Как се справят с раздялата водните знаци в зодиака - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Как се справят с раздялата водните знаци в зодиака

Как се справят с раздялата водните знаци в зодиака
Астрология Любов и партньорство

Как се справят с раздялата водните знаци в зодиака

Началото на една връзка често е приказно и изпълнено с много мечти и надежди. За съжаление обаче, понякога нещата не завършват с щастлив край, както в приказките.

Всеки приема по различен начин раздялата, като влияние оказва и неговият зодиакален знак. Докато някои прекарват години в копнеж за любимия си, други бързо преглъщат алкохол, за да продължат напред.

Раздялата може да бъде много болезнена за някои хора и те така и да не намерят пътя към новата си тръпка. За тях е  нужно много търпение и време, за да превъзмогнат загубата и да продължат напред. Други пък често сменят партньорите си и за тях раздялата не е нещо драматично.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

И така, от Рак до Риби, прочетете повече, за да разберете как се държат водните знаци на зодиака по време на раздяла:

Рак

Като зодия, която се ръководи предимно от емоциите си, Ракът обича да усеща чувствата във всеки момент от живота. Така че, естествено, когато раздялата поражда много емоции в тях, Раците отделят време, за да ги обработят. Някои изпитват дълбоко чувство на загуба, която не могат лесно да преживеят. Други пък смятат, че са изоставени от техния любим и усещат предателство, а това е силно болезнено за тях. Въпреки това, след като приключат с обработката на емоциите си, те продължават напред с чисто съзнание и сърце. Водните знаци, каквито са Раците, могат да се справят с това изпитание. Трябва им просто определен период от време, за да осмислят станалото и да изживеят мъката си. След като се отърсят от преживяното, те ще са готови да срещнат новата любов. Тези хора знаят как да бъдат отново щастливи, дори и след болезнена раздяла. Всяко нещо с времето си.

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Скорпион

Скорпионът никога няма да приеме раздялата за чиста монета. Често ситуацията при тях се усложнява поради много фактори. Родените под този знак са склонни да се ровят в дълбините на отчаянието, докато обработват чувствата на отхвърляне. Много Скорпиони се обвързват за цял живот. Следователно отделянето от любовника им става проблематично за водните знаци. Те чакат дълги периоди с надеждата, че бившият им ще размисли и ще ги приеме обратно. Скорпионите биха прекарали часове в обяснение колко хубаво ще бъде те отново да се съберат с него и да си дадат втори шанс. Това обаче невинаги помага, а напротив – прави нещата по- сложни. Понякога връщане назад няма, но на представителите на тази зодия е наистина трудно да го приемат. Именно заради това те се справят мъчително с раздялата.

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Риби

В много отношения Рибите са доста по-практични в сравнение с водните знаци като Рак и Скорпион. И все пак, тази зодия също е много чувствителна. Раздялата за нея би означавала часове преяждане със сладолед например. Не е изключено и гледане на тъжни филми, които ги карат да се чувстват още по-опустошени. Те се опитват да се изгубят в загубата, изпитана от героите на екрана, така че да не се налага да се изправят пред реалността на своето разбито сърце. Това често е мъчително, но да гледат щастливи хора от екрана в този момент за тях изглежда още по-болезнено.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица