астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 6 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Бъдете много внимателни в общуването с другите, не бива да налагате мнението си днес. Можете да постигнете това, което искате, без да упражнявате натиск и контрол.

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

infomax-logo-50-15-HW Nature: В нашата галактика е открит обект, който изпраща странни радиосигнали на всеки 22 минути

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Звездите ви напомнят да не действате против собствените си желания. Интуицията ви насочва към правилните неща. Освен това, може да ви предпази от някои проблеми.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: В повечето случаи човек трябва само да погледне ситуацията отвън, тъй като веднага става по-лесно. Не се натоварвайте с излишни грижи. Разчитайте на живота. Пригответе се за нови и приятни промени.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако не можете да разрешите проблем, просто променете отношението си към него. Вместо оплакване и безкрайно хленчене, лека усмивка и позитивно отношение. Направете си приятна изненада и помнете: не губете ценно си време за обикновени дреболии.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Нищо не ни вкарва в депресия по-бързо от мисълта за миналото. Ровейки се в себе си, губиш колосална енергия. Ако искате да се отървете от ненужния товар, отървете се от него. Уморени ли сте от хората около вас? Чувствайте се свободни да кажете какво мислите.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Спрете да носите товарите от грешките на другите хора. Вие сте безкрайно мили и симпатични личности. Но няма да бъде добре за вас, ако продължавате така. Позволете си да се отпуснете, организирайте си истинска почивка! Повярвайте, днес го заслужавате.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вашата сила се крие в способността да се съсредоточите върху проблема и внимателно да обмислите стратегии за решение. Кога да го направите, ако не на чаша вкусен чай? Звездите подсказват: един ден пълен релакс още не е навредил на никого.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Везни, трябва да погледнете по-отблизо близкия си кръг. Възможно е някой да ви направи добра оферта. Дали става въпрос за работа или личен живот? Само не правете прибързани заключения. Не се страхувайте да инвестирате в собственото си бъдеще.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Скорпиони, духовните практики днес са вашето всичко! Нека вътрешният глас избухне и не пречи на духовните импулси. Искате да пеете… Пейте! Освободете натрупаната енергия. Това ще ви помогне да преминете през трудни моменти.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Спомняте ли си онова чувство, когато всички врати изглеждаха отворени? Тогава защо загубихте вяра в себе си? Ако причината за това са други, тогава не се колебайте да се сбогувате с тях. Не се оставяйте да бъдете обидени. Запомнете: все още никой не е забранил здравословния егоизъм.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Живейте така, както ви насърчава звездата. И бъдете благодарни за възможността и опита. Повярвайте, все още имате голям късмет. Пуснете се по течението: Вселената ви подкрепя.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Време е за едно невероятно приключение! Мислили ли сте за почивка на самотен остров от дълго време? Или може би сте планирали по някакъв начин да прекарате време със сродната си душа по специален начин? Вие заслужавате най-доброто.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес бъдете упорити и не се поддавайте на провокации. Днес несъмнено сте в центъра на вниманието. Но не трябва да се страхувате. Нека треперят околните!

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 6 август 2023

на горе