мен ежедневно.
8. Любовта ме намери. Усещам присъствието й всяка секунда. Дарявам на другите радост и те винаги отвръщат.
9. Всеки момент от живота ми е изпълнен с любов, мъдрост и сигурност. Усещам връзката си с висшите сили. Всичко има смисъл. Знам накъде отивам. Пътят към изобилието и щастието ми е отворен.
10. Винаги имам късмет във всичко. Твърдо вярвам, че ще постигна всичко, което не желая. Силата на любовта ме води. Силата на любовта винаги е с мен.
11. Всичките ми желания се изпълняват бързо, лесно и в съответствие с Божествения ред.
12. Светлината на сърцето ми озарява пътя ми. Благодаря на Вселената, че всички пътища към радост и богатство са отворени за мен.
13. Аз съм освободен от миналото. Живея щастливо тук и сега. От мен се излъчват искреност, доброта и нежност.

на горе