ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какъв тип е вашата женска привлекателност

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ Какъв тип е вашата женска привлекателност
Психология

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какъв тип е вашата женска привлекателност

Предлагаме ви един бърз и много интересен тест. Този е предназначен за красивата половина от човечеството, която иска да научи нещо ново за себе си. Разгледайте предложените картинки и изберете тази, която най-много ви харесва. След това проверете номера й в резултатите.

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ Какъв тип е вашата женска привлекателност
Резултати от тестовете:

1. Вие сте спонтанна жена, с неспокоен характер. Запазили сте детското в себе си и умеете да се радвате на живота. Няма нужда да ви се случи нещо кой знае колко значимо, доволни сте и на малките неща. Мъжете ви обожават, защото винаги сте в състояние да се разсмеете и да ги заредите с положителен емоционален заряд. Силният пол се влюбва във вас благодарение на вечния блясък в очите ви. Много мъже харесват непосредствеността и непринудеността ви. С други думи, с ваш животът е лесен и затова силно привличате силния пол.

2. Вие сте грижовна. Дамите като вас са способни да предложат на своя любим неуморна грижа. Вие обичате да готвите, да подреждате с любов дома си, да създавате уют. Готови сте винаги да изслушате партньора и да му окажете силната си подкрепа. Много мъже целенасочено търсят такива момичета, защото са убедени, че точно те са идеални съпруги и майки.

3. Вие сте необичайна. Притежавате нещо специално, което ви кара да се откроявате от тълпата. Не си падате по всички тези любовни стереотипи, по които другите си падат. Вие сте жена, която пленява с нестандартни идеи и мисли и от която можете да очаквате всичко. Мъжете харесват вашата компания, защото всеки ден с вас е пълен с интересни и вълнуващи приключения.

4. Вие сте забележителна. Мъжете харесват тръпката, която изпитват докато ви завладяват. Те обожават привлекателни дами, които трябва да бъдат завоювани. Браво на вас! Карате кръвта на силния пол да кипи и той ви смята за неустоима. Но въпреки, че много мъже мечтаят за такъв тип жени и ги смятат за най-привлекателни, не всеки се осмелява да се доближи до вас.

5. Вие сте скромна. Скромната жена не е особено загрижена дали ще получи материални облаги от своя избраник. Тя никога няма да поиска диаманти и скъпи тоалети. Обича мъжа заради това, което е, а не заради това, което би могла да получи от него. Скромните момичета не поставят нереални изисквания, не очакват нещо свръхестествено, затова и мъжете ги ценят толкова много.

6. Вие сте романтична. Никой не можа да остане безразличен към вашия чар. Гласът ви е нежен и мек, поведението – елегантно, а когато усещате грижата на вашия любим, сте невероятно щастлива. Гледате на живота с оптимистичен поглед и търсите положително във всяка ситуация. Мъжете ви обичат, защото не сте агресивни, вдъхновени сте от романтични жестове, не оказвате натиск върху партньора си и се нуждаете единствено от внимание и любов.

7. Вие сте „желязната лейди“. Умна сте, отличавате се с упоритост и знаете точно какво искате. Имате собствен живот, свои мечти и цели, към които се стремите. Определено не чакате появата на принца на белия кон, който да реши проблемите ви и да изпълни всяко ваше желание. Мъжът никога няма да види сълзи по лицето и. Много мъже са щастливи, когато виждат, че партньорката им може да заеме твърда позиция и да демонстрира контрол над собствения си живот, дори и при трудни обстоятелства.

8. Вие сте чувствена. Най-желаните момичета и жени са женствените и нежни. Такива дами са много привлекателни за мъжете и това им дава огромна власт над техните сърца. Чувственото момиче не вярва, че мъжът трябва да бъде единственият инициатор в спалнята и не се колебае, а смело прави първите стъпки. Мъжете обожават такива жени, защото те ги карат да се чувстват желани.

Tagged , , ,
на горе