астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 30 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес звездите ви съветват да правите добри дела и всичко ще бъде наред. Светлината и любовта привличат и късметът. А това ще привлече към вас и материалните блага.

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

infomax-logo-50-15-HW Защо Рамзан Кадиров позира със знака на рода Дуло-IYI?

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес е един от онези дни, в които ще изпитате танца на живота. Предвид подкрепата, която Вселената ви оказва, сега е моментът да предприемете смели стъпки. Звездите предвещават, че това, което търсите и то ви търси. Чувствайте се свободни да изразите открито чувствата си днес.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Ако денят ви минава с изпитания, препятствия – това е сигурен знак, че е време да промените нещо, че сте се отклонили от пътя. Не си струва да се потапяте в меланхолия и униние, това няма да помогне на ситуацията, само честността със себе си, решимостта да не се криете от очевидното ще ви помогне да промените живота си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Енергията на деня трябва да се изразходва за намиране на радост, вътрешна свобода. Ако сте в добро настроение, това е знак за вътрешна хармония, но когато се появи тъга и дори неразумна, трябва да помислите какво не е наред в живота ви.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Запомнете, че вие сте съвършено творение на природата. И нямате аналог. Не упорствайте в желанието си да приличате на някой друг. Никой човек или предмет, никое място, нямат власт над вас, защото вие сте единственият, който мисли с вашия ум.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Този ден ще покаже със своите събития, че всичко, което правим се връща обратно. Всеки ще получи това, което щедро дарява на другите. Не е нужно да мислите, че животът е несправедлив към вас, това е просто знак по кой път вървите.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес звездите ви насърчават, да се измъкнете от бездната на песимистичните мисли и да направите смела крачка към по-добро бъдеще. Първо, се откажете от желанието да оправдавате очакванията на другите. Второ, действайте в най-добрия си интерес.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вие творите собствената си реалност и действителност и всичко, което я населява, заобикаля. Ценете тялото си, гледайте на него като на храм, приютил душата ви. Търсете, за да знаете, че имате всичко, което ви е нужно, за да опознаете и да преживеете вашата духовна сила.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Не си правете живота труден! Радвайте му се и възможността да следвате целта си! Можете да се изправите пред съдбата си насред улицата. Затова подарявайте усмивки на всички около вас – за вас не е трудно, а за другите ще бъде приятно.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Станете и се изправете срещу страховете си. Постигнете, поне едно от нещата, които безпочвеният ви страх ви е карал да мислите, че не можете. Насочете се към благородни идеи, като любов, надежда и истина – така ще развиете добро психическо и физическо здраве. Няма значение колко хора ви дават насоки.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Медитацията, съзерцанието и спокойните разсъждения ще ви помогнат да отговорите на всичките си въпроси и да върнете състояние на мир и спокойствие.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Любовта е вълшебно чувство, въпреки понякога да идва с редица трудности. Ако в този момент не върви гладко в романтичен аспект, знайте, че в бъдеще вашето чувство няма да ви подведе или разочарова. Вярвайте в магията на любовта, защото любовта е велико чувство.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Визуализирайте вашите мечти и надежди. Сега трябва да разберете какво точно очаквате от живота и да започнете да планирате активни действия. Никой няма да направи това вместо вас. Разширете границите на вашето възприятие и ще разширите възможностите си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 30 юли 2023

на горе